Jobbig natt!

Hej, somnade 2 inatt och vaknade kl 10 i 5 av att Anton ligger i sin säng och spyr ner hela sin säng med blåbär, har ingen aning om hur jag ska få bort det från dom vita sängkläderna han hade och dom finaste och dyraste oxå :( sen har jag sovit lite halv dåligt från halv 6 till 8 då Anton inte kom till ro, så vi 8 gick vi upp och då lekte han lite med tven och kablarna och så tog vi en dusch och sen somnade han om och jag lika så! Och vi 11 så fick Victor ta han vilket var så otroligt skönt att få sova vidare!

Vi kommer nog bara vara hemma idag, ta oss en sväng upp och kolla på brasan här i Norberg då Anton fortfarande inte visar sig vara på bättringsvägen :(((


Långt inlägg

Idag har vi fått bort alla kartonger och skit som inte ska vara här uppe och skräpa ner till källaren, så nu trivs jag som fisken i vattnet här hemma, trivdes inte ett dugg i gamla lägenheten men här, här vill jag vara och jag känner att nu på torsdag när Victor börjar jobba igen så känner jag ingen rädsla, dessutom så börjar det bli vår och sommar och det får mig på sånt fantastiskt humör! Dessutom så har jag hunnit slå min näst minsta stå i tröskeln så det började blöda och dessutom hunnit få in en lite glas bit i foten så det blödde som bara den! Hunnit bakat, ätit thai två gånger, fixat med dagis ekonomi bajs skiten, diskat ett ex antal gånger, tvättat, städat, hängt tvätten, och lite mer, nu ska jag försöka sova jag oxå som mina två pojkar gör <3


-.-'

Hej hopp, idag har varit en bra dag, förutom att Anton har spytt och bajsat ner sig totalt, trodde först det var magsjuka men har fått i Anton gröt med blåbärspure och han har inte spytt och dessutom spydde han när vi hade gett han en hel burk med mat, så kan det finnas något i maten han inte tål? För igår spydde han inte, men han vill inte äta mat så jag har ingen aning om vad detta är.. Men har gjort blåbärspure nu på kvällen som han ska få äta under morgon dagen så får vi se vad allt leder :)

Imorgon är det Valborg, och vi har typ ingenting planerat så vi får se vad som händer :)
Puss så länge :)


Måndag :)

Hej, vi ska snart åka över till Avesta och äta lite Thai och bada, sen ikväll tänkte jag baka lite, får se om jag bakar det jag har funderar på i ett år snart men aldrig orkat sen jag fick barn.. Och så måste jag fylla på förrådet av bullar!

Men puss på er så länge!

Nu ska jag slänga in en bajsig Anton i duschen och slänga in en tvättmaskin med bajskläder som varje dag! Ska köpa blåbärspure idag så han får bajskorvar igen!


Helgen

Hej, just nu ligger jag i sängen och väntar på att min lilla favorit kille ska komma hem, saknar han jätte mycket :(( Han har sovit hos sin moster inatt medan jag och Victor roade oss, igår körde jag första krog rundan, och seriöst jag va tvungen och gå hem för jag var skit kissnödig och mådde illa för att jag drack groggar precis innan vi gick, men jag hade jätte kul ändå :)

När Anton kommer hem så ska vi nog gå upp till min mamma och hämta mina saker och sånt kanske träffa Sofia och Jocke oxå? Vi får se men i kväll blir det mys med Anton iaf <3


Mat till Anton :)

Idag passade jag på att göra några matlådor till som han kan äta under helgen. Buttarna köpte jag igår på Ikea, iaf dom runda, var 3 för 15:- plus att kag köpte lite fler buttar idag på Ica som är lite mindre, men bättre att göra för mycket än för lite iaf :)
Idag fick det bli lax med svartpeppar på med ärtor potatis och sås, ris med kyckling och currysås & hemmagjorda köttbullar med makaroner, Anton brukar inte tycka om köttbullar men med pasta kanske det slinker ner ;)


Fredagen går mot sitt slut!

