ont.

Måndag igen, började hyfsat kände att jag hade ont nere i svanskotan när jag satt på bussen och även att min nacke gjorde ont när jag böjde den och såklart huvudvärk, väldigt svag men kände av den. Sen kände jag av både rumpa rygg nacke och dunket i huvudet och efter lunch gav jag upp och åkte hem, vilket var den jobbigaste busstur jag varit med om. nu har jag sovit sen kl 1 kanske och huvudet dunkar än, så kommer nog utav nacken? Ska försöka unvika alvedon så länge det går, och blir det inte bättre under morgondagen så får jag ringa läkaren.



Apr. 26, 2014



Idag har Anton och jag haft shorts premär, imorse drog vi ut på stan för frukost och lite shopping som shorts till mig och Anton, det var lite kallt på förmiddagen men vid 1 så vart det så varmt och glad är jag att shorts hade inhandlats annars hade jag dött av värmen. Men vi har haft en bra dag, grillat hos mamma och bara njutit.

Nu krypa ner i sängen för jag är trött som vanligt :)

livet ♡

Lite tomt med inlägg här, dels orkar jag inte, dels så har vi inte haft internet osv.
Ligger just nu i soffan och halvsover, ska alldelses strax. Imorgon ska vi iaf över till norberg och kolla på marknaden, en ny mössa till Anton ska inhandlas och såklart en mössa till syskonet, om det nu finns några mössor, förra året köpte vi en mössa som heter björnen sover som vi gillar super mycket.

Imorgon går vi även in i vecka 14, tiden flyger förbi och denna graviditet går så mycket fortare än med Anton. Det är lite roligt för min navel har redan börjat åkt ut lite, hihi och foglossningen hänger kvar.




Apr. 18, 2014


Foglossning?

Jag är bara i vecka 12 än, men redan känner jag av foglossning? Har detta med att jag bär runt på Anton mycket? För när Anton låg i magen hade jag ingen foglossning alls! Tänkte iaf dra till gymmet ikväll och träna tyggen lite och se om det hjälper lite. Ska höra med min bm imorgon när vi ska på inskrivning hihi :)

En fördel med denna graviditet är att jag inte känner då mycket sug efter godis, åt typ halva denna påse jag köpte för 4 veckor sen och i söndags åkte den i soporna med massa godis i.

mjukglass let och öppethus



Idag har vi hängt nere på stan med sofia, fanns så himla mycket fint och funderade en kort stud på varför ingen miljonör har hört av sig än om att hen gärna ger ett litet klirr i kassan till oss såhär års när sommarkläder ska inhandlas åt hela familljen. Förutom det så försöker vi spara till den där jävla barnvagnen som måste inhandlas innan bebis kollar ut i höst, men vi lever mycket i nuet om jag sks vara ärlig så går inte så bra.
Men en kulglass på stan vart det, vi var på jakt efter mjukglass men när vi väl hittade ett cafe med en maskin och en prislista där mjukglass stod med så fanns det såklart inte... Sen vart det en busstur till krylbo där vi var på öppet hus på tågstationen där det bjöds på tårta, vilket denna havande mama inte säger nej till.

Nu sova, Anton ger ju inte mig direkt någon sovmorgon detta lov men imogon vid 9 står dagis på schemat och några skoluppgifter för mig. Otaggad_mama_95.




Måndag morgon :)

God dag, här har vi hunnit ätit frukost, en tur till lekparken och plockat maskrosor, dock inte många som överlevde resan hem tack vare Anton, men en stackare hann jag rädda iaf. Nu ska Anton snart sova lite middag och sen står häng med Sofia på vårat schema hihi :)



















Söndag :)

Är så trött just nu, har precis krypit ner i sängen och ska sova strax.
Idag har vi varit över till norberg en snabbis och träffat kusinerna från värmland och firat farmor som fyllde år. Sen har vi pysslat och donat här hemma, satt upp hyllar ovanför sängen t.ex.
Imorgon står en dag med Sofia och Anton på tur, så skönt med lov och Anton får en helgdag extra, resten av veckan förutom fredag blir det iaf några timmar på förskolan.




Jackan skulle bestämt vara på hela dagen! tillomed när han sov.

Lek i lekparken i Norberg.


