31 januari :)

Idag är det sista januari, tänk att en månad redan har gått sen vi firade in nya året på balkongen. Idag är sista dagen hemma själv med Anton på typ 1-2-3 månader, vilket ska bli skönt då det har börjat hänt skit konstiga saker här hemma, usch blä. Idag har vi ingenting planerat jag och Anton, vi ska strax gå ner till affären och handla gröt till han och sånt :)


Skit helvetes jävla mupp!

Idag drog Sofia med mig och Anton till Avesta, hittade ett iPhone skal på h&m som var skit snyggt tyckte jag, så när jag kommer hem så trycker jag på det på mobilen och efter ett tag så ville jag ta av det för att en nit hade lossnat och Victor skulle ta med det till jobbet för att limma dit den igen, men jag får inte av skalet, har försökt flera ggr, Victor satt nog 10-15 min och försökte och när han slutade så blödde han lite under nageln och hade/har fortfarande ingen känsel i fingrarna.. Så måste tillbaka imorgon och fixa det, skiter helt i att skalet är sönder, det är mer att jag inte kan få loss min telefon därifrån, så det får dom lösa.. Tänker iaf inte handla skal ifrån h&m nå mer.
Puss.


Tisdag :)

Idag var vi upp en snabbis och åt halv 7 för att Victor och jag var riktigt sega på att stänga av larmet, sen somnade vi om och vaknade vi 10 och då tittade svärmor förbi och Lillmor och dom hade med sig frukost efter det gick vi och matade änderna vid ån.
Nu ligger vi i sängen och har en över trött Anton som jag snart hoppas somna.


Dagen

Idag var Antons sov vanor, och när jag trodde han hade vaknat för dagen halv 8 somnade han om kl 8 och sov till 9.
Idag har vi inte gjort något speciellt, målat klart tv bänken, busat, Anton vänder sig hela tiden just nu och blir sur när han ligger på magen.. Bakat dumlekakor, myst, haft olivolja i håret, kollat massa tv, målat naglarna och tånaglar, och myst i sängen med en bok i handen.. Victor har jobbar precis hela dagen, han var hem och åt sen åkte han igen :)


Helgen i bilder.

Lite bilder från helgen. Har ingen aning om dom kommer hamna i ordning, men tror nog ni fattar vilken bild jag pratar om..
Bild 1, Elin, Anton och jag började lördagen med att äta frukost på café kaka här i Norberg, sedan tog vi bussen till Avesta för att kolla lite.
Bild 2, kom hem vid 4, träffade Maggie och Adam och tillbringade kvällen med bästis Sofia, som jag även bjöd på kyckling ris och baguetter.
Bild 3, ikväll har Victor och jag ätit vitlöks mackor, hade på ost sen.
Vild 4, nu ska alla möbler bli vita typ.. Får se om några får behålla original färg..


Gårdagen :)

God morgon, igår vände sig Anton från rygg till mage, men han har inte lyckats nå fler gånger än en gång, men ändå :)
Inatt sov Elin här, så jag skulle slippa vakna upp själv hemma, då Antons leksak hade ett helt egetliv ungefär.. Vi ska strax gå iväg och äta frukost, igår var vi ut med Pontus och Robin och sladdade, fy satan va kuligt det var, skönt och ha lite BFFF tid utan unge och sambo ibland!
Anton valade att vakna kl 6 imorse och vid halv 8 när han somnade om en halvtimme tidigare och vaknade fick jag ett litet nervsammanbrott på han, tur Victor inte hade åkt än, så Victor lekte med Anton och halv 9 åkte han och Anton somnade om 5 min efter det :) sov iaf till 11 och väcktes av någon knackning eller något :o


Lugn dag..

Idag har Anton och jag bara tagit det lugnt, städade av lite på morgonen och sånt, och på kvällen var vi iväg en snabbis på en hemlig sak, och vid kvart över 6 kom Victors familj hit och fikade.

Snart är det inte lång kvar till han kryper och snart snart kan han vända sig, det är synd att han blir sur hela tiden när han ligger på golvet..

Nu ligger jag här i sängen och kan inte sova, standard, lol. Är hungrig oxå btw, men inget natt ätande heller!


:p

Haha, efter typ 1,5 timme så bytte jag napp till en han brukar ha och då vart han tyst och somnade.
Nu ligger han i sin säng och låter lite men håller nog på och somna för natten. Själva sitter vi och kollar tv, och ska nog spela monopol senare :)


..

