Hej hopp

Nu blev det visst ett litet uppehåll med uppdateringen här på bloggen, men aja, har man inte lust att blogga så behöver man inte.
Sitter just nu ute i solen, båda barnen sover! Olivisen och Anton är förkylda så dom är inte så jätte glada, just nu är det mest bara tårar och skrik känns det som. Verkar inte vilja ge mig sig heller. Även jag snorar men barnen verkar ha fått det värsta, stackarna.
I söndags drog jag med min svärmor till Borlänge och köpte lite saker så jag kan baka tårtor till Olivia och Algot döps om mindre än två veckor. Kände att jag inte vill dra iväg i helgen och handla, men just nu ser det ut som jag ändå måste det, jäkla skit oxå, först hade jag en version på hur tårtorna skulle se ut men nu en annan och så ska dom verkligen se ut, hoppas bara att det blir bra, känner mig redan nervös över att baka tårta, är nästan över 2 år sen jag gjorde en tårta med superpaste.
Sötnöten 💕

ZzZzZzZzZz

Idag tror vaknade jag nog helt på fel sida! Olivia har sammanlagt sovit kanske 40 min sen kl 7 imorse och Anton lyssnar inte som vanligt, dessutom tar det 2, ja två jäkla timmar att få i henne 200ml ersättning, känner verkligen att jag är på bristningsgränsen just nu, Anton skulle verkligen behöva vara på dagis och aktiveras mer. Aja har iaf varit iväg till lekparken och sedan köpte vi ersättning.
Ska iaf bli så skönt att gå iväg så fort Victor kommer hem och åka över till Avesta och träna. Är så trött så skulle behöva sova några timmar.
Mina sötnosar imorse ❤️

Halva veckan gått

Kan ju ingenting annat än att älska detta väder! Just nu är vi ute, Anton leker och Olivia sover i vagnen. Men läste dock nyss att det skulle bli kallare i helgen, stämmer det?
Nu på morgonen var vi iaf ner och postade dom där jäkla dopinbjudningarna alltså mitt minne och komma ihåg att ta med dom alltså, jaja, förhoppningsvis hinner folk få innan osa datumet går ut på onsdag, fatta att hela mars snart har gått?

Slutar alltid med att jag står såhär framför spegeln vare sig jag tar kort eller inte... 

Måndag och teknik.


Ny vecka nya utmaningar.
Imorse gick vi ner till öppis, men de vart bara vi som kom faktiskt, men Anton fick leka lite med sina favorit leksaker iaf. Nu rullar tvättmaskinen igen, tvätten vikt och Anton kollar Thomas tåg och Olivia sover ute i vagnen.
Gymmet senare ikväll oxå, mage och rygg ska stärkas idag.
Filmade mig själv igår oxå när jag körde benböj för att se tekniken. Knäna går inte utanför fötterna så en helt godkänd böj enligt mig iaf, behöver dock jobba på att inte falla framåt så mycket. Detta var den enda ben övningen jag körde igår, skulle kolla hur 20 kilo kändes och hade nog kunnat tagit mer.


Lugn och skön helg


Börjar inlägget med en bild från igår på mig och min skutta i soffan!
Har haft en bra helg. I fredags när Victor slutade jobbet drog vi direkt över till Borlänge och bytte sport bh och handskar, nu har jag rätt stl på bh och både vänster och höger i handskar, ska inviga dom idag på gymmet, har varit lat i helgen och känner mig fortfarande inte hemma på gymmet i Norberg. Hade vi bott i Avesta hade det inte varit några problem alls att komma iväg. Men iaf kom hem med nya träningskläder såklart, ett par byxor och en byxdress i fredags, och passade på att ta en favorit, varmchoklad från espresso house. Längtar tills jag får nästa chans att dricka en.
Igår var jag och barnen upp en snabbis till mamma, kollade in hundarna och lämnade tillbaka en form. Sen var vi över till pickaboo och köpte godis och lite annat. Sen gillade vi korv till lunch, tog en promenad ner till affären och sen tog vi det bara lugnt, mellomys hade vi oxå hela familjen.
Idag fick jag sovmorgon till kvart i 11, skönt kan jag lova. Har varit över till Avesta och veckohandlat mat, så kanske att vi lyckas undvika köpmat denna vecka? Snart ska vi grilla iaf och vid 6 ska jag infinna mig på gymmet och köra lite ben och rumpa och armar. Inge kettlebelles idag i Avesta tyvärr, mitt favoritpass på hela veckan :( får köra lite kettlebelles själv istället.

Lindahls kvarg

Hallå alla mina nyttighets vänner eller något. Tänkte bara tipsa om Lindahls nya kvarg!
Den har för det första en fetthalt på 0.2%, smaksatt kvarg brukar innehålls 7% eller mer, helt onödiga kcal enligt mig. Men denna är även utan tillsatt socker, vilken är sjukt bra, perfekt efter gymmet påväg hem! En ny sak man måste ha hemma i kylen helt klart!

