Grillat med bästa :)

Nyss ätit grillat vilket var super gott :) nu smälter vi maten och ska väl börja tända ljus och förbereda inför earth hour och spela lite spel under tiden, tjuv och polis lutar det mot om Sofia får bestämma haha :)


Påväg hem :)

Har tillbringat några timmar i v-ås med Sofia och Victor, nu sitter vi på bilen påväg hem. Vet inte riktigt vad vi ska göra när vi kommer hem, visar på imorgon eller på måndag vad jag har köpt. Pussis :))


God morgon :))

Som vanligt uppe med tuppis, vaknade för typ 40 min sen eller något. Idag får vi se vad som händer, vi har planer på att dra till v-ås vid 11 eller 12. Ska gosa mer med min man nu pussis :**


gubbar, grädde och choklad!

Chokladen ser dessutom ut som bajs!
bjuder på min sängkompis jag hade tidigare idag! saknar min pojke.
nu ska jag och sofia kolla BB så puss!

trååkigt...

Just nu har jag sjukt tråkigt och vet inte alls vad jag ska göra.
Känns så himla fel och gå ner på byn lixom själv, är hemma helt själv oxå vet inte alls vad jag ska göra.
Aja något hittar jag väl på dåådådåd..

Ute hos Victor :)

Vi ska äta mat, sen ska Victor till Niklas så blir själv någon timme sen blir det lek med Sofia hihi :D


:)

Snart blir det duschen, ska ha i recinolja och sitta med det ett tag, får vi se om det verkligen fungerar, så puss! :)

god morgon!

Vaken och har som vanligt drömt helt sjuka saker, nu på morgonen tog tex. min mamma hand om en huggorm och så värmde vi en huggorms bäbis i micron så den bara paaannng i micron, det var sjukt iallafall och ja sjukare saker har jag drömt med..
ska strax gå upp och rota efter frukost här hemma. Sen fixa mig och sen visa en bättre bild på mitt hår än vad ni fick nu, såå pussis!

snart lov! :D

Här sitter jag nere vid något bord på skolan i D-huset och skriver engelska uppsats, det går väl sådär, tur att den bara ska vara på 200 ord och att wordpress håller räkningen åt mig.
Om snart 1,5 timme tar jag lov, det känns skönt som attan!
Nu ska jag fortsätta med detta tråkiga skit så pussis!

hihi :D

Sitter här med färg/blekningmedel i håret, hihi vad jag är rolig :D Kliar iallafall som fan längt ut :(
Nu ska jag iallafall bleka frida eller rasmus får så puss! :)

hihi :D

Sitter här med färg/blekningmedel i håret, hihi vad jag är rolig :D Kliar iallafall som fan längt ut :(
Nu ska jag iallafall bleka frida eller rasmus får så puss! :)

Mot pickaboo..

Med viktoria starx, måste förgylla tiden efter skolan mednas man väntar på bussen puss!
Update, det regnar, så vi går inte! :(

Onsdag! :)

Det är bara en skoldag kvar typ, för på fredag så har vi en lektion.. franska, så jag tar och skolkar lite sådär oskyldigt (a) Nu ska jag snart in på en lång företagsekonomi lektion sen drar jag över till avesta och köper hårfärg, inte rött denna gång, vad har jag nu hitta på?
Men puss, ska typ njuta av livet! :D

...


VI hittade den!