Anton är sur, skit sur! För ingenting, eller något är det ju men har ingen aning om vad, har testat Alvedon, matat han, dricka, leka, byta blöja, nattstad han, nu ligger han i min och Victors säng med stängd dörr och jag hoppas han somnar snart för jag tror nämligen att han är jätte trött.. Nu får han iaf ligga och trötta ut sig själv :(


Sjuk?

Idag får nog Anton underhålla sig själv, just nu ligger han på golvet framför tv:en och skrattar, vi får se hur det kommer gå.. Själv är jag typ påväg att bli förkyld, tjock i halsen och hade ont första gången vi vaknade vid 8.. Måste iallafall bli frisk till helgen!


Flaskan duger inte..

Anton vägrar nu menar jag verkligen vägrar att ta flaska, nu är det bara skeden som gäller och en flaska med äppeldryck efter ungefär som duger, även fast vi lixom väntar tills han blir sur och vill ha mat så går det inte, väldigt sällan och ger man han flaskan så äter han typ 70ml och sen går det Inge mer.. Funderar på att sluta helt med flaskan men jag har ingen aning om hur bra det är att sluta redan nu? Anton är ju bara 5 månader.. Får prata med vår barnmorska när vi ska dit någon gång i år..


Paket :D

Idag vaknade Anton 8, trodde jag skulle få han att somna om men icke och nappflaskan dög inte så var bara att göra gröt till han.. Nu ligger vi i sängen, han sover och jag lyckas inte somna om.. Idag dimpte (haha hur stavas det?) det ner två paket med mobilskal i brevlådan vilket jag även trodde skulle väcka Anton men han sov vidare :) imorgon hoppas jag på att Victors ett
Plånbok fodral ska dimpa ner :) plus nästa vecka kommer nog nya stekpannan oxå, som är från leif mannerstöms kollektion :)
Bild från Google :p


Måndag

Idag vet jag inte vad Anton och jag ska hitta på, just nu ligger han och sover i våran säng bredvid mig. Tänker nog ligga kvar i sägen till han vaknar igen, kommer nog somna om..
Jag hade faktiskt tänkt åka över till Avesta idag och gå lite i plus och sen gå och plaska i badhuset men blir krångligt med vagnen..


Bästis!

Sofia hade lagt upp en massa bilder på minnen med mig, jag kan knappt tänka mig ett liv utan henne... Vi har snart hängt ihop i 4,5 år, tack vare min pappa och hennes mamma, trots att dom har gjort slut så har vi suttit ihop, och det är bäst! Vi kan ha världens bråk men bli sams någon dag efter, vi kan ha ett långt uppehåll och inte ses och allt är ändå som att vi sågs igår! 13 november träffades vi första gången och det var typ som vi hade varit vänner hela våra liv! Sommaren 2010 var super! Norbergsfestivalen, våra neongula tröjor, barnvaktskvällarna, fyllekvällen..

Ville bara säga att jag älskar dig, bästis, bästa vän, vi två ska kriga oss igenom livets alla motgångar hand i hand!


Söndagsmys!

Idag har vi haft en över trött Anton ungefär halva dagen och då somnade han 8 igår och vaknade 11 idag. Nu har Victor och jag myst ner oss i soffan och glor lite tv och äter lite chokladbollar som jag slängde ihop.


Att bada för första gången..

I fredags så bjöd vi Elin på mat och sen så satte vi oss i bilen och åkte över till Avesta och badade, Anton hade blandade känslor när det kom till att bada, ena sekunden skit glad och andra ledsen och nappen åkte i vattnet några gånger.. Men tänkte nog åka över i veckan och bada lite mer, annars sitter jag bara hemma.. Så om någon vill med och bada så hojta till :)


iPhone skal :)

Beställde hem lite förtidiga födelsedags presenter till mig själv, ett plånboks fodral med nitar på, ett hårig söt sak me svans och ett kassettband, älskar att köpa skal till min iPhone, bästa med att ha iPhone faktiskt!
Bilder från fyndiq.


Döööööööö .

Alltså, känner mig på botten när det gäller bloggen! Tycker inte att det är speciellt kuligt att blogga längre och inte vet jag vad jag ska blogga om heller..

Anton kan förövrigt konsten att somna på dom mest udda sätten! Två ggr har han somnat i sin gå stol, en och annan gång i sitt babygym (hade varit både lätt och billigt om vuxna kunde ligga på en matta och sprattla lite med ben och armar..).


