God morgon, Anton och jag är vakna och sitter i soffan och kollar på tv och väntar på att pappa ska vakna. Idag har vi ingenting planerat så får se vad vi hittar på...
Nej måste nog gå och göra mat till Anton nu igen för nappen duger inte nu.. Vilket den aldrig gör när han är hungrig :)


Smutstvätt..

Halloj, idag har vi bara myst och städat lite där hemma, men nu är vi på väg till victors föräldrar med lite tvätt som Anton har smutsat ner och hans påslakan och sånt vi köpte igår till han :)
Vi har hunnit gå en liten sväng på byn och fikat på elsas och en sväng till Avesta för att köpa någon korg sak att ha brevid skötbordet men den får vi inte ihop..
Får se vad vi hittar på senare ikväll :)


Sov time

God kväll, här hemma är det sov dags tycker jag och Victor med lilla Anton verkar ha andra tankar, så blir det när man sover hela dagen..
Är skapligt trött där nere just nu kan jag lova, rekommenderar inte en shopping dag fem dagar efter förlossning och man har sytt... Så imorgon blir det en dag hemma så det får vila lite. Tuttarna spänner, men det får dom väl göra då.
Puss och god natt!
Mina nya skor på den sista bilden, nu hoppas jag på något tillfälle och använda dom till bara!


Återbesök..

Idag är vi påväg till v-ås på återbesök och lite shopping, eftersom Anton hade gått ner mer än 10% av sin födelsevikt så måste vi tillbaka och så ska vi lämna tillbaka bröstpumpen vi hyrde, fast nu har jag bestämt mig för att bara ge ersättning, eftersom han bara somnar vid bröstet och måste sitta och ge han bröstet hela tiden.. Men det blir fint det med. Ska köpa lite kläder till han oxå,
eftersom allt vi fått har varit i stl 56 och han har 50 och vi har typ inga kläder alls i 50 :)

Får damp att det nästan aldrig går att ladda upp bilder med mobilappen?!?!


Avesta :)

Inatt har vi fått sovit hela natten, förutom att vi är tvungna att väcka lilla Anton var tredje timme för mat så får vi sova, så är ganska utvilad idag.
Nu är vi påväg till Avesta för att hälsa på Victors farmor och farfar, och senare ska vi träffa Sofia vilket var jätte länge sen.


Försöker sova...

Lillpojken ligger här brevid mig och sover, Victor ligger och sover och om typ en halv timme ska denna unge ha mat, fortfarande inte lyckats helt med amningen eftersom han bara slutar suga hela tiden eller somnar, ger upp typ snart.. Men imorgon får vi iallafall åka hem och då löser sig nog allt.
Nu ska jag fortsätta beundra min bebis, min fina bebis! <3


Macka

Har inte hunnit ätit frukost, har velat fått klart, tårta, muffins och städat av lite, nu är jag nästan redo för att fira Victor. Tur att solen inte är framme idag utan att det regnar, då blir det inte lika varmt när alla är här senare!


Säg hej till långt inlägg!

Tjena hojsan, ja någon random fras måste jag skriva när jag påbörjar ett inlägg!!
Tänkte bara säga att det är bara 15 dagar kvar till bf, jag menar tiden bara rusar iväg! Fast jag är himla trött på denna mage nu, förstår inte hur folk kan gå runt och klaga att dom är tjocka när dom inte är det, och klaga över att dom inte kan ha vissa plagg. Nej men slår i magen HELA tiden, det gör himla ont ibland, du kan rent sagt ut inte bajsa normalt, du kan knappt torka dig, att ligga på rygg gör ont, du får fina bristningar, yes, att vara gravid är himla kul nu på slutet! Idag var vi nämligen hos barnmorskan, vi fick vänta 20 min, bara för dom hade städat!? Men allt såg bra ut och blaaaablaaabla typ.

Idag (onsdag) så fyller min pojkvän, sambo och pappa till barnet hela 20 år, jag har lite problem med vad jag ska kalla Victor här på bloggen, pojkvän, sambo eller pappa? Så idag har vi bakat två fina tårtor, en såg ni och en såg ni inte mohahah som han ska ha med sig till jobbet, så imorgon väntas en jobbig men kul dag, massa folk plus att jag ska göra tårta och baka lite sådär.

Förresten så gick min bästa finaste och skönaste bh sönder idag, måste därför ta en dag i Avesta och köpa ny bh, jag får kidnappa någon kompis efter den slutat skola och dra med den och köpa en bh!


Tårta


Tv kväll själv


Love <3


Life


Frukost

God morgon, just nu sitter jag vid köksbordet och känner hur trött jag börjar bli igen, men först ska jag baka lite muffins och sen ska jag fixa mig, sen kanske jag kan sova en timme, idag står lek med bästa Elin på tur, sen ska jag över till Avesta vid fyra för att fira Frida som fyllde 9 igår! Sen ikväll står såklart en liten kräftskiva på schemat hos Elin, med henne och sambon, kanske Robin.
Nu ska jag äta klart puss!


Ingenting

Hej och välkommen till Sveriges tråkigaste blogg, tänker inte blogga förena jag har klämt ut ungen, för ja just nu händer ingenting i mitt liv, sitter hemma hela dagarna och sen så lagar jag mat med min sambo och sen är vi och hälsar på hos någon, ni är värda något bättre, kan slänga in en magbild en gång i veckan så ni får se den iaf.


Ligger just nu i sängen och trynar, åt frukost i den, bara för jag kan, men ska snart dra mitt lata rumpa ur sängen och slå på musik och diska, så något vettigt händer här hemma, blir nog en tur med dammsugaren oxå.


Allt ser fint ut, yesyes!

Tjoohoooo alla glada! Idag har jag lekt med Denice, trevligt trevligt. Vi var till barnmorskan och lyssna på bebis, pratade om förlossningen, hade ökat mitt järnvärde utan tabletterna och hon sa även att mina värden skulle många vilja ha, så allt såg väl bara bra ut!
Idag vart det lax till middag här hemma, riktigt gott!


Sova

Ligger just nu i sängen och har precis tagit mig en dusch, tänkte försöka sova någon timme till. Idag står blodprov på schemat, och imorgon mvc, längtar.. Noooot! Kanske drar med någon, Victor jobbar ju. Ska försöka somna om nu.


V.36 (35+4)

Jag ska försöka hitta på något och äta och sedan vänta på att Elin säger att hon kan träffas, nej måste äta nu!


...

God morgon, har precis slagit på musiken och ska börja städa här hemma, ifall bebis skulle vilja titta ut tidgare så det är fint här hemma.
Igår möblera vi om här hemma, så nu har vi sovrummet i vardagsrummet istället om någon fattade. Så nu har vi stort sovrum och litet vardagsrum, men det är mycket bättre så än så vi hade innan.
Ska borsta igenom håret och sedan börja.

Uppe tidigt :)

Inte varje dag jag bloggar halv 8 på morgonen om att jag äter frukost, men kunde inte somna om efter att Victor åkt så ska äta lite frukost och sen ska jag plocka lite här hemma och ta morgon duschen :)


Grillkväll :)

God dag, orkade inte blogga igår, det hände i ge speciellt heller, var ut till Victor och firade Lillmor. Nu ikväll ska vi över till Avesta för grillning men just nu ligger jag i sängen och kollar tv, mådde Inge bra i morse, hade ont i tänderna och upp vid bihållorna, tog en panodil och hoppade in i duschen medans den började värka, sen åt jag frukost och sen gick jag och la mig igen.