Jag och victor åkte runt i norberg, halva norberg för att vara exakt, för att hitta glassbilen, så går det när man är sugen på trollerimix (stavas det så?) och vi hittade den på skallberget och vi åkte sedan hem, victor är nu ute och går, jag är för lat, helt ärligt!
nu ska jag mumsa i mig glass, borde göra engelskan, men lusten försvann helt nyss..

vill ha fredaaag! :D

Jag längar till fredag, det kommer bli en bra dag. Vi har nämligen en förjävla skön sovmorgon, nämligen så börjar vi skolan kvart över 12, ja jag vet, jag vart själv förvånad när vi fick den möjligheten! Dessutom så får vi ju lov på fredag, jag tror inte ens gunnel kan förstöra mitt humör på fredag. Efter skolan så drar jag över till avesta för middag med min pojkvän på kungsgatan 4, nämligen tänkter vi lyxa till den en fredag när vi har 10 månader.
Tänk att jag sitter här och babblar om fredagen och det är tisdag? men denna vecka kommer som sagt gå snabbt, om inte annat som en raket.
Ikväll tänker jag tvinga victor och gå ut och gå, så jag kan skriva min engelska i lugn och roooo, nu kommer jag snart få något sms ifrån min pojkvän om detta, hihi känner han typ såhär ganska bra! och typ bäst eller något..

Svenska.

Hej hej hallå, jag har varit lite inaktiv några dagar, bara för att.
Sitter just nu i skol bibblan och skriver på svenska uppsatsen, vi har börjat 45 min tidigare än vad vi brukar för att matematiken var inställd.. Lovley!
Idag vet jag inte vad som händer, ska skriva engelska uppsatsen, lär döda mig själv eller något.
Min förkylning blir bara värre och värre för varje dag, det är kul, men det är bara 3,5 dagar kvar i skolan nu och en och annan inställd lektion ser det ut och bli.puss!

Sitter i bilen påväg till köping för att h...

Sitter i bilen påväg till köping för att hälsa på min mormor som ligger på sjukan där. Vi ska även shoppa lite och träffa moster :) hörs sen :)


Blommor! :)

VÅÅÅÅÅR!
Nu ska jag göra johannas kladdkaka! puss

Slutat för dagen!

Det såg ljust ut att jag skulle hinna med min buss som gick typ för 10 min sen, sen släppte hon oss inte på avtalad tid.. Nu sitter jag här och äter russin, ikväll blir det häng med sofia på byn och ser vad vi gör för kuligt! Victor ska iallafall dricka och imorgon ska vi över till hans farmor och farfar och victor ska tvätta bilen.
Längtar hem, starta grillen och sånt dära, baka en liten kladdkaka, funderar på att prova min hjärtformade form som jag fick av älskling i julklapp ♥
Tar med mig kameran ut ikväll, pussis!

Sitter ute i solen..

Och njuter, vi har privat juridik, ingen som pluggar typ, men skönt att kunna få sitta ute och arbeta i detta underbara väder och samla på sig massvis av energi! vi ska snart bege oss mot matsalen och provsmaka islänska köttfärsbiffar och hoppas det är ätligt!
Är så himla glad och lycklig just nu, våren och solen gör så himla mycket!
Och så klart victor och vårat lilla mirakel som ligger i magen!

FREEEEEDDDAAAG!

Fredag igen, om en vecka så går jag på lov, längtar sååå!
Ikväll blir det mys hos mamma med grillad mat, och kladdkake ätande för att fira johanna.
Det står nog lek med sofia kväll oxå, fredagen kan nog bli bra ändå trotts sega lektioner på slutet av dagen..
Tänkte försöka komma ihåg att jag är ägare av en systemkamera som just nu bara ligger! puss!

finfina ni! ♥


pussis!

Ska dra mot idrotten om typ 10 min eller något, idag kör vi boxning så blir kul!
Idag får vi finsk soppa i skolan, med BRÖD, lever på bröd, och senare ska jag hem och städa lite. flyttar snart hem till mamma igen, och bor där i en månad, bor inte längre hos pappi eftersom jag gav rasmus min säng igår. Nu ska jag bara packa ihop allt där inne som ska med till nya lägenhet som vi flyttar till 1 maj om inte tidigare. Känns lite sjukt att jag bara bor hemma i 1 månad till.. April månad kommer iallafall gå sjukt fort, med påsklov, ultraljud, ullared och marknad i norberg och så kör vi maaaajbrasa och en massa grilllllla.
När victor kommer hem ska vi hem till han och äta köpmat, jävla tjockisar vi är..
Hejdåå!