Lång men kort dag :)

Idag har jag bytt gardiner i köket, tröttnade på mina kossor och kände för något med lite mer färg i, vart iallafall bra tycker jag.
Anton har en tendens och sova en halvtimme och vakna sen och leka lite och sånt men idag väckte vi han efter ungefär 10 min och ni kan ju gissa vilka som hade en över trött unge 45 min senare som somnade för natten :) har dock inte hunnit tränat för så fort det lät lite så vaknade Anton typ.. Får köra extra hårt imorgon ;)
Sofia kom förbi en sväng oxå och så lillmor och svärmor och så Wille såklart :)


tråkigt inlägg

Sitter här framför datorn/tv:en och dör av tråkighet, har olivolja i håret oxå, Anton sover, så vet inte vad jag ska hitta på för bus, alla mina vänner är i skolan, victor jobbar, hade suttit fint med vänner som oxå var lediga..
Känner inte alls för att träna, är helt slut, gör det ikväll när victor kommer hem. Men börjar iaf se resultat. byxor som sitter löst både i midjan och lår och sånt.
 
var med denna brutta igår, och hennes pojk, det var kul må jag lova!
 

recept på nutella cupcakes.

ca 19 st
Du behöver: 150g smöt
300g strösocker
3 ägg (vispade)
2½ dl mjölk
225g mjöl
en nypa salt
1 tsk bikarbonat
50g kakaopulver
en hel marabou mjölkchoklad.
Nutella
muffinsformar.
 
gör såhär:
1. Värm ungen till 175 grader.
2. vispa äggen.
3. Rör samman smör och strösocker i en bunke till en mjuk och krämig smet.
4. Tillsätt äggen och mjölken.
5. sikta ned mjöl, bikarbonat, salt och kakao och rör samman allt.
6. hacka chokladen i bitar och ha ner i smeten.
7. ha upp smeten i muffins formar.
8. ställ in i ungen och låt grädda i ca 15 min. Testa med en sticka om dom är klara, mina var dock lite kladdiga.
9. Låt svalna och spritsa ut nutellan.
 

Feber..

Anton har haft feber hela helgen tror vi, hade en jobbignatt till söndagen då han hade jätte hög feber, men nu är han frisk och är glad igen.
Vi började dagen med att vakna kl 6, då åt vi lite, myste i sängen och duschade, kvart i 8 somnade han om och lika så jag och så sov vi till 12. Har ingen aning om vad anton och jag ska hitta på nu under eftermiddagen.
Ikväll kommer iaf sofia med pojkvän så det blir nog trevligt :)
Slänger iaf upp cupcakes recepet strax.
Ha en fin måndag!
Tre bilder från instagram!

Badbyxor till bebis :)

Idag har vi inhandlat ett par badbyxor åt Anton plutten, så nästa helg blir det nog bada av i Avesta. Köpte storlek 74/80 för då kan han även ha dom i sommar kanske :)
Lindex 99:-


...


Idag är det äntligen fredag!

God morgon sötisar, sitter i soffan och äter frukost, Anton sover och snart ska jag fixa mig, idag ska det lekas med Sofia, och så kommer nog Elin förbi en liten snabbis :)


Sådan far sådan son..

Såhär låg mina två hjärtan förut idag medan vi kollade på några gossip girl avsnitt, cp bra ju!!


Cupcakes

Kunde inte hålla mig från att baka, fick bli chokladcupcakes med chokladbitar i och nutella, sjukt goda iallafall och brukar inte tycka om cupcakes (a)
Lägger upp receptet senare eller imorgon ;)


hemma dag

Började dagen med att vara sjukt trött, slå i knät i sängkanten så det vart ett sår och må illa och höll på och svimma. Idag blir det en slapp hemma dag, kolla massa gossip girl medan anton sover och sånt :)
 
Känner att baksuget kommer, vet dock inte vad jag vill baka..

gossipgirl

 Det gick super bra idag när vi åkte buss, var låga bussar på dit och hem vägen det var skönt!
Slipper iallafall ha glasögon när jag kör bil. hade aldrig klarat av glasögon när jag kör bil.
Nu ska jag lägga mig och kolla på några gossipgirl avsnitt, så jag kanske tar mig igenom säsong 1 någon gång. Har blivit värsta serie nörden sen jag fick Anton eller sommarlov.

Frågor :)

1. Det här är en riktigt kenpig fråga, då jag berättade på olika sätt till folk, men Victor, mamma, Johanna och Malins barn var med när jag gjorde testet. Men vi berättade iallfall för Victors mamma så hon fick berätta till Victors pappa. Sofia var den första vännen som fick veta. Vi hade hämtat henne i norberg eller något för vi skulle få våra julklappar och då fick vi en liten body utav henne och då berättade vi om det. Sen berättade jag för dom närmaste vännerna och dom jag umgicks med via sms eller så sa jag det bara rakt ut.
2. Pappa, victors föräldrar och sykon och familj, sen spred det dära sig ganska snabbt..
3. Dom flesta reagerade bra, men det var även folk som tyckte det var dåligt t.ex. victors föräldrar, Malin, men samtidigt så förstår jag dom, jag gick i skolan och hade hela livet på mig.
4. Nej, i början viste jag att jag skulle behålla det, men den vart det massa strul med victors föräldrar och då övervägde vi att ta bort det men sedan så pratade victor med dom och allt vart bra, men jag var jätte ledsen när jag inte viste hur jag skulle göra.
5.Nej inte precis, men nu när anton har kommit har jag tänkt på just det. Om victor och jag skulle gå skilda vägar, hur ska jag då göra? men just nu vet jag att vi klarar det hur det än ser ut så länge vi har varandra! :)
 
 
Först och främst, hur vill du? Om du inte vet kan det kanske vara bra att prata med någon som inte för till din familj, t.ex. skolkuraton? Hon kan hjälpa dig att överväga allt. Sen tycker jag nog att pappan till barnet borde få veta, så han får säga sitt. Gör en för-nackdels lista med att få barn, detta gjorde jag och victor och det var det som gjorde att vi valde att behålla.
Lyssna verkligen inte vad andra säger, det är ditt barn, din framtid och framför allt ditt liv och din kropp! 
vi unga för äldrar är inte sämre än någon annan föräldrar, det finns vuxna människor som är sämre föräldrar än oss unga och det är en sak att komma ihåg! En bra förälder sätter barnet först och sitt egna nöje sist, men ibland behöver man en lite paus och ladda upp batterina igen, och då har vi iallfall lämnat bort anton över natten för att t.ex. kolla bio och sånt :)
Men berätta för någon, mamma, pappan till barnet eller en vän, eller gå till någon kurator och prata, det är deras jobb ju.
 
ps. har du ingen ställe där man typ kan kontakta dig eller något? skulle vara kul att veta ditt beslut och sånt :)
 
förresten, tänk på hur det skulle bli efter en abort, t.ex. kommer du tänka på barnet? hur det skulle ha sett ut, hur hen skulle ha haft som personlighet?
V. 24.
v. 27, nästan inne i vecka 28.
V. 29.
Kanske vecka 32 eller 33.
kanske vecka 34?
hmm. 37 kanke
4 dagar innan anton föddes vecka 38 (37+3 eller 4)
Första bilden på lilla Anton som jag visade folk :)♥
 
Hoppas du är nöjd! 

onsdag :)

god morgon, idag ska Anton och jag över till fagersta och kolla min syn så jag kan få börja övningsköra snart.
Nu ska vi iallafall klä på oss och jag ska sminka mig och vid 1 ska vi mot bussen..
 
Sofia ville se Anton ha sin pigvinpyamas på sig så har fixat det nu ;)

Söta människor!

Alicia, du kommenterade mitt inlägg om "tisdag" och självklart kan jag skriva ett inlägg om det :) försöker hinna skriva det imorgon :)

Denna dag har bara flugit förbi, hade noll motivation till att träna idag, men spelade lite Wii active då vi kom hem rätt sent från mamma.

Idag beslutade vi även att Anton ska få ligga i sin säng tills han somnar när det är sovdags, för han brukar somna i vår famn men vaknar när vi lägger ner han, gick super bra ikväll, han somnade Dick halv 11 typ :)

Och för det andra, sår här gör mig så himla glad, när folk skriver god natt helt random till en, blir lycklig hela jag!


Tisdag :)

Har precis haft frukostdejt med Anton, han har redan ätit upp och jag sitter och mumsar i mig super god och nyttig frukost :)
Idag står lek med Elin på listan, får se om syster kommer förbi oxå och sen blir det hem till mammi och ära super god mat!


du är det finaste jag vet!

Och jag älskar dig så himla mycket!♥

natt mys

Killarna sover själv sitter jag i vardagsrummet med tända ljus och lyssnar på musik♥
Kanske ska jobba headern eller något, vi får faktiskt se vad jag hittar på.

Måndag.

Idag har vi lekt med sofia hela dagen, och så sov vi till 11, trött mama, vi var dock upp och åt två ggr, en gång vid 5 och en gång vid 9.. Fattar inte varför Anton har fått för sig att vakna vid 5.
Vi har iallfall fikat på elsas, Sofia bjöd (a) och slappat medans Anton sov.
Just nu sitter han i sin gåstol och leker och spelar musik för mig :) Vi har tvättstuga idag oxå och så står träning på schemat, men det får bli lite senare ikväll :)
puss, har faktiskt bilder från idag, men fattar inte hur man får in bilderna på datorn från iphone :oo
Snygg Sofia inne på elsas!