Ikväll har vi haft Sofia här, vi har varit upp på byn och kollat karuseller och handlat mat, fick bli skinksnizel i marinad som vi sedan stekte och så gjorde vi sås och potatisgratäng till, var helt okej men hade gärna grillat köttet i stället :) Tilll efterrätt så gjorde jag choklad doppade jordgubbar med grädde och bjöd dom på, fick topp betyg av dom, inte för att det är svårt att göra det men ändå :)

Anton sover och Victor kör hem Sofia sen blir det fredagsmys med Victor :)


Fredag :)

Hej, är ganska trött idag, men på söndag får jag sova ut, då ska Anton sova hos sin moster och Victor och jag ska roa oss :) Vi har varit och lekt på öppis nu på förmiddagen och hälsat på Antons mormor på jobbet och visat nya vagnen, nu har vi lite saker att göra och vid 2 ska vi åka och handla mat i Avesta och ikväll ska vi vara med Sofia och så måste jag göra matlådor till Anton :)


Nit bh :D

Kolla vad Victor köpte till mig idag! Ni kan aldrig ana hur mycket jag pratat om att jag velat ha en bh med nitar, men har svårt att hitta i min storlek :( har tillomed planerat hur jag skulle göra en egen...
Jag hittade inte i min storlek idag heller, men 80c funkar helt okej, nu måste jag bara hitta den perfekta tröjan att ha över, helst en ganska urringad eller transparent tröja eller skjorta, skulle vara snyggt va?

Gina tricot 299:-


Bättre sent än aldrig! ;)

Jag lär aldrig sätta mig vid en dator men här kommer iaf svar på en kommentar :)

"Hur reagerade dina vänner och familj när du sa att du var gravid? Och vad var deras första reaktion, vad sa dom?
Va Anton planerad?
Berätta hur du reagerade när du fick reda på de.
Kram"

- Jag vet inte hur många gånger kag svarat på just liknade frågor, kanske ska göra en kategori som man kan kolla om man undrar något?
Dom flesta regerade bra och vart glada, medan vissa vart lite sura och sa att vi var för unga, men när chocken hade lagt sig så vart dom glada :)
Anton var verkligen inte planerad! Helt plötsligt så var jag gravid :) Jag fick nog en chock och pratade inte så mycket om det förutom när beslutet om att behålla eller abort kom på frågan :)

Hoppas det duger, förlåt för jätte segt svar, men så himla svårt att svara när man nästan enbart bloggar från telefonen, men jag ska bli bättre! Puss!


Antons nya åk!

Den fanns, fick bli en emmaljunga scooter S, så himla skön att köra och Anton satt så bra i den, mycket bättre än i våran cresent classic och snyggare ;) Jag ska skriva mer om den i ett annat inlägg när jag har använt den lite mer och sånt :)


Torsdag :)

God morgon, idag väckte Anton mig 20 över 7 med att sitta och prata och sen har vi hunnit haft ner en ljushållare, ätit gröt och ätit på alla kablar i sovrummet, just nu ligger jag i soffan och ögonen åker nästan ihop medan Anton leker på golvet :)
Solen skiner och idag kommer att bli en bra dag, hoppas jag, kommer iaf bli kanon om scooter S i färgen Apple finns på lagret hos barnenshus, ska ringa dit vid 10 när dom öppnar :)


Onsdag :)

Hej, jag har inte hunnit blogga idag, har varit på babycafe, föräldrargrupp och 8 månaders kontroll, och sen har jag ätit och diskat mellan allt, nu är vi påväg till Fagersta och ska hämta min syster som ska hjälpa oss att städa ur gamla lägenheten ikväll, skönt att ha det gjort iaf :)

Imorgon ska vi iaf åka och köpa vagn hihi :)


Mina nya iPhone skal :)

Mina nya skal, det gröna flipp flopp skalet passade inte på min telefon? Men på Fridas telefon passade det, och hon har oxå en 4s tror jag, det var iaf synd för såg framför mig hur jag skulle ha det på stranden i sommar, men Frida får nog det eller en tävling här?
Iaf så är jag super nöjd med alla mina skal, har dock inte hunnit använda alla än :(
Köper iaf mina skal från fyndiq, älskar det, för då får man massa små packet hem istället för ett stort och det känns så super bra!
Ska visa er en ska till min iPhone snart som jag fick av Victor! :*


Hej igen!

