Semester

Klockan är mitt i natten, de är en väldans procedur att lägga Olivia ska ni veta, men de är bara en period och fas sen har man nya rutiner som funkar för studen sen börjar de om.
Ikväll har jag börjat packa ner hushållet i kartonger, de mesta gör vi nog helgen mellan julafton och nyår. Men tömmer skåp och sånt man inte kommer använda kan man ju packa nu. Man har ju ändå oftast fullt upp under julen.
Nu har vi iaf ungefär 3 veckors semester framför oss, så härligt och bara vara hela familjen och göra saker, få visa Victor våran vardag lixom. Önskar bara ekonomin var bättre denna månad, men som man bäddar får man ligga. Huvudsaken är mat och tak över huvudet och blöjor! Haha.
Nu sova så man får lite sömn innan Olivia vill ha mat vid 4 elle 6 tiden. När hon väl sover för natten så är hon helt underbar, men just de där med att somna för natten är svårt.

Underbara unge!
skulle ta kort idag på barnen och framkalla tänkte jag, Olivia vägrade kolla in i kameran och Anton vinkade och hade sig, men fortsätter försöka få fina bilder! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback