Hösten

Hösten är på ingång, ser fram emot denna höst. Hösten innebär ofta för mig att jag börjar baka mer, hittar lixom till det då, sen kommer julen och allt julbak. Men förutom det så har jag två tårtor till som ska göras, en babblar tårta till Algot, sen en till Olivia. Men hösten bär ju ofta med sig en ny liten start, man kanske tar tag i träningen eller börjar tänka på kosten eller hittar ett nytt intresse, alltid så för mig iaf. Just nu står jag utan gym, eller ska åka och säga upp må bättre, onödigt och betala för något jag inte utnyttjar, onödigt att betala 80kr buss för att träna, men nu blir det ett litet uppehåll från gymmet i huvudtaget.
 

Albins tårta.

Fick en förfrågan från mamma i fredags om jag kunde göra en tårta till idag för att fira Albin, min lillebror har två intressen, dator och flygplan.. Hade jag haft mer tid på mig hade jag gjort den på ett helt annat sätt, men nu fick jag ta det som fanns hemma. Den gröna sugerpasten var verkligen en stor vesvikelse att arbeta med, därav att det vart även lager på lager med cirklar denna gång.
 
Tårtan är fylld med jordgubbsgrädde, färska jordgubbar och mjölkchokladfluff.

Antons födelsedagstårta 2015.

 
Antons favoriter förutom grävmaskiner så är det stadens hjältar så tårtan var ganka given. 
Plan A gick inte riktigt som planerat så fick snabbt komma på en plan B, mycket bättre än plan A så jag är så nöjd med denna tårta. Dock fuskade jag med köpta tårtbottnar, så blir det när man inte kan planera.
Tårtan är fylld med blåbärsgrädde och vanlig grädde, simpelt men så gott var det. 
 
kollar inte in här lika ofta längre, men kanske jag kollar in här lite mer nu när Anton börjat dagis och jag får lite långtråkigt när olivia sover.