Hej hopp, nu har jag internet igen, så nu kan jag blogga som vanligt igen!

Har fått två kommentarer under tiden jag inte har bloggat, en om jag kunde lägga upp bilder på mina nya skal, och självklart, gör det inatt och en om att jag skulle svara på en fråga, gör det imorgon när jag har tillgång till dator så jag kan göra det lite snyggt :)

Är så himla nöjd i nya lägenheten, och när allt är klart och sånt så kommer nog allt kännas perfekt, vi lever fortfarande bland kartonger men ska försöka få bort det till slutet på denna vecka. På torsdag så ska vi iaf åka till v-ås och köpa en ny vagn, ska bli så skönt med en liten vagn. Vi grubblar bara på svängbara eller fasta hjul, men det lutar mot en med svängbara hjul, blir samma vagn fast en emmaljunga scooter S, är typ samma vagn som scooter 2.0 fast S har svängbara hjul, SÅ VILKET ÄR BÄST??

Puss på er så länge!


Puss

Hej, vi håller på och flyttar och just nu har jag fullt upp med Anton och försöka få ordning i nya lägenheten, så bloggen ligger lite på hyllan just nu..
Men idag så fick Anton en skål med fil och flingor, vilket han tyckte var super gott, Anton får ju precis samma mat som mig och Victor, vilket han nog tycker är super kul och gott :)
För övrigt så kryper Anton fort nu, räcker med att man springer in på toan och kissar så är han någon helt annanstans haha och ställer sig mot allt och sånt och att gå är super kul, äskade söta underbara du <3


Måndag :)

Har varit trött hela dagen, höll till o med på att somna vid 6 tiden i soffan men gick och duschade för att hålla mig vaken och nu är jag inte alls trött.. Ligger istället i soffan och läser bloggar, tänker och kollar när Victor spelar tv spel.
Idag har vi som sagt varit i Borlänge, kollat på vagn och shoppat lite sått, en vår mössa till Anton åkte med, ett par hängslen som man kan sätta på vilka byxor/shorts man vill, och en liten sak som man sätter i hålet för hörlurar när man inte har det i, visar allt i ett annat inlägg :)
Puss och god natt :)


Kollat på ny vagn :)

Idag har Victor och jag kollat vagnar, och har även bestämt oss för vilken det får bli, en grön emmaljunga scooter 2.0, det är en sittvagn men har nästan fullt liggläge, tror det kommer passa oss bra, iaf mig som fortfarande inte har körkort och använder vagnen alla årstider, dessutom så vart den liten och bra när man fällde ihop den :) vi har redan fått våran crescent och bilstol såld till min syster, och snart får vi nog en större stol till Anton av svärföräldrarna då lillmor vuxit ur den :)
Vi kommer nog att köpa vagnen i slutet på denna månad om ekonomin tillåter då förstås :)


Dåligt med sömn..

Oj vilken natt, vid tre tiden tyckte Anton att man skulle vakna, och somna om vägrade han, han fick iaf gröt när vi inte orkade hålla på att få han att somna om och efter det så somnade han om iaf, halv 5 och jag pigg efter det var vaken till 5.
Nu är jag iaf pigg och glad och påväg till Borlänge. Inatt la jag en beställning på skal till min iphone, 7 till mig, ett till Victor och så skulle Frida ha ett, när det kommer till att köpa skal så kan jag verkligen köpa hur mycket som helst, har tänkt att jag ska köpa en korg till alla mina skal så jag vet vart jag har dom :)
Visar iaf när dom kommit hur dom ser ut :)


Söndag :)

Hellu, klockan är ett på natten och jag är pigg som vanligt vid denna tid! Måste börja träna igen så jag gör av med lite energi. Idag fick jag iaf sova till 11, diskade, åt frukost, gjorde en veckas mat till Anton typ, kyckling och oxfilé, tog vad frysen erbjöd typ, myst och busat, gjort jordgubbspure till lilla Herren som älskar puré, och sen han blev sjuk så vägrar han ta påsar med puré i, men vi ska självklart jobba upp det :) Idag har Anton inte spytt på hela dagen, 7 dagar med kräkningar och man vet att man lever typ!

