Plugg dax.

Snart är måndagen över och förbi, nu har jag precis kollat på tv:en en timme och ska sätta fart med plugget, har hamnat efter lite nu när jag hade min lilla zoombie period men nu är jag pigg igen och redo att kriga mig igenom alla uppgifter.
Anton hade lite feber nu på kvällen, vi får se hur det utveklas under natten om det blir värre eller bättre, den låg bara på 38.0 iaf. Om det blir värre får plutten ta en tur med mammi till skolan, vi skulle få sista uppgifterna på sociologin tror jag.
Nu plugg så god natt!
Jag tyckte vi nyss tog denna bild, det var i början på sommaren eller mitten av sommaren, plutten, inte ens ett år och så stor???

Bilder från instagram.

En selfie.
Anton saknar sin pappa och var trött.
Åt frukost i och lite kladdigt vart det allt.
Fick ett fint halsband av Victor från stockholm.
Somnade i sin puff innanför balkongen i fredags.
Vi har kört en premiär på lekland med Anton, tummen upp av oss alla. Kommer lätt att göras om, och det kändes som att åldern på Anton var alldelses perfekt för att börja. 2 burkar med sockervadd åkte med hem hehehe.

Äntligen dags att börja träna igen! :)

Måndag igen, ska sätta fart med träningen igen nu iaf, har tre pass bokade denna vecka, easyline tisdag och torsdag, victor ska oxå köra då så Anton får leka på barnpassningen som finns dom dagarna och så ett corepass på torsdagen någon timme innan easyline, känns bra med en mjukstart iaf, sen ska jag ut och gå de dagar jag inte går till gymmet.
Denna vecka får vi även diskmaskin vilket ska bli skönt, även om energin äntligen har kommit tillbaka och lägenheten inte ser ut som en svinstia längre.

Får tyvärr bli ett bildlöst inlägg då appen hela tiden stoppas när jag försöker :(

Liiiiveeeeet.

Måndagen har nått sitt slut den oxå, livet springer på förfullt, hinner inte med riktigt. Är just nu en riktig zoombie och är trött konstant, är impad att jag lyckats hålla mig vaken till nu faktiskt. Men nu jag faktiskt sova hihi.
Imorgon ska jag förbereda mat inför onsdagen, får nog bli potatisgratäng med kassler och sallad, är riktigt sugen på det, hinner inte heller laga mat på onsdagen då jag inte hämtar Anton förens kl kvart över 5 och är hemma kvart i 6. Victor ska iväg på utbildning/kurs i Stockholm onsdag/torsdag.
Vi har dessutom skrivit på papper om diskmaskin idag, så nu ser jag fram emot att den finns här hemma om någon vecka förhoppningsvis.

God natt!

hoho någon häääääääääär?!?!?!?!

Hej, nu ekar det här inne jag vet, alltså har så mycket jag skulle vilja skriva ut här, mina tankar och blablabla men sen kommer jag på mig att jag inte vill att alla ska läsa det, det borde gå och typ pubicera inlägg som bara jag kan se, det hade fan varit awesome.
Just nu sitter jag på en kommunikation lektion, borde skriva på min uppsats som ska in idag men jag hittar inte riktigt den dära flitet idag där det bara skrivs och skivs och skivs, dessutom har jag lagt typ 4 lektioner på att lyckas komma på en bra inledning HEHEHEHEE, men har satt upp som mål att kunna få in den idag, så heja mig, men imorgon har jag en svenska analys som ska in så lagom fint.
puss ska plugga nu sen hem och hämta Anton på dagis :)
lite fina bilder från min vardag typ.
Bild1 - mumsar glass, hehe (beroende just nu)
bild2 - mina fina vänner.
Bild3 - Åker buss till dagis en igår :)

...

Äntligen fredag, jag har längtat efter denna dag sen i måndags, jag har varit så trött hela veckan och somnat vid 10 tiden.. Dessutom är jag helt genomförkyld igen, så är helt slut idag pga det, ligger i sängen och kämpar med att hålla mina blå öppe, vill gärna somna i tid ikväll om det då även blir vid 7-8 tiden.
Imorgon kanske det blir borlänge, vi får se vad min förkylning säger men även victors.. Annars springer jag in en snabbis på stan här i avesta och köper en jacka till lill prinsen ♡ Men det ska ju tydligen bli kallt och snö nu igen så jag kryper nog i ide snart (a)


Söckerförbud

Hej, mitt bloggande går lite upp och ner just nu, har så mycket annat i mitt liv som är roligare än att blogga, har dessutom börjat träna igen, har vila idag, skulle egentligen ha kört ben idag men har sådan träningsvärk efter söndagens benpass att jag hoppar det idag. Sen har även jag och några vänner skaffat ett sockerförbud, vi har typ tagit bort nästan allt socker, förutom ketschup, vi satt typ och googla sockerinnehåll i massa livsmedel en hel lektion. Vi ska köra fram till 31 mars, alltså 3 veckor, och sedan ska vi testa plocka bort något annat livsmedel.
Nu ska jag börja skriva lite på kommunikationen, min mage kurrar just nu så hoppas att maten i skolan är god idag.
I fredags på gymmet.
Efter gymmet gick jag och köpte nya träningsskor, fick pengar till det i födelsedagspresent.
Invigde dom i söndags, såå sköna att träna i.. Bra skor gör skillnad!