Onsdag!

Igår så vart det mat hos mammi, jag bara åt och åt och åt som om jag aldrig har sätt mat förut.. Efter det så gick vi hem och duscha och sedan gav vi oss ut på glassjakt, ni hörde rätt, victor och jag är inne i något glasstadiom då vi bara käkar glass som aldrig förr.. Sedan när vi kom hem och hade ätit våra goda glassar så åt jag upp halva min påse med salta balkar som min pojke så snällt köpte till mig...
Slänger upp en bild på gårdagens skolmat så ni kanske förstår varför jag bara åt och åt och åt!
Nu har jag en lektion kvar, brukar gå ganska fort och så hoppas och håller jag tummarna på att vi får sluta tidigare så jag är hemma till 2, puss!
Dansk pölse för den som undrar!

puss!

Min kontaktlärare räddade precis mitt liv, gör ingenting om jag har F i franska enligt han! Lycklig tjej sitter här! :)

skolan

Har just nu svenska, sitter och skriver på min novell om OS. Är hungrig, men lunch om en timme så hoppas på något gott!
Jobbar på en header i gimp, tar sin lilla tid för mig. men aja blir nog bra säkert..
Victor vill bara säga att jag vill ha sånna hära, just so you know! puss. hihi :D

Sitter hos mamma!

Tack gode gud för att youtube finns! vart tvungen att använda youtube för att lyckas få ner gimp till min dator. Inte för att jag kommer förstå så mycket av det, taffat som jag är, tack gode youtube som kan visa mig hur man gör eller så finns facebook! ♥
Har redan en känslan av att detta kommer krångla sönder!
Jag är inte vän med pogram lixom...

..

Har en tillfällig header tills jag har tagit och fått till en jag tycker om.
Min rumpa domnar bort hela tiden, det är sjukt jobbigt..

måste införskaffa mig bilder. tråkigare blogg får man leta efter. hejdå.

Sitter just nu i skolan, har svenska och efter denna lektion har vi företagsekonomi med mona-liz, vilket brukar vara ganska slappt.
Idag ska jag hem och slänga i mig lite mat och kanske städa kanske går upp till mamma istället med skulle behövas städas, ska ju faktiskt hem till mamma min imorgon och få kyckling gryta, jag har beställt det och på fredag har hon lovat mig grillat, bor inte hemma så länge till, vem kunde tro att jag skulle växa upp så här fort..
Tiden går iallafall sjukt fort och denna vecka kommer bara rusa iväg.
Men nu ska jag fundera på vad jag ska skriva om :s finnas inget kul alls att skriva om :S

God morgon :)

Sitter och kallar tv med bror och älskling medans theo leker på golvet. Vi ska gå till lekparken sen och gunga så hihi pusspuss. Random bild från Google (a)


Fredag!

Är trött och sliten idag, vaknad hela tiden inatt efter 3 tiden och hade ont i ansiktet, har det nu oxå till och från och huvudvärken är och hälsar på. Vi får se om jag åker hem efter juridiken eller om jag kommer klara en hel dag.
Igår när jag satt på bussen hem så typ vart vi tvungna att stå på en hållplats i typ 20 min pga ett fyllo som satt på bussen så polisen fick komma och hämta han. Senare när victor kom hem så var vi iväg och handlade lite mat i avesta så vi skulle slippa dö.
Aja skriver senare, idag åker vi ner till bror och sandra och dom små liven!

Lägger mig nu i sängen för pluggande, imor...

mms_img157021337 (MMS)

Lägger mig nu i sängen för pluggande, imorgon tänker jag berätta om min inte allt för händelse lösa dag idag, även fast det vart lite drama på bussen hem idag.. Har haft lite matkoma i några timmar och ångrat mig ett x-antal gånger om varför jag åt så mycket.. Puss!