Har btw fått en fråga från anonym som jag självklart ska svara på, ska bara typ hitta en dator och såntdära..


Händig kvinna 95

Hellu sötnosar, idag har varit en bra dag, vi handlade mat på Ica i Avesta, handlade en boll till Anton på Åhléns, åt thai på favorit stället och bytt den trasiga lampan på bilen.
Till middag åt vi oxfilé med mostoppar och beasås, gjorde en liten portion med oxfilé och potatismos och beasås till plutten så ska bli kul och se om han tycker om det. Har även gjort torsk med äggsås och potatis till Anton och blåbärspure och blåbär-jordgubbspure, nu hoppas jag att diarrén slutar iaf, ja iaf så det blir korvar och inte åker upp på kläderna 2-3 ggr om dagen -.-
Ska sova nu, Anton lär vakna kring halv 8 tiden om jag har tur så puss :*


Fredag :)

God morgon!
Anton och jag ska gå upp strax och få i han lite mat och sen ska jag tappa upp ett bad åt han medan jag duschar.
Dagens planer är iaf att åka till Avesta och stor handla och Victor har planerat in thai oxå, mums!
Vi hörs senare :*


Torsdag

Idag äter Anton igen utan att hålla på och spy eller spy, han har till o med ätit ett halvt rån och en majskrok, vi ger han Inge mycket, en halv portion istället för en, vi kommer börja smått med gröt igen och även ge han blåbärspure under dagen och sånt, för det är snällt mot magen och sen sa dom på 1177 att vi skulle ge han kyckling när vi skulle börja med vanlig mat igen, vi är iaf på bättringsvägen vilket är super skönt!

Idag har vi inget planerat, tänkte sätta mig ute på balkongen snart och njuta av solen och när Anton vaknar så ska vi nog gå ut och leka :)


Älskade du, bli frisk!

Ååh, min lilla kille är inte alls sig lik, sen han kom hem från farmor och farfar i söndags, har han knappt haft någon energi känns det som, just nu vill jag bara att han ska bli helt frisk! Över en månad sedan vi var helt utan sjukdomar i denna familj nu!
Han vill inte äta utan spottar ut allt på en gång, vill bara sitta i mamma/pappas knä och somnar helst där oxå, imorse var det ledsna miner här hemma, skrek från det att han vaknad till typ 1 idag men några undantag.
Just nu sover både Anton och Victor, Anton somnade vid 5 och vaknade vid halv 6 och sen så la jag ner han i sin säng och då somnade han om, snälla söta du bli frisk och dig själv nu!
Vi borde kanske isolera oss här hemma tills vi blir helt friska men då kryper jag nog på väggarna efter 2 dagar..


Mysigt <3

Idag när Anton åt piggelin :)

Anton har varit jätte mysigt hela dagen, han somnade två gånger idag i min famn, jätte mysigt <3


Måndag :)

Hej, vi åkte aldrig ner till Värmland igår då Anton hade spytt på natten och han hade även feber igår :(
Idag har vi iaf varit och badat på morgonen för Anton är bättre idag :) idag duger tillomed golvet att krypa på, för nu kan han krypa, sen myste Anton och jag på balkongen och då somnade han i mitt knä <3 och ätit piggelin, hela familjen, Anton tyckte det var nomnomnom, men fick ge han med sked hihi :) dessutom har jag packat lite inför flytten nu i april, men nu har jag packat i alla kartonger vi ägde och hade, sjukt vad man samlar på sig under ett år!!