Elsa Beskow.

Vi fick inte Elsa Beskow påslakan till Anton i julklapp, men förra helgen när vi var till Borlänge så sprang jag in på babyproffsen och kollade på det och eftersom vi fick pengar till han på dopet så fick spjälsängskydd och påslakan följa med hem. Det är sjukt fint och svamparna ät sjukt söta som övervakar Anton varje gång han sover.


Söndag :)

Oj vilken träningsvärk jag har idag, och huvudvärk, bakis känns det ungefär som.. Idag har vi ingenting planerat, så blir nog en skön hemma dag :) göra om lite här hemma kanske, vi får se vad Anton plutten tillåter :)
Ska iallafall gå och springa på bandet idag :)


Lördag

God dag, Anton vaknade vid halv 9 så då gick vi upp och åt lite ersättning, myste i sängen och halvsov, efter en halvtimme i sängen gick vi upp och åt banangröt och vanlig gröt och sen duschade vi, eller jag duscha och Anton satt i sin bumbo och så lite då och då fick han vatten på sig :) sen somnade han, men har nu vaknat igen så ska ta upp han och ge han lite ersättning och sen ska vi åka till Avesta :)
Ha en bra dag :)


Fredag

Känns som jag inte har någonting och blogga om.. Mina dagar ser ungefär likadana ut, idag har jag iallafall tränat 30 min på Wii active och gick och sprang några minuter på bandet. Anton har varit jätte snäll men vi hade lite problem med att sova mitt på dagen. Men la han i sängen så fick han ligga och prata med sig själv tills han somnade :)
Bakade mina älskade dumlekakor nu på kvällen, inte hänt något speciellt på kvällen, pratade med Victor och sånt, vi har några kämpiga månader framför oss...
God natt!


Jobbig dag

Ojojoj vilken jobbig dag jag har haft det, Anton har inte varit nöjd på hela dagen, men tror att han har lyckats åkt på magsjukan tyvärr då han spytt lite under hela dagen. Men självklart har vi haft skratt oxå. Själv har jag haft PMS, proppen gick och började gråta över det, lampan på toan funka inte när proppen gick, började gråta, såg äckligt ut i köket, började gråta, började gråta när Anton var leden och inget dög, såna hära dagar är jobbiga.. Imorgon hoppas jag på en lugn dag utan gråt.
Lugn kan jag nog glömma då jag ska ha Lillmor här från kl 7, skojigt :))
Nu ska jag oxå försöka sova då jag ska upp tidigt :)


Onsdag

Anton har somnat för att sova igen, själv ska jag kolla tv, äta lite frukost, diska och träna.
Anton vaknade första gången kl 6 i morse, jag var trött, är trött och jag visste att han skulle vakna..
Nu på morgonen var Anton aldrig nöjd, testade majskrokar, testade gröt, testade napp så ja..


F5

Ny header, okej nästan allt är nytt, tryck F5 om ni inte ser! Är långt ifrån klar med bloggen och headern är bara tillfällig, men gimp och jag är inte bästisar, kan någon snäll själ hjälpa mig?
Nu ska jag sova, Anton lär säkert busa med mig inatt eller något och vakna strax, skulle inte förvåna mig, nej men jag hoppas han sover till 7 iallafall :)
God natt!


Tisdag

Har hämtat Anton, tränat lite och gjort mat och ätit, gosar just nu med Anton gullet och när han väljer att somna för natten blir det nog mys med stora gullet framför någon film :)


2013

Tänk att det är 2013 nu, känns som det var igår jag firade in 2012, en vän var skit full redan innan 12 slaget, medans jag ringde hej vilt till folk.. Fick min nyårspuss av Victor.. I år tog vi det lite lugnare, vi hittade ingen fest... Men vi hade kul ändå, började med att jag, Victor, Elin och Oskar åt gott på en restaurang i Avesta, åkte hem, vi pratade, spelade Wii, klädde ut Oskar till tjej och lurade kåta killar på chattroulett ( hur fan stavas det?) och drack gott, tog det lugnt och slutade dricka och åt vit pepparkorn då jag trodde jag hade åkt på magsjuka.. Men vid 12 drack jag lite igen och vid 1 gick Elin och Oskar hem, för jag var sjukt trött..
Nu 2013 så ser jag fram emot att se Anton utvecklas, mig själv utvecklas, börja träna minst 3-4 ggr veckan, klara av att springa på idrotten när jag börjar skolan igen i höst.
2012 var bästa året i mina 17 år, men 2013 ska bli bättre, jag blir ju även 18 i år :)