Torsdag :)

Idag har Anton givit mig sån lycka, det gör han varje dag, men jag har verkligen inte varit på topp på ett bra tag så har inte uppskattat det, vi har busat massa, fikat, handlat och haft balkongmys.
Kollar hela England bakar just nu och har sån jävla huvudvärk, nästan migrän, fy va det dunkar men precis tagit en panodil så hoppas att det går över snart.


Soffa till salu

Vill bara säga att Victor och jag har bestämt oss för att sälja våran soffa lagom till flytten så vi har hitta en ny (a)
Det är iaf en Karlstad soffa från Ikea med svart jeans liknade tyg, finns två schäslonger, en är dock lite vita fläckar på, jag ska försöka få bort dom på tisdag när vi har tvättstuga. Den går och bygga lite hur som helst och jag har nog haft den på 4 olika sett. Soffan är inte ens ett år gammal.

Om någon är intresserad så säg till annars slänger vi upp den på blocket någon gång i början på april..
Vi har satt typ 4500kr om vi får bort fläckarna från ena schäslongen och för att den inte är ett år än.


Torsdag

Har tagit en lunch med svärmor och Lillmor och såklart Victor och Anton var med och en fika hos Victors mormor :)
Vi passade även på att kolla sängar inne på mio i Avesta, vi hittade en skön jävel, tur att vi flyttar snart och att vi ska köpa en ny säng lagom till vi flyttar, vi hittade även en soffa såklart, så nu ska vi spara ihop till en ny soffa lagom till flytten hehe :) längtar som en tok till vi flyttar längtar längtar längtar! Den står just nu tom och väntar på oss men tyvärr måste vi ju bo kvar här i 2 månader till men vi skulle nog få nycklarna 2 veckor tidigare så vi kunde börja flytta :)


Onsdag

Hej söta ni, just nu ligger vi tre i sängen och smälter maten, åt så sjukt god mat så tror jag spricker. Imorse tog Anton och jag oss en sväng till skolan för att hämta böcker så jag inte ska ligga efter i höst hade med mig Elin oxå för den delen, sen tog vi oss en fika, man tackar inte nej till gratis fika! Passade även på att gå in på pickaboo och spanade lite.
På eftermiddagen har vi slappat och haft Lillmor här.

Har planer på att plugga lite ikväll och kanske gå lite på löpbandet som har fått vilat ungefär en månad nu tyvärr :(


Dagen måndag :)

Idag har vi matar änder, gått lite i Norberg, ätit thailunch i Avesta, vilket Anton inte allt tyckte om tyvärr, men mer till oss ;) vi hälsade även på Victors farmor och farfar, vilket var trevligt :) nu på kvällen har vi myst och myst och kollat air crach någonting, på Victors önskan med svensk text så jag skulle förstå något..
Idag/imorgon (klockan är över 12 så vet inte riktigt hur jag ska skriva så ni fattar) Så ska vi iaf skiva på kontraktet för nya lägenheten, eller Victor rättare sagt, och vi har även blivit av med denna men vi vet inte riktigt om hon vill flytta in tidigare, vid får helt enkelt se :)


Att kanske slippa brukmaten :)

Idag bestämde Victor och jag oss för att Anton ska få äta samma mat som oss iaf när vi äter lunch och middag, så idag när vi åt middag så fick han precis som oss, makaroner och falukorv och en liten klick ketchup, vart skit sur när maten tog slut och när man gjorde mer åt han :) känns bra att han gillar mat så mycket!


Söndag

Idag är det söndag, här hemma är det helg varje dag nu när Victor är hemma, det var Victors morgon idag, då vi gick upp samtidigt så jag sov till 12 och dom andra var uppe en stund på morgonen medans jag sov men sen somnade även dom om :)
Vi tog en lugn frukost och så har jag passat på och bäddat rent i sängarna :)


Dagen :)

Sofia drog med mig och Victors till v-ås för bio idag, passade på att ta en tur på Ikea och köpa nytt täcke till Anton, vi har inte haft ett täcke som passat i påslakana men nu så, och så köpte vi 3 glas då vi hela tiden har sänder glas här hemma..
Vi såg röja Ralf, super bra film och lite sorglig, ni måste se!
Någon bild från idag :)


Tradera fynd!

Jag och Victor har börjat traderat, man hittar verkligen så mycket fint! Och nyss kom jag över denna fina almanacka, budade först på en annan som var fin den med men fick den inte men denna vann jag, kommer sitta fint i nya lägenheten, längtar efter att flytta!
Dålig bild men men.


shopping till prinsen.

Vi gick ju in på plus för att hitta pyjamasar i stl 74 till Anton, då hittade vi två st, en polis som även går att använda under dagen typ, och så batman, just nu i stl 68 har vi superman. 129:-/st h&m.
Dessutom kom vi hem men en massa annat till han, ett par jeans, vi har ett par likadana nu i 68 fast mörka och bästa byxorna, lätta att ta på och av, sen åkte även denna jenas skjota med hem, som är så snygg! 129:- för skjortan och 99:- för byxorna, H&m.
Hur söt är inte denna pyjamas då? även denna kan man använda under dagen, vilket den kommer att göra och inte som pjymas. 99:- h&m.
Och när vi var i v-ås 1 februari så passade jag på och shoppa loss på kappahl, fick bli två bodysar, 79:-/st.
 
