stress

Tisdag brukar vara våran stressdag men från och med idag kör vi verkligen stress, Anton har ridning halv 5 så vi måste vara i stallet kl 4 för att hinna borsta, sadla och tränsa hästen, och sedan är vi hemma kl 20 över 5 om vi har tur att hästen vi hade ska gå på lektionen efter oss. Men från och med idag ska vi även iväg på cirkelträning och tillbaka till Avesta bara 50 min efter vi har kommit hem från stallet i avesta. Har lagat mat redan så vi bara kan värma antingen i ugnen eller i mikron så det ska gå snabbt.
Tog iaf en promenad med Sandra imorse efter lämning på dagis, sedan har jag lagat mat och lekt med olivia, var även ut en stund och övade på att gå med stövlarna.

ny klänning till Liva.


Jobbig natt.

Alltså denna natt! Anton vakade vid 3 och trodde han skulle få kolla telefonen, vete tusan hur jag ska få bort det dära beteendet han har skapat att han tror att han får kolla telefonen varje morogn eller natt som i detta fall.. Hoppas innerligt att det var fullmånen som spökade. Kan ju lova att jag inte missade blodmånen inatt.
Vi hoppade öppis imorse då vi sov till 9 och sen myste vi och busade i sängen till 10 i 10. Tog en kortis till lekparken iaf.
 

nyklippt

 
 

Frissan och Leos lekland

Hejsan eller god kväll, började min morgon med att gå till frissan, det behövdes verkligen och är så nöjd, ska bli kul att se det när jag har duschat och jag får mina naturliga lockar.

Resten av dagen har vi varit i v-ås och vi hann med en snabbis på leo's lekland, hela familjens favorit! Sen har vi shoppat och jag hitta världens skönaste jeans! Visar er någon dag, kommer troligtvis bo i dom framöver..

Hemma från förskolan idag

Kom till förskolan imorse och en pedagog säger "en unge har spytt så du bestämmer om du vill lämna han eller inte" jag har ju ändå möjligheten att ha han hemma så vi vände i dörren. Antar ändå att det finns en lite risk att han kan åka på det eftersom han har varit där redan 2 dagar. Vi gick iaf hem, städa av lite här hemma, hängde tvätt satte igång en maskin och tappat bort Olivias snutte, bakat drömmar, lagat lunch, räknat på vad det kostar att göra en tårta och ja nu ska jag strax hänga tvärt igen och sätta igång en ny maskin.
Ridning ikväll så jag hoppas det slutar regna tills 7 ikväll... 

Anton ramla av lilla Wiwi i tisdags oxå, men som tur var fick Victor tag i hans ben så ungen skada skedd, barnen rider utan stigbyglarna för att hitta balansen men från och med nu så ska Anton rida med stigbyglarna.

Hej tisdag!

Då har även tisdagen börjat rulla på, Anton är på dagis och Olivia sover nog, vi har precis ätit lunch. Jag ska inte göra ett skit just nu, bara ta det lugnt och njuta av att det är lugnt, nej jag ska sätta mig och skulptera med sugerpaste, har ju en tårtbeställning till nästa lördag. Skulle ju ha börjat med denna för länge sedan.
Ifall någon nära undrar vad Olivia önskar sig i födelsedagspresenter så är dockor och docktillbehör något som kommer gå hem, går inte en dag utan att hon tar en promenad med dockvagnen och sätter dockan i vagnen. Men i övrigt så tänkte jag faktiskt lägga upp en liten önskelista till henne någon dag framöver.

Elodie details sittdyna

 
Idag köpte jag äntligen sittdynan, mitt favorit mönster! Hade gärna haft skötväskan i samma mönster man känns lite som att skötväske tiden börjar rinna förbi.
elodie details apple of my eye.

En morgon på öppna förskolan

Hej, Anton har tagit datorn, brukar tillåta han kolla tv eller dator eller mobilen när Olivia sover, för att det lixom ska vara lugnt. Olivia somnade till i vagnen påväg hem från öppis i typ 2 min och sen vill hon självklart inte somna om, funderar på att gå upp med en flaka med ersättning, Olivia har dessutom börjar gilla välling? Haha så nu är det gröt på morgonen som gäller och välling i sängen innan hon somnar. Jaja försöka få Olivia att somna var det ja..
Gjorde denna super goda smoothie idag till lunch, Victor och jag börjar räkna kalorier idag, har blivit för stor för alla mina kläder så det behövs. Hade gärna kört 5:2 men jag blir så sjukt grinig om jag inte äter något, en liten blond häxa! 

Fel sida av sängen idag

Alltså denna dag, inte en av dom bättre! Fy vaknade på helt fel sida idag, minsta lilla har retat gallfeber på mig, förutom det har vi en Olivia som håller på och får tänder så hon är så himla gnällig, och när man har hört det dära gnället ex antall timmar så glömmer man lixom bort varför hon gnäller och det blir mest bara irriterande, förutom det har det spillts saft och olivia hade ut vattnet vid skötbordet. Men vi tog oss igenom dagen, vi har bakat chokladbollar om än det vart både skrik och mest bråk, vi har städat om än skrik och bråk. Hela huset har vaknat på fel sida. Victor har jour denna vecka så han är just nu ute på jobb så passar på att blogga innan jag ska krypa ner i sängen.
Anton fick låna kameran idag och sprang omkring och fotograferade, tror nog att om han fortsätter såhär så har vi en blivanade fotograf i familjen♥
Tre bilder jag tog, kan drunka i dessa ögon även om ni ibalnd gör så jag bara vill gå ut genom dörren och komma hom om en vecka! 

Dopfika

©Fotograf: Denice Elfström
 

Olivias dop

©Fotograf: Denice Elfström.

Regntorsdag.

Vilken mysmorgon jag och olivia tog, hon satt nöjt i mitt knä och kolla tv och bara myste. 
Mamma körde Anton till förskolan imorse och jag är så tacksam när jag slipper dra ut barnvagn och olivia i detta väder, dels har jag inget regnskydd till vagnen så det är väl typ något vi måste införskaffa. Är inne på fjärdedagen med halsont idag, blir nog inget öppis imorgon till barnens besvikelse och min, jag som skulle köpa en sittdyna av en annan mamma.
Nu tänkte jag sätta mig och kolla igen dopbilder och lägga upp här.
Såhär ser det ut just nu på vardagsrumsfönstret.
Mystjejen.

centrerat.

Stog inte ut med hur bloggen såg ut, inte för att den ser mycket bättre ut nu heller menmen, ska försöka ta en odentlig headerbild någon dag i framtiden.. Men tills dess fortsätter jag och bråka med alla koder om att jag vill ha min blogg centerarad och inte åt något höger. haha fan vad jag blir sur detta...
Igår fick Anton även rida Wiwi när vi var iväg på ridskola, gud vad han har längtat efter att rida den lilla hästen, dessutom så var hon sådär lagom stor så Anton kunde gå själv med henne utan att jag behövde vara rädd, perfekt alltså! Imorgon är det min tur att sitta upp, jag älskar tisdgar och torsdagar ♥

Olivia

Vaknade 30 min innnan antons dagis börja, nej är för lat för att ställa larm faktiskt, känns så onödigt att ställa larm när jag ändå är hemma med olivia så vaknar vi alldeles försent så får ju Anton vara hemma. Insåg nu att Anton inte ens hann morogn kissa, ungen som kan hålla sig hundra år på morgonen..
Olivia har jag precis lagt så hon får sova lite, Anton leker på dagis och jag ska gå och lägga mig jag med, ont i halsen så jag knappt kunde svälja mackan. 

Meningen med livet.