Olivias doptårta

Olivias tårta är vaniljbottnar fylld med hallongrädde och blåbärsgrädde, spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med sugerpaste. 

Algots doptårta

 
Det har gått ungefär två månader sedan dopet för Algot och Olivia.
 
Algots tårta har chokladbottnar och är fylld med hallongrädde och ett tuntlager nutella på den underna botten i varje våning. Tankten var att ha nutellafluff, men den skar sig tyvärr, så vart en nödlösning. Tårtorna är spacklade med cokladsmörkräm och täckta med sugerpaste och dekorationen är oxå i sugerpaste.
 
I allmänhet nöjd med tårtorna men dekorationen är nästa steg att jobba med.

tisdag

tisdag, ja denna tisdag började med att svärmor kom och väckte oss kl 8, hmm undrar alltid hur länge vi hade kunnat sovit om inte någon hade kommit och plingat på dörren eller ringt... Sen dess har timmarna bara rullat på, gjort fruktpuree till olivia, bakat en rabarberpaj, lunch och sedan fixat sofias hår inför studenten, bilder kommer någongång. 
Igår så fick jag även bilderna på dopet, ska sätta mig och redigera och kolla igenom dom odentliget ikväll när barnen sover och victor är på gymmet. Denice drog även med mig till avesta så handlade en kruka jag ska plantera en tomatplanta, nu gäller det bara att hitta 4 st till ellet om jag ska ha likadana. Får plantera om den stackaren imorgon, hehe får se om det överlever sommaren i mina händer, har ju typ halvt redan dödat dom alla 5 små plantorna... Ett under att Sandra ens vågade lämna över anvaret i mina händer för tomatplantorna...
 
Nu ska jag försöka njuta av solen, såklart kom molnen nu när jag är "ledig", olivia sover och anton är hos sin farmor.
 

Karnevalsloppet 2015


Igår sprang/gick jag och Victor karnevalsloppet, jag hade såklart förhoppningar om att klara hela vägen springandes men jag hade helt glömt att räkna med att man lätt hakar på andras tempo, så vart inte alls mitt tempo som jag brukar ha när jag väl tar en liten runda. Kom iaf i mål på 34.40 och på slutet sista 400m kom jag in i både andra andningen och benen bara sprang och jag typ bara kutade i mål och spang ifrån Victor. Brukar landa på 35min när jag springer 5 km själv så jag springer nog rikigt långsamt dock i ett tempo som funkar för mig att ta mig fram långt i.
Jaja fått mersmak iaf så ja får se om jag anmäler mig till något annat lopp i år.