Älskar att skärpan ligger på golvet och inte kläderna på någon av bilderna, aja tror nog ni ser ändå..
Är ni ens intresseade att se vad jag shoppar förresten? 

13 februari

Victor har åkt för att skotta snö, så han kommer typ hem 22 eller 23 ikväll så jag har tiggt mat hos mammi, kycklingryta♥ Annars har vi ingenting planerat, vi ska iallafall gå ner till ica för att köpa blöjor och lite andra saker. 
puss och ha en bra onsdag! :)
 
nej men ge mig rosa hår igen, och långt!

Tisdag 12 februari

Herregud vad jag är trött idag, Victor ligger och sover han kom hem typ 7 imorse. Idag ska vi på föräldrargrupp kl 13 och så kommer Victors familj på fika tror jag, plus en tidig kväll ikväll skulle inte sitta helt fel!


några bilder från instragram.

Firade in fredagen med en fika på elsas.
Tvättar händer.
Standard när Elin är hos oss, wii spelande.
På lördagen tog vi oss en sväng i plus och hittade bland annat detta till lilla älsklingen.
På kvällen kollade Anton och jag mello, mycket mys!
Igår testade vi göra bakadpotatis, super gott men den vart nog inte helt klar, fattar inte varför min mamma aldrig har serverat detta, dock tar det typ 1,5 timmar att göra om man gör i ungen.
Anton somnade inte förens 23 igår, så vi passade på att leka lite.
Just nu hemma här, ungefär, men snart är nog allt i sin ording igen, hoppas iaf.
Och imorse var lillmor här, sur hon ser ut på bilden, men anton fick absolut inte röra henne, och nyvakna var vi oxå.
 
Nu har jag iaf internet på datorn i en vecka, i nya lägenheten kommer vi nog skaffa riktigt internet, med wifi och sånt dära skit. Just nu är Victor ute och skottar snö, och kommer hem om någon timme för att äta och sen ska han ut igen och ploga i norberg och fagersta. Imorgon har vi en del inbokat, så rastlösa blir vi nog inte.

Fettisdagen imorgon (y)

Så ikväll har jag gjort semlor små söta sådana, har inte gjort iordning alla men skulle göra en till mig men vart några fler.


Söndag kväll :)

Ikväll har vi målat möbler, spelat mobil spel, lekt med Anton som somnade vid 23 idag, hälsat på Antons farmor och farfar och fikat. Försökte blogga igår men gick inte att lägga upp bilder som jag ville så vi får se hur det blir nu!


Lördag :)

Idag faller snön över Norberg, så vi tänkte faktiskt åka över till Avesta och kolla lite och ta oss ett dopp i badhuset. Ikväll är jag nog hemma själv med Anton om inte någon känner för att leka med mig och Anton, Victor ska ut, och än har jag inte åldern inne, men snart så! Så vi får se vad kvällen bjuder på :)


..

En skål med jordnötsringar, vatten och tända ljus, dock själv då Victor är ute och skottar snö. Anton ligger i sin säng och är sur på mig och är över trött, han somnar nog strax. Tänkte bara mysa i soffan ikväll :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2918327/images/2013/pic_5113f254e087c3423e317a2d.jpg" class="image">


Feb. 05, 2013

Idag har vi haft en riktig chill morgon och förmiddag, jag sov till halv 11 då jag sovit uselt inatt, och sen så hade vi inget och göra så vi gick ut och åt myntan och tog en sväng förbi röda korset, hittade då don här fina sakerna, har länge velat ha såna, dock hade jag nog helst velat ha 4 men får nöja mig med 2 st så länge :)


Ödlan i savannen (kommer aldrig på en bra rubrik)

Idag har varit en bra dag, vi har kollat på 2 fina lägenheter och en lite fulare, och det bästa av allt var att den finaste lägenheten var längst ner, så vi kommer nog att ta den för att hitta lägenheter längst ner är inte lätt!
Anton var super duktig idag när han fick sprutor, han började grina när allt var över typ och då pluppade vi nappen så var det lugnt igen.
Nu ska jag försöka sova och imorgon har vi ingen planerat förutom att jag eventuellt får sovmorgon om Victor inte ska ut och skotta snö :)
En liten sneak peak på vårt kanske kommande badrum, fint va? Då ska ni se köket! Våran två är ful som satan om vi jämnför, dessutom får vi tvättmaskin i nya lägenheten :D


040213

Idag har vi lite saker på listan som ska göras, Victor är just nu i Fagersta och väntar på att arbetsförmedlingen ska öppna, Anton och jag har precis fixa oss inför dagen. Halv 12 ska vi vara på BVC för 5 månaders kontroll och sprutor. Och halv 3 ska vi iväg och kika på lägenheter, vi ska även en sväng till Apoteket och posta ett brev.
Ha en bra dag alla!


010213

God morgon, just nu sitter vi i bilen påväg till v-ås för att kolla lite och lämna in papper om säga upp lägenheten. Har även ringt syon på brinell om hösten :) även om allt känns lite down nu vet jag att vi går mot bättre tider och ljusare!
Puss!