12 years a slave

Då har snart denna helg gått oxå, bara söndagen kvar.
Victor och jag bestämde lite spontant igår för att gå på bio, så vi fixade barnvakt, packade allt till plutten och drog till v-ås och åt jensens, dessutom ingick efterrätten till våran stora lycka, älskar deras våffla med mjukglass. Sen traskade vi vidare till bion och såg 12 years a slave, bra och sorgsen, helt klart en måste se film! Halv 1 var vi hemma och märks att man bott i norberg nästan hela livet när man tar vägen över fagersta-norberg istället för direkt till avesta..
Idag sov vi såklart bort halva dagen, fick ångest när jag såg vädret en stund senare, frukost i solen hann vi med och sedan en timmes promenad innan vi åkte över till Norberg för att stanna över natten. Ätit donken och haft en riktig onyttig helg igen hehe.
Men det har faktiskt varit skönt att bara varit med Victor, var super länge sen faktiskt, och snart kan vi nog inte vara lika spontana längre..

Imorgon ska vi gå på gudstjänst här i norberg, sen på kvällen blir det gymmet, woho :D


nitton.

För idag är det min födelsedag! Grattis till miiiig :))
Min dag har varit bra, jag har varit hemma måndag och tisdag med lilla hjärtan, så skööönt, jag är inte ett dugg sugen på skola imorgon, dessutom håller jag på och somnar just nu, på en stol i köket och försöker skriva på min novell som ska in idag. Skulle ha skrivit klart denna på lovet men den dagen jag skulle ha gjort det vändes allt upp och ner ungefär och jag hittade inte ron att sitta ner och skriva då. 
Nu fortsätta skriva, skriver mer sen.
 
En av mina 19 års tårtor, haha den andra vart lite finare, fast körde med enbart grädde på den andra, mums. 

Söööndaaaaag :)

Då har denna söndag gått, Victor var snäll och gav mig sovmorgon, drömde massa konstiga drömmar. Victor mådde inge bra imorse och nu på kvällen, men vi har iaf bakat kakor två olika, fyllt två tårtor, hälsat på min mamma, sen hälsade vi på min farmor och farfar där pappa och hans tjej var, robert och sandra med barn så det var roligt, förutom att Anton var jätte trött och inte alls pigg :(
Jag har precis suttit en stund i soffan med Anton som hade 41 grader feber nu, misstänker att det är 1,5 års sprutan som spökar eftersom det är 10 dagar sen vi tog den, men man vet aldrig, vi verkar ha sån otur just nu med att bli sjuka. TRÖTT PÅ SKITEN!!!

Nu försöka sova, hoppas att både Victor och Anton vaknar piggare, vi har ju två späckade dagar framför oss, eftersom jag blir 19 på tisdag. Imorgon kväll kommer Victors farmor och Farfar och svärföräldrar och Victors syskon hit. Kanske att Robert och Sandra skulle komma över med farmor och farfar och fika på dagen om vi blev hemma, vilket vi blir, men får se hur pigg Anton är, måste sätta han först. Men det betyder även att jag halkar efter mer i skolan, det är ett rent helvete att gå i skolan med barn på många sätt, men fortsätt simma typ.

Nu har nog plutten somnat om efte alvedon och mamma mys :)

Lördag :)

Lördagen har rusat iväg, vi började dagen med en lugn frukost, sen gjorde vi oss klara och drog ner på stan i jakt på present till victors farmor. Sen har vi varit ut till hans farmor och farfar och ätit mat och fika. Nu på kvällen har vi handlat så jag kan baka till måndag och tisdag, hälsat på Emelie i deras nya hus, fiint, men märktes att Anton inte var helt hundra, han har nämnligen fått feber igen, har han feber imorgon får han vara hemma på måndag och hjälpa mig med allt. Sen kollade vi mello när vi kom hem kl 8, sen satte jag fart, bakade en sats med kakor, gjorde fyllningen till tårtorna, fuskat dock i år med köpta bottnar.

Nu sova, ryggen värker, märks att man fått stå över träningen..
vi köpte dessa lyktor till Victors farmor :)