Hej fredag!

Vaknade upp och har ont i hela kroppen, huvudvärk som troligen kommer bli värre under dagen, och ont i ansiktet, jag både hoppas och tror att detta är för jag inte ätit medicinen sen i tisdags pga jag har inte råd att hämta ut medicin för 400 kr precis innan löning, men det blir nog bättre när jag börjar knapra den igen ikväll och så hoppas vi läkaren ringer idag.
Igår kom vi iaf ett steg framåt målet, känns så bra men nu ska de bara bli vårat oxå :)
Nu ska jag gå upp och äta frukost och sedan bär det iväg till dagis med Anton :)
Buuuuuusfröööö <3

Trött

Ååh de ringde aldrig om mina värden idag, jag hoppas de är Falun som ringer om de för skulle behöva prata med någon läkare där. Har ont vid höger revben och där sitter levern lixom, har alltid trott att mina revben bara blir trötta tack vare att bebis trycker på men har faktiskt bara ont på höger sida, vilket är skumt...
Nu ligger jag i soffan, väntar på att BB ska börja sen blir de sova för är så jäkla trött!
Lilla hjärtat som gör precis som oss :*


Tråkiga jävla väntan

Ligger i sängen och bara trökar, har så himla tråkigt just nu, Anton är på dagis vilket jag är glad över, för även om jag har roligare med han hemma så har han hundra gånger roligare där iaf. Dessutom är väl inget som väntans tider? Just nu väntar jag på miljoner saker känns det som, först å främst att spec.mvc ska ringa igen eller om de va vanliga mvc som ringde men hann inte på, vill veta om värdena faktiskt har gått upp eller inte och varför jag börjar bli gul igen. 
Hade förresten världens jävla förvärkar i måndags, trodde vi skulle behöva åka in men nopp. Behövde andas mig igenom dom och så kon de med 3 min emellan typ. 
De va dags för en knas bild på oss!

Min största kärlek




Har de börjat stiga igen?

Anton har den senaste tiden krånglat enormt med sömnen, iaf på nätter och morgonar, han vaknar vid 2 ibland och totalt vägrar att somna om eller så vaknar han kl 5 och då hinner vi inte somna om innan victors väckarklocka börjar ringa och då är de försent. Men idag sov han till 10 över 8, hörde han 20 över 6 av att han lät men vart inte mer och då gick Victor upp och började greja omkring. De va iaf skönt med en sovmorgon!
Nu är Anton på dagis och jag ligger i sängen och tar de lugnt. Får se vad jag hittar på om en stund.
Tror även att mina levervärden börjar stiga igen, sist jag kollade hade jag medicinerats i en vecka och låg på 10 så den funkade men levern kan fortfarande sticka iväg, ska ringa nästa vecka om att få ta nya prover. Märker bl.a. på kisset att det inte riktigt står rätt till och lilla P:s hjärtljud hade börjat skjunkit igen (helt normalt enligt bm) men inte enligt mig eftersom jag minns alla symtom även lillans..

Annars har vi lite annat pågång här i livet just nu son är ett väldigt jobbigt moment tycker jag, jävla väntande hit och dit och samtal hit och dit! Men i slutändan är det förhoppningsvis värt de, håller tummar och tår! 
Älskar dig flera varv runt jorden ❤️


Babyskyddet


Som ett barn på julafton igår när Victor kom hem konkandes på ett väldigt stort och tungt paket med babyskyddet och basen. Jag mest för babyskyddet men Victor var väldigt ivrig med ISO-fix basen och ja den är redan installerad och klar, så smidigt var ju lixom bara och trycka dit basen i fästena, nästa punkt på köplistan är en ny stol till Anton med ISO-fix men det får vi ta lite senare.

Måndag



Måndagen började med att Anton kom in och ville kolla tv i sängen kl 7, så himla mysigt med lugn morgon när dagis är stängt. Vid 10 så gav vi oss ner till stan, jag orkar knappt inte gå i affärer, en vanlig mataffär är jobbig ibland. Tog en snabb runda och letade efter skor till Anton, hans fina adidas har blivit försmå så nu har vi bara foppisar och de passar inte just nu.. Kollade även efter en väst till Anton men utbudet för killar, vad hände?! Finns hur mycket som helst till tjejer så gick ifrån plus och var lite små sur... Vart inte bättre när jag skulle gå över vägen till vårat kvarter och det stannar en tant och glor på Anton och sen dessutom går in i våran fyrkant och står sedan och väntar på att vi ska komma, mina gravidhormoner ville bara skrika sluta glo och prata med min son... 
Sen sov vi lite middag och vid 1 drog vi och lunchade med Victor och sen intog vi chillmode här hemma och slog på flygplan filmen. Dessutom gjorde jag så god mat idag, vart baconlindad kyckling med klyftpotatis och varm bea, mitt lixom gravid sak är lixom varm bea..

Nu big brother och PH och sen sova :)

Äntligen köpt babyskydd!

Vi har äntligen tagit tag i detta med babyskydd, så igår beställde vi ett maxi-cosi babyskydd med ISO-fix bas vilket känns otroligt skönt. Dessutom valde vi maxi-cosi för att vi kan fästa skyddet på vagnen vilket jag önskade hundra gånger om när Anton var liten, speciellt när jag åkte buss över till Avesta men skulle åka bil med Victor hem och fick släpa på både vagn och babyskydd på bussen.. 


Hejhej klåda...

God kväll, ligger i sängen och ska sova, tvingade Victor i säng kl 9, efter att ha somnat vid nattningen av Anton och knappt orkade hålla ögonen uppe efter det. Imorgon ska jag till mvc igen och ta nya leverprover och se om medicinen fungerar, jag själv märker skillnad iaf i kisset som inte längre är typ brunt/brons färgat men det har dock börjat klia igen trots medicin mot klådan och även mot galllsyran som orskar gravidklåda.. Jag har dessutom blivit piggare igen och ligger inte helt däckad vilket är skönt.

V.31 (30+0)