Litet smakprov av blåbär

Nu är ju Olivia 4 månader, det betyder att hon får börja äta lite puré. Denna gång har vi inte alls brottom, utan helst hade vi väntat länge innan vi började. Vi hade så sjukt brottom med Anton, tror vi började med gröt när han var 3,5 månad. Olivia har fått smakat mango 2 ggr tidigare men de gick inte hem, men idag köpte jag hem blåbär, de va mums verkade hon tycka. Nackdelen med att ge blåbär är helt klart att det blir lila överallt!





Laddar batteierna

Måndag bjuder på sol, igår var det grått men idag laddar jag iaf batterierna lite extra, båda barnen sover just nu, Olivia i vagnen ute och Anton uppe på sitt rum, själv sitter jag ute och solar, när Anton vaknar ska vi ta en promenad ner till affären och hämta ut ett paket åt Victor, ska bli kul och se hans min när han får det, han frågar nämligen varje dag ifall det har kommit hihi. Sen ska vi väl ha någon mat, hehe lutar mot pulled chicken taco style.. Vi åt det några gånger förra veckan, onsdag, fredag, lördag. Alltså någon ny favvorätt här hemma, den går dock inte hem lika mycket hos Anton.
Ska även skicka iväg dopinbjudningarna idag, halkade efter som fan med dom, men idag ska jag iaf posta dem som det ska skickas till. 
Hur underbar är inte min tröja då?! 99kr på H&M.

Shopping med otur...

Idag har vi spenderat dagen med att shoppa, som varje söndag ungefär, blivit lite av en tradition, och ja vi lär åka till Borlänge nästa helg med, då jag köpte gymhandskar men ja 2 höger handskar?  Och tog L/XL på en sport BH. Ja Annas vart det två par jeans, lite basic tröjor, en bh och trosor. Avslutade iaf dagen med min tradition kettlebelles.


Äntligen fredag!

Sista vardagen denna vecka är här, vi har nästan precis kommit hem från öppna förskolan, Johanna och Algot följde med oss dit idag. Anton sitter just nu och äter lunch och sen ska han sova en stund. Olivia sover ute i vagnen. När Anton sover ska jag laga lite mat till mig, vila och bara njuta (förhoppningsvis) av lite lugn. Ikväll ska jag iväg till gymmet med Sofia, ska köra lite mage så ska försöka komponera ihop ett pass till det oxå.
pluttan igår, idag sover hon i syskonvagnen och på framsidan.

Aktivitetsarmband

Hade en jätte bra dag igår, Victor hade tagit ledigt från jobbet, det behövdes för det var lite stressigt ibland. Han och barnen väckte mig iaf på morgonen och så fick jag två paket, en utav dom innehöll en vivofit, aktivitetsarmband, trodde inte jag skulle gå ett men ibland överraskar han mig allt! Ska visa i ett annat inlägg vad jag fick. Avslutade iaf dagen med ett pass på gymmet, gjorde inte speciellt mycket men tungt så idag har jag träningsvärk.

Står iaf ben/rumpa och armar/axlar pass i Avesta på menyn. Kommer se ut som värsta nörden men både pulsklocka och armbandet haha.


Hej tisdag!

Jag dissade gymmet helt igår, umgicks med min bestis istället. Men idag är det iaf cirkelträning i karlbo så idag kommer jag inte undan, nej men måndagar är egentligen inte min träningsdag utan den är bara extra. Barnen sover lite just nu, jag ligger och vilar i sängen jag med, skulle egentligen behöva baka till imorgon men jag orkar verkligen inte gå ut i detta väder, börjar väl regna om jag går ut. Får köra ett ryck ikväll och slänga ihop kakor går ändå ganska snabbt. Kan inte fatta att det bara är mindre än 12 timmar kvar innan jag blir 20 år.


Nytt till träningsgarderoben




Sport-BH/H&M träningsleggings/Lindex.

Helgen


Hoppas eran helg varit bra, min bestod av middag, alkohol och shopping och lite sömnbrist på det. Men bästa helgen på ett bra tag!
Idag ska jag och barnen bara vara hemma, Antons blöjor är slut så vi pottränar idag, han sover just nu utan blöja får se hur detta går. Sockersuget har tagit över mitt liv just nu men tänker hålla mig till på onsdag då det ändå blir massa fika, för jag blir fan 20 år! Som jag har räknat ner till detta alltså!

Jag har inte tränat sen i torsdags och det känns lite piss, så ikväll ska jag gå ner till gymmet igen, det är typ den gången idag jag tänker gå ut.
Bestiiii