Lite nytt till lilla P <3



Byxa och body från name it.

Klänning från Kappahls sommar rea. 

V.26 (25+0)



Magen igår när vi gick in vecka 26 (25+0)

Långt inlägg

Vi åkte på semester över helgen till Nynäshamn och kom hem vid 20 över 11 i söndagskväll.
I torsdags var vi till mvc, sf måttet var 24, och järnet 114 vilket var lågt för de värde jag hade vid inskrivningen. Hjärtslag var 156, typiska tjejslag.

Jag har faktiskt sjukt mycket energi idag, eller mer än jag brukar men jag vågar inte riktigt ge mig ut, värmen har en tendens att sluka all min energi tyvärr, överväger tillomed att gå och dejta gymmet ikväll! Men tror jag vilar och ser om energin håller i sig.. Bm sa att jag inte skulle ha för höga krav på mig själv och bara ta det lugnt. 
Dessutom har jag fått mer jobb i visentparken, 7 dagar i augusti som tyvärr krokar med Victors semester, men mer pengar in iaf, handlar om 4 timmar per dag så är inte så värst mycket men alltid något..

Nu väcka min lilla busunge och hitta på något <3






Magen i v.25 (24+1)

Äntligen semester :)

Jaha, då var måndagen här igen, Victor har semester denna vecka och gissa om det ska bli skönt. Vi hade städdag igår så lägenheten är dammad, dammsugen och skurad, var på tiden ;) 
Anton gjorde morgon kl 6 och för att ha sovit 4 timmar var jag pigg när han började ropa. Vi får se vad dagen har att erbjuda, ser ju inte ut att bli något super väder precis :(
Har redan ätit frukost, mackor i ugn med örtagårdkrydda, mums :)



Gravid vecka 23 (22+0-22+6)

Idag klev vi in i vecka 24, veckorna går otroligt fort och snart är hon här hos oss förhoppningsvis <3

V.23, hon har blivit alltmer aktiv utav sig, och har redan börjat kommit åt revbena, hade helt glömt bort hur det kändes. Hon ger mig ett jäkla humör i denna sommarvärme och Victor och jag kan inte alltid hålla sams när hormoner och värme möts, gissa då hur det är och ha en skengravid man i hushållet oxå..
Jag har även kännt mig väldigt ledsen, som i början av graviditeten, men även sur och irriterad och då på vissa människor.

Vi har även under veckans gång pratat och funderat på detta med babyskydd, köpa ett eller hyra ett av IF? Man har ju babyskydd en sån kort period att det egentligen känns rätt meningslöst att köpa ett... Känns mer aktuellt att köpa en sprillans ny bilstol som man har över 3 år isånnafall? 



Förkyld igen!

Igår gjorde jag min sista dag på visentparken, efter de så hade vi sommarjobbare planerat fest hemma hos en av oss, de va roligt, synd att de var söndag annars hade de nog blivit krogen. Jag har såklart gått och blivit förkyld igen, mitt immunförsvar försvinner varje gång jag är gravid. Så Anton och jag har varit inne och hemma förutom en kort tur till Coop för att inhandla ingredienser till bakning, kom hem från Coop och var helt slut så orkade inte och Anton somnade när vi låg i sängen och kollade tv.
Nu ska jag väcka min lilla prins och sedan ska vi väl hitta på något att äta kanske...



Städning och möblering



Hejhej god dag, Anton valde att starta morgonen redan 20 över 6 idag, tur han har börjat gillat att kolla på barnprogram nu så det gick att ligga och dra sig i sängen och mysa en stund innan vi började dagen med frukost. Sen har vi städat lite, möblerat om och skurat golvet i vardagsrummet.
Nu har Anton precis somnat här bredvid mig och jag tänker göra samma sak :)

Torsdag

Torsdag, inte hänt mycket här heller, Anton var på dagis för sista gången på typ 9 veckor, sen blir han ett 15 timmars barn på dagis. Själv skulle jag ha städ dag här hemma men efter att ha lagat lunch så tog min energi slut och stod där vid spisen och höll på svimma, så la mig i sängen och bara tog det lugnt tills jag skulle hämta plutten. Får se vad vi hittar på imorgon, badhuset om det är dåligt väder, lekparken om det är fint och kanske stranden om solen tillåter.

Dessutom har jag bara två dagar kvar på jobbet, blandade känslor för att gå hem, har ju typ världens bästa personer att jobba med. 
Just nu ligger lilla P och sprattlar och har sig i magen, ikväll har hon varit väldigt vaken faktiskt..

Mage vecka 22 (21+3)❤️