Vi har något slag av damp skulle jag tro!

Lunchraasten var typ såhär rolig, dampa sönder till undra på facebook med viktoria och det slutade med rövsvätt under skona som pruttade, skulle nästan kunna tro att jag flugit tillbaka till kiss och bajs åldern, om inte annat så har min vän det..
Slutar om en halvtimme det känns typ bra, nu ska vi dampa lite till den sista tiden innan vi slutar...
image description

Torsdag.

Torsdagar är bästa dagen i skolväg!
Just nu har vi bara samhäll, sedan ska viktoria och dom tvinga mig och springa, sedan är det pannkaka i skolan! :D
Imorgon åker vi ner till bror, så himla skönt!
Ska plugga till provet imorgon nu!

Jag ska inte hålla på med datorer!

DAMP JAG FÅR NÄR DET INTE GÅR IBALND! :$

Glad idag, som vanligt :D

Försökte sms-blogga igår ifrån mobilen, fast min mobil är helt cp.
Var iallafall och kolla lägenhet igår, jätte fin, översta våningen, så kan springa runt naken och slipper tänka på att någon kan kolla in :$ vi ringde iallafall idag och sa att vi ville ha den så den är väl typ våran.
Nu ska jag ha franska, mindre roligt, men inget kan förstöra mitt humör idag, hihih :D

Jag vill ha grillad mat.. NU!!!

Tänk er en as saftig biff med potatisklyftor eller pommes med grönsaker...

hiihihihih :D

Sitter och har min sista lektion för dagen nu, slutar typ 10 över 12, skippar ABC skiten lixom, inte värt det.
Så blir att åka hem och fixa lunch eller något :)
Somnade nästan framför tv:en igår, men victor skickade mig i säng och bäddade ner mig och jag somnade ganska fort, hihi (a) Men är utvild idag iallafall.
hörs senare.

Glassssssssss :D

Kärlek!


sluta tidigt!

Vi fick tydligen sluta tidigt idag, as bajsigt najsigt!
Ska bara sitta och vänta på bussen i tre kvart, sen hem och laga mat till mig, får se när victro kommer hem.
blir snitzel och pomme för oss idag med beasås..
hejdå:*

sol och bra humör!

ska röra mig upp till engelska lektionen, taggad nej, glad, JAAA! :D
imorgon slutar vi 12, men såklart så gillar inte lärare mig, inte förvånad och sätter in ABC-kurs, bara för att vi har lyckats fixa så vi slipper ha psykologi.. Men går väl på den, annars måste jag sitta hemma i 4 timmar och gloo!
På fredag så drar victor och jag ner till bror och Sandra och deras små ungar, längtar! :)
ska gå puss.

Godnatt

Sitter och kollar på extra extra, plattade nyss håret. Fett synd att Hannah gick ur big brother, och att folk mobbade henne där inne.. Jag och älskling ska väl snart krypa ner i sängen och sova :)
Säger godnatt nu iallafall :)


Fika i vårsolen :)

Haft en trevlig dag ute hos Victor med lek och stoj med lillmor, vi avrundade det med fika utomhus, sen har vi ätit lite köp mat och kollat tv, skola imorgon men 3 veckor kvar sen looooov! :D


Hektoliter i luften

Precis kollat på melodifestivalen med älskling. Varit ute och lekt i skogen med lillmor och kollade på en liten å och sjön tills det började regna, sen har vi bara mysigt och busat :)


Ute i skogen

Och ska sitta barnvakt till denna söta unge :))


Vaken och fixad, sitter i bilen påväg över...

dsc_0463 (MMS)

Vaken och fixad, sitter i bilen påväg över till Avesta för lite shopping. Ses senare :)


Sitter och kollar tv och äter citron, mums...

mms_img-12874072 (MMS)

Sitter och kollar tv och äter citron, mums!! Ska snart hoppa in i duschen bli lite mer människa :)


Franska snaaaaart...

