Sjukstuga

Hej, jag har mått skit dom senaste dagarna, började i måndags med att jag var lite snorig och hade huvudvärk och på tisdagen mådde jag Inge bra alls.. Feber, täppt i näsan, slö, huvudvärk, illa mående, hade en riktigt tung natt mellan måndag och tisdag oxå med mardrömmar om stora tårtor och skit, varje gång jag är riktigt sjuk med feber så vaknar jag jätte lätt, drömmer sjuka saker och sånt. Minns en dröm som jag alltid drömde när jag var mindre, jag minns när jag drömde den, vart, när och allt, den handlade iaf om att stora stenar föll mot mig och skit, känner fortfarande känslan jag alltid hade när jag drömde den!
Men iaf nu mår jag mycket bättre! Ingen huvudvärk och feber längre wohoo! Hoppas det håller i sig! Men har fick hosta igår, hostade hela dagen så hade ont i halsen vid 5 så Victor åkte och köpte lite hostmedecin så nu är hostan nästan bort, iaf om jag kommer ihåg att ta den..


Sjuk!

Tänker nog lägga denna blogg lite på is! Finns inte så mycket att skriva om.. Har iaf åkt på en jätte jobbig förkylning, feber, hosta, täppt i näsan och rinner snor hela tiden. Idag är jag iaf lite piggare än igår och då hjälpte mamma och pappa mig med Anton medan Victor jobbade. Sofia kommer hit idag och så måste Anton och jag köpa lite saker på Apoteket så vi blir friska snart..


10 månader...

Av ren kärlek!


Trött!!!

För ett tag sedan skrev min syster på sin blogg att hon var irriterad på att hon alltid åkte runt till folk och ingen hälsade på henne, jag förstår henne precis! Det är alltid jag och Victor som åker och hälsar på andra, inte bara vänner utan familj oxå. Det är alltid vi som ska åka någon stans, och självklart säger vi att vi kan komma till dom även om vi kanske inte vill, även om vi är trötta på att det alltid är vi som ska sätta oss i bilen och hälsa på. Vi är som en vante som kastas omkring ungefär, vi far runt till andra men ingen kommer hit.
Jag har precis som hon kommit till en gräns, för länge sen!
Dessutom så irriterar jag mig på "vänner" seriöst så känner jag bara att jag har 3 vänner resten finns bara där, nu är det speciellt såna jag gick med på högstadiet jag kallar "vänner", fyfan vad alla är falska mot mig från högstadiet.

Aja trött på människor, hejdå!
Bästavän och jag när vi åkte till Stockholm i tisdags :D


Snart far vi mot huvudstaden!

Hej som vanligt är jag vaken nu.. Anton sover hos sin farmor och farfar inatt som är så gulliga som passar han för att föräldrarna ska ha lite kul i huvudstaden. Sofia och Wille Sover här inatt och vi avslutade kvällen med varma mackor, godis och en hel sjuk film! Har precis kollat på dom två sista avsnitten i säsong ett av glee och imorgon har jag 4 timmar att döda i bilen så blir att börja på säsong två, även om jag tror att vi kommer dunka musik oxå och ha massa skoj, vi ska iaf gå lite på stan, kolla Naturhistoriska riksmuseum och gå på grönan!

Puss!


Lång inlägg

Hej, vet inte om Anton känner när jag har varit vaken halva natten för inatt var jag det och kollade glee hehe typ 7 avsnitt... Men iaf så sov Anton till 11 idag och det gillade jag samtidigt som jag inte gör det, för vi missade öppis och sitta öppiset ju :( dessutom missar vi babycafe imorgon för då drar vi till Stockholm för gröna Lund och museer vilket ska bli så roligt, dels för att jag ska gå med bästa Sofia och för åka karuseller och berg-och-barnor! Vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska ha med Anton eller inte, Anton kommer ju inte precis ja jätte roligt i Stockholm men vi har ju Victor med odds och han kommer ju inte åka karuseller så vi får se :))
På onsdag är det iaf avslutning på öppis och babycafe och då är Victor oxå ledig vilket ska bli jätte kul att ha honom med eftersom han