Effektiv förmiddag!

Vaknade idag tydligen på ett rätt bra humör, jag tar veklingen detta med tidiga morgonar med lite mer ro nu med Olivia, antar att man har vant sig att vissa perioder är det 6-7 som gäller för sen kommer det en period när dom sover till 9. Det har faktiskt gått så långt att jag ibland undrar om Olivia har dött om hon inte vaknar av victors väckarklocka. Började iaf med gemensam frukost, macka och varm oboy för mig och Anton, och ett smörgåsrån och gröt för Olivia, tjejen som varken gillar gröt eller välling. Sen bäddade jag ur alla sängar och la Olivia, tvättmaskinen tvättar, hängt in barnen kläder i deras garderober och bäddad deras sängar och så har jag gjort ett tappert försök att rädda mina blommor, en fick jag dock slänga men kom på i efterhand att den kanske hade gått att rädda ändå. Nu ska jag vika handdukar och sen vänta på att Olivia vaknar så jag kan dammsuga. Försöker hålla väldigt rent nu när Olivia kryper omkring precis överallt 😳😳
från imorse 💕

träningen på hyllan ett tag

Väldigt länge sen jag skrev nu, har verkligen tappat lusten till detta. Just i detta nu sitter jag här framför datorn medan tv:en rullar på i bakgruden, ska fixa med bloggen nu när jag äntligen har listat ut hur man byter headern, japp tog inte alls 3 månader innan jag listade ut det men sen har jag inte heller lagt energin på det.
 
Nu var det välidgt länge sedan jag tränade, jag kom verkligen inte igång efter dopet, lyckades om jag hade tur 2 pass/vecka när jag brukade hänga på gymmet minst 3-4 ggr, nu är dock förkyld, väldigt förkyld, så ja träningen får ligga på hyllan ett tag till, jag som har ett kettlebelles pass inbokat på tisdag men jag lär nog avboka det, men sen är det skärpning faktiskt. börjar lite smått med att försöka plocka bort godiset men inte helt, har bestämt mig för att det är helt okej att äta 3 tablettaskar/vecka, alltid någonting iaf. 
 
Har precis gjort något the på ingefära och honung som ska vara för hostan men helvete vad stark skiten vart.
Nu ska jag fortsätta pilla på bloggen.
skruttfia <3