Hatar fredagar, helt seriöst, detta skulle fan kunna vara en måndag..
Nyss haft matte, och snart franska med gunnel, döööööör.
kommer få F i franska, för det har hon redan stämplat i min panna typ.
nej hejdå.

samhällskunskap.

Nya frillan, halva året åkte av och som mest klippte hon bort 15 cm, skönt som satan!

Hemma, skönt, ska städa lite sen gå till f...

mms_img151772380 (MMS)

Hemma, skönt, ska städa lite sen gå till frissan, Johanna kommer på besök idag och skulle säga något, och det blir visst lite lek med Sofia idag oxå :)) mysigt, nu ska jag börja städa :))


Torsdag.

Ska snart börja gå till idrotten, måste tyvärr vara med även om jag är typ helt genom förkyld, vill bli frisk snart!
Var sjukt tungt och kliva upp i morse, inte alls taggad på det så låg kvar tills det var 10 min kvar innan jag skulle till bussen..
Idag står frissan på tur efter skolan, får se om jag & älskling åker och veckohandlar när han kommer hem, finns ingen tid till att göra det imorgon iallafall, då vi får främande av victors kusiner och så blir det lek med bästis ♥
Hörs senare :)
Bildlöstinläggigen.

..

Hejj!!! Idag är jag typ såhär gllllladdd :D
hejdå, snart mot avesta!

väntar på bussen.

Sitter och väntar på bussen nu i skolan.
Ska hem och göra mat, kolla big brother som jag missade igår, kolla om nya glassarna har kommit ut i lilla norberg och mysa med pojken min ♥
aja snart kommer bussen, eller om 20 min eller något sånt så pussen.

bildlöst inlägg.

Har just nu företagsekonomi, prov på torsdag, kan inte göra så mycket här, har alla mina böcker hemma, hihi, haft dom där några månader nu, men kämpar på med att försöka få in hur man iallafall ska göra.
Ska fortsätta läsa lite bloggar, sen har vi bara psykologi kvar sen får jag åka hem.

ps.

vill förresten bara säga att jag inte kan uppdatera hemma, för just nu har vi inte internet där jag är, det är ganska sorligt, i know.

antiken

Jag har ingenting och skriva om, förutom att jag redan är extremt skoltrött, men jag går väl hit för lilla bebe i magen då♥ Har svenska, vi ska läsa någon text, jag är fortfarade på första sidan, bloggar är så mycket roligare att läsa om än om antiken och äckel litteratur, jag har faktiskt andra intressen?
Men jag får väl nöja mig med att veckan verkar kunna bara springa ifrån mig.. men ska springa ikapp mina klasskompisar nu i den här tråkiga texten..

långt inlägg..

Sitter på svenskan just nu och övar inför natinella i april, fattar inte varför vi har det i 1:an för.
Har lång dag idag så slutar 10 över 4 och är sjukt irriterad över att jag har mitt busskort hos mammi och valde att betala äckelbussen imorse för att slippa frånvaro, asså blir jag 19 kr fattigare o ungefär 2 timmar.
Längtar tills på onsdag, blir att träffa mina fina tjejer och på torsdag klipper jag mig, så himla skönt, mitt hår och jag är inte överrens allt längre.
Idag kommer jenny förbi med min födelsedagspresent från bror och sandra, så har något och se framemot när jag kommer hem.
Så måste ut till victor och hämta min engelska bok och läsa ut den, och laga mat och hämta busskortet...

17 år nu dåå...

Nu är man då 1 år äldre, 17 lixom.
sitter i skolan och halv sover, somnade vid en 23 igår, men är ändå trött.
Hade ett bra och skönt lov, och om 4 veckor har vi lov igen.
men har snart äckel idrott, har inga idrottskläder med mig, heja mig.
Men ska sova på bänken nu, puss.