Detta tog mer tid än jag trodde men vad gör det, är nöjd iaf :)

daimsnittar

Igår när vi skulle hem till Victors mormor skulle jag och svärmor stå för fikat, vi bakade helt misslyckade macroner, och så gjorde hon nå annat, men jag själv stod för daimsnittar, vilket verkligen alla tyckte om! Livsfarliga att ha hemma kan jag lova er. 
Jag brukar ju ta lite finare bilder på mina bakverk men igår fanns inte ritkigt tiden då jag vart tvungen att baka om allt, men att baka självakakorna och grädda allt tar sammanlagt 25 min kanske :)
 
Du behöver.
100g smör.
1dl socker.
1½tsk vaniljsocker.
1 tsk bakpulver.
2 tsk ljussirap.
2 dl mjöl (i orginal recept stog det 3dl mjöl vilket resulterade i de vänstra)
och en påse med daim. (röd med små daim bitar i, innehåller 100g)
 
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa smör, socker, vaniljsocker, bakpulver, sirap till en krämig smet.
3. Blanda ner mjölet.
3. Knåda ner daimen och rulla två avlånga rullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper och tjuffs in i ungnen i 14-17 min. Låt svalna på plåten efteråt.
 

Anton har en sak han vill berätta..




Sommarjobb kirrat :)

Vilken upp och ner dag idag, kände mig ganska opepp på skola imorse och trött, men min fina klass får mig att skratta varje dag hur opepp jag än är. Sökte sommarjobb i mitten på mars och idag fick jag hem papper om att jag fick plats på visentparken i tre veckor period 1, mitt första sommarjobb! Fick iaf plats där jag ville och dessutom får jag se oxar 3 veckor och jag antar att vi lär hänga i den parken rätt mycket i sommar ändå med Anton. Sen kom victor hem 6 så beställde vi pizza, och när vi fick hem pizzorna såg pizzakillen att vi hade Anton och en timme senare kom han tillbaka med 4 klubbar till Anton, super snällt ju!
Nu väntar jag på att Victor ska komma hem från affären sen blir det mys och imorgom 1 lektion sen påsklov! :)

Torsdag



God morgon, torsdag idag, vaknade upp till sol så tänkte att jag kunde dela med mig av denna bild som togs en lite regnigare dag nu i veckan.
Ska strax till bussen iaf :)

Skoltrött.

Är så skoltrött just nu, tack hej för ett lov om 3 dagar ungefär, dock ingen vila för mig, har en massa plugg att göra, dessutom en liten son hihi som tyvärr inte ger en så mycket sovmorgon längre tyvärr, mitt störta mål är att inte bryta mina fina vanor med att gå och sova kl 9 varje dag iaf. Men Anton ska iaf gå på dagis lite under lovet, jag vill inte bryta hans vanor helt och dessutom älskar han ju sitt dagis så mycket, han har så brottom när man har hoppat av bussen och går mot dagis och när vi ska åka hem på fredagar och dom är ute då ska han in och leka igen när vi går mot bussen, då nya dagiset får tummen upp av både barnet och föräldrar :)
Nu fortsätta försöka plugga :)
 

Liten titt på köket just nu :)

 

Söndag

söndag idag, en rätt grå dag här i avesta, ingen sol och förkylning på g här hemma igen! Anton hostar och snorar som en tok, victor och jag är bara snoriga och täppta än så länge, ska köpa hem c-vitamin idag iaf. Annars står bara en dag hemma på tur, vi ska laga en massa matlådor idag, har kännt att köpmaten har blivit för ofta, oftast för att jag inte orkar laga mat i veckorna så nu ska vi testa på detta iaf :)
En vecka kvar i skolan innan påsklov moahaha så skönt :)
Min mobil har fortfarande problem och stoppar appen blogg.se varje gång jag laddar upp en bild :(

Onsdag och mör i kroppen.

Igår körde jag mitt första träningspass på 20 dagar! Alltså helt seriöst fattar inte att jag lyckades vara ifrån gymmet 20 dagar. Idag känns det i min kropp att jag körde hårt på easyline passet, lite hårdare än vad jag egentligen skulle, måste börja använda min pulsklocka så jag har koll på det där.
Idag är jag lagom mör och ikväll står ett cirkelpass på schemat tror jag, får se vad kroppen tillåter typ.
Tänkte boka in något pass på söndag oxå får se hur jag gör. Vill ha en lugn start och hitta den där motivationen jag hade innan jag vart sjuk.
Nu ska jag fortsätta ha engelska sen idrott.
 

Onsdag och mör i kroppen.

Igår körde jag mitt första träningspass på 20 dagar! Alltså helt seriöst fattar inte att jag lyckades vara ifrån gymmet 20 dagar. Idag känns det i min kropp att jag körde hårt på easyline passet, lite hårdare än vad jag egentligen skulle, måste börja använda min pulsklocka så jag har koll på det där.
Idag är jag lagom mör och ikväll står ett cirkelpass på schemat tror jag, får se vad kroppen tillåter typ.
Tänkte boka in något pass på söndag oxå får se hur jag gör. Vill ha en lugn start och hitta den där motivationen jag hade innan jag vart sjuk.
Nu ska jag fortsätta ha engelska sen idrott.