stressad över skolan.

Jag har länge känt mig sjukt stressad över skolan, har nu bestämmt mig för att gå om ettan, eller läsa om vissa ämnen som jag inte känner att jag inte kommer klara eller som jag helt enkelt inte klarar alls för tillfället. Min stress kommer nog helt från det att jag kom in sent på brinell och då var dom redan klara med saker och jag fick prov på saker jag inte hade haft någon som helst genomgång på och all min frånvaro, nu i maj blir det mycket vara ifrån skolan och 1 juni är det begravning och just nu känner jag att jag siktar fokusen på ämnen jag vet att jag på något sätt kommer hinna fixa mitt betyg i. Min stress kommer oxå över detta med att alla prov vi haft i matten har jag fått F på och detta gör mig sjukt stressad och misslyckas jag nu på nationella i maj så kommer jag aldrig hinna göra om alla dom prov vi haft i matte, ska även försöka fixa så dom gör en utredning om jag har dyskalkyli, eftersom detta gör mig så himla stressad.
pusspuss!

Lånnnnng dag.

Nyss haft nationella i svenska läsförståelse, vi har ingen lektion fören kl 5 i 1 idag, eftersm både matten och svenkan är inställd pga nationella, vi hadesovmorgon nu på morgonen egentligen, men den tog dom bort för oss, det känns förjävligt!
Ihelgen blir det Ikea på morgonen och göra av med sjukt mycket pengar, soffa och säng står på spel, om en vecka flyttar vi.. På eftermiddagen på lördag står det norbergsmarknad på schemat, lär bli kuligt!
nu ska jag ha lite dö tid i skolan, puss!

psykologi

Undra vad alla mina psykologi papper är någonstanns. HATAR PAPPER!

puss och hej...

Kommer inte blogga på ett tag, har så sjukt mycket i skolan just nu och känner mig sjukt stressad över det, ligger efter som fan...

Fredag!

Idag är humöret mycket bättre, ligger hemma i min säng med släm i halsen och saknar min pojke.
Bäbis har party i min mage känns det som, såg även så ut på ul, yrde omkring där inne som en rocka billy sak, kommer få en vild unge känner jag, hihi ♥ Men längtar som bara den till han ploppar ut ♥
i helgen ska jag och victor till avesta och kolla lite sängar, vi har engentligen redan valt säng men man kan alltid få lite mer och välja på, vi ska även kolla efter tv, även fast vi redan har en, fast vi vill ju ha en ny lixom..
kommer nog inte röra mig ur denna säng fören victor kommer hem..

dålig dag.

ligger i soffan och myser med snuttan, kommer sakna henne när jag flyttar snart..
ingen bra dag idag, gillar att ens mamma kan sänka ens självförtroende på en sekund till noll, igen..
Ska ut till victor när han slutar och äta mat, tänker inte röra en tallrik till här hemma igen iallafall!
Bästa katten ever! ♥

guldfisk

Har vaknat, ringt och sjuktanmält mig och ringt ner till mvc om att jag varit på ul och fått tid, himla skönt och ha det överstökat kan jag lova! Äter just nu frukost, Fredag imorgon då, går in i vecka 20 då så tänkte lägga upp en magbild :)
Får se vad som händer idag! Ränsa min gaderob kanske? använder ingenting i min gaderob, förutom det som är hos pappa och jag är aldrig hos pappa..

det är alltid lika kul..

när katten ligger så man inte ser datorn!

förkyld..

onsdag idag, sitter hemma vid datorn med min förkylning som sällskap, ska maila rolle om att jag är sjuk då jag vaknade 7 min över 10..
Idag slutar jag och victor med köpmat, vi måste få ett slut på detta nu! Ska även sluta med godis, men ska bara så slut på godiset jag köpte igår (a)
Pusspuss!

Ultraljud!

Idag var vi på ultraljud, det är något av det häftigaste som finns!
Hade bf den 5 sept men vart bf den 6 sept i stället hihi längtar som en tooook, ska försöka ringa ner till barnborskorna i norberg i morgon, då jag nog blir hemma men min underbara förkylning.
Nu ska vi laga mat, grillkött som vi ska stecka eftersom det piss regnar ner här i norberg idag..
den 6 september kommer vår son!♥

sparkar?

Tror faktiskt jag precis kände två sparkar i magen, kändes precis som två bubblor, ganska stora slog mot magen, hihihihi!♥
Idag avnjöt vi mat hemma hos farmor och farfar och gott var det!
ikväll har vi varit på fest, nyktra såklart, och ikväll kör vi.
Nu ska jag läsa bloggar och njuta av mitt underbara liv och berätta för victor om sparkarna, hihi :D

recinolja :)

Blir inte och vara med elin idag, men aja, blir mys hemma idag istället med min man, han har köpt hem recinolja till mig så ska ha i det nu när han kommer hem, ska kolla tv nu puss! :)

hejhopp..

Vaknade halv 11 men orkade inte gå upp ur sängen, ville helst bara sova vidare..
Nu ska jag mumsa i mig frukost, om det finns något gott, och idag blir det lek med Runkar'N, som hon så fint kallar sig när hon kommenterar min blogg ;)
Nu ska jag googla gravidklååååda! kliar snart sönder hela mig!

Puss på dig älskling!

Om mindre än en vecka har vi sätt bebis för första gången, är så himla lycklig! ♥
Är himla lycklig att vi flyttar om mindre än en månad och längtar till vi ska köpa soffan och nya sängen, det kommer bli så himla fint!
Nu på kvälls kvisten har jag varit och hälsat på mormor på sjukan nu när hon fått kommit hem till fagersta igen, sen vart det pizza i västanfors vilket var sjukt gott.

trött

Har ingen aning om jag ska göra fram till victor kommer hem, sitter just nu i soffan, jag är trött, jag är sjukt trött.
Saknar min sofia och är sjukt lycklig för att jag fick somna brevid min pojkvän igår, även att jag vaknade upp brevid han innan han åkte.
Går nog och sover igen, puss!
Nej tar en glass först!

pussis

ska strax gå och lägga mig brevid min man, ligger just nu och myser med min söta katt och kollar lyckan i LA som slutar nu. pussis!

Påsk :)

Ska lägga mig på altan och läsa lite hade jag tänkt.
Bjuder på en bild på mina marängkycklingar, gör nog nya imorgon, vart inte lika gula som jag ville, vart inge gula alls typ..

Diska! :)

Ska diska disken och sen visa er marängerna puss!

Maränger!

Har precis satt in marängerna i ungen.

Sängdags!

Har en sådan halsbränna att jag ger upp nu, puss!

Godis!!!

Ska mumsa upp påskägget jag fick igår hos victors farmor och farfar och sakna min plutt! Lär avlida inom snar framtid utan han..

HIHI

Snart kommer victor älskling förbi och hämtar bilen och då får jag pussa sönder han, för han ska inte sova här inatt, jag dööööööör! vill inte vara utan han!
Sen ska jag göra mat till mig själv, får bli fiskbullar och potatis.
Imorgon tänkte jag gör marängkycklingar, så jag är sysselsatt och sen får jag äntligen sova brevid min man igen!

Frukost!

Sitter i vardagsrummet och äter frukosrt, macka med ost och en skål med vaniljyoghurt med jordgubbar! :)
Har även hela håret fullt med recinolja så ska tvätta ut det om typ en timme och sen blir det lek med sofia för typ sista gången på en vecka :(