Kläder till lilla P :)


Hittade denna dröm inne på Lindex igår och köpte i stl 62, förhoppningsvis blir hon en liten tjej som kan ha 62 länge.
Vart även dessa byxor/leggings från Lindex i samma stl.
Nu ska vi strax göra oss klara och sedan bege oss ut till victors föräldrar och övernatta, något lär man ju hitta på denna gråa höstdag. Anton äter flingor just nu, fick inte i han nå frukost imorse, totalvägran :(


Sovmorgon

Och så var de måndag igen och snart helg igen, veckorna går otroligt fort tycker jag. Idag flyger även tiden iväg, Anton sov till 9.25 typ kan inte minnas när de hände senast? Vid 8 vaknade jag av sendrag i vänster ben så var upp och hoppade då så trodde han skulle vakna men icke, men sen låg vi kvar sängen till 10 genom att kolla Tutitu på youtube sen kissade Anton igenom blöjan och då gick vi upp.
Nu har jag plockat lite här hemma, Anton har stått i fönstret och kollat efter tåg och polisbilen, älskar läget på denna lägenhet men känns toppen att leta efter något alldelses eget!
Nu kommer snart svärmor och lillmor och hämtar oss så ska vi åka ut till victors moster, skönt att inte bara gå hemma i denna väntan och väder iaf :)
Funderar och fiffilurar på att framkalla denna bild, en stor tavla och sätta upp någonstans, fast i svartvitt kanske? :) 

Söndag :)

Victor och Anton duschar så ligger i sängen och tar de lugnt. Ingen bebis än, hon ger oss bara falska alarm denna dam... Med Anton var det iaf bara pang bom inge jävla förvärkar hit och hit.. Hon kommer säkert på torsdag bara för att vi ska på husvisning, spännande när man helt byter riktning på hus, vi har tidigare sagt aldrig i livet de huset men sen insåg både Victor och jag att de är lika mycket att göra på båda husen och helt ärligt så ett eget hus och tomt än radhus lixom om vi får välja, men vi får se hur läget ser ut på torsdag. 

Idag har varit en riktig vara hemma och ha dö tråkigt, vi tog en vända till ö&b och affären men inge roligare än så...




Halsont :(

Efter att ha sovit min lilla sovstund medans Anton va på dagis vaknade jag upp med halsont, alltså min tur att bli förkyld igen, vi lär få se lilla Algot för första gången när han är 3 år för då har vi nog lagom blivit immuna mot allt från dagis och victors jobb..
Nu ikväll har vi varit iväg på träning, inte för att jag och Victor var med utan för att Anton skulle få leka och hålla på, Gud va han tycker att de är roligt, springer och klättrar som en galning <3
Vi har även tagit bort nappen för Anton, än så länge går de bra faktiskt, väntar på att helvetet ska börja men de tar vi då, nappen ska inte tillbaka iaf :)
Anton och hans faster lillmor <3


Väntar och väntar


Idag gick vi in i veckan där Anton bestämde sig för att de var dags att kolla ut, veckan när vattnet gick och värkarna kom... Nämligen vecka 37 (36+0). En liten del av mig säger att jag inte kommer vara gravid till 8 november medan den stora delen av mig säger, du kan räkna med två veckor över tiden och en igångsättning moahaha typ.. Så trött på denna eviga väntan, nu vill jag oxå bebisgosa precis som alla på min instagram gör just nu tydligen... 
Förutom den väntan på bebis går jag runt och väntar på att mäklaren ska ringa och säga "de tager ert lilla skambud för huset". Helst igår hade hon kunna ringt och sagt de, vi är ju ändå de enda som är intresserade när ska säljaren inse de? Dessutom har jag helrenoverat huset i huvudet redan, speciellt Antons rum och en början på Stumpilumpans rum. 
Med det sagt, jag är så uttråkad utav all denna väntan just nu.. Trött på att bara gå hemma!



Mys söndag

Så har denna vecka passerat med vinden typ. Vi avslutar dock veckan med att ligga hemma i soffan och vara förkylda, mest Anton och Victor men även jag börjar få en släng av den känner jag. Fick precis ge Anton alvedon då han var väldigt gnällig, misstänker att han har samma symtom som Victor som huvudvärk och sånt. Nu kollar vi flygplan och bara slappar.


Gissa hur många ggr vi sett denna film? Vi har haft den 1,5 månad och det går inte och se typ hälften av hela filmen längre...

Jävla sömn

Är så trött! Anton kommer in varje natt just nu och somnar om inom loppet av 10 sekunder, detta slutar med att jag får gå och hämta hans täcka och kudde och lägga mig i fotändan av sängen, hallå köpte vi inte större säng för att faktiskt få plats alla tre?! Slutar med att jag vaknar hundra gånger och kollar till han osv. Hoppas det är fullmånen eller någon period för snart är jag en levande zombie.. Igår sov jag mig igenom tiden Anton va på dagis och idag är de inte lika lätt då han är hemma. 
Tror vi ska ta oss en tur till badhuset efter lunch, sen när Victor slutar så ska vi sätta oss i bilen och åka över till Norberg på diverse saker :) 
Igår var de även precis en månad kvar tills lilla P är beräknad <3



Puss

Ååh, ligger hemma i sängen och har så tråkigt! Vill bara hämta min lilla plutt på dagis nu men nu får han vara där när jag ändå tvingade upp han imorse! Anton sover lite halv taskigt just nu, vaknar ibland om nätterna och sen vaknar han när Victor går till jobbet. Imorse kom han in och när jag såg att kl stor på kvart i sex tänkte jag att han lika gärna kunde ligga och gosa hos oss tills Victor gick upp, men ungen somnar om och vaknar inte ens av victors klocka som ringer som en galning. 20 i 8 vaknar jag av världens jävla sendrag i högra benet vilket gör så sjukt ont även nu efter kan knappt gå! Inser att går vi inte upp nu missar vi bussen till dagis som skulle ut i skogen, därför han går tisdagar nu istället för måndagar, han vägrar vakna men tillslut tittar han upp iaf. Anton du får gärna sova sådär de dagar vi inte behöver gå upp!

Idag börjar cirkelträningen igen, jag ska inte vara med men är väldigt roligt att kolla på och en rolig aktivitet för barnen som springer omkring som galningar, Anton har ju hunnit med en och annan toalettdykning medan vi har tränat och inte varit helt uppmärksamma, han har som tur är överlevt de oxå ;) 
Nu fortsätta tröja och må illa, kom ut nu lilla vän, du passar så mycket bättre här ute än där inne! 
Älskade toalettdykarunge! 

Förvärkar och andra känningar

Ååh, nu har jag haft förvärkar och andra känningar sen i onsdag som kommit och gått, bara de att för varje dag så ökar de i styrka men väljer att försvinna efter efter ett tag, kan ju hända att jag inte känner dom men att de finns där, får väl se när de väljer att sätta fart på riktigt!
Nu ska jag ta en dusch det är ju ändå inget roligt på tv idag. Imorgon får vi se vad vi hittar på :) 
Lilla P önskar sig förresten dessa byxor när hon föds! Finns på Lindex... Hehe nu vet ni vad hon vill ha eller vad jag vill ha (a)

Snart helg

Redan torsdag, veckorna går så snabbt men ändå så långsamt nu på slutet, nu vill jag gärna att hon kommer ut, får se när se händer, har lite förvärkar men man kan ju ha de jätte länge.
Får se vad Anton och jag hittar på idag, lekparken kanske? De visar sig, är helt slut och längtar tills vi ska sova hehe (a)
Nya tossor, h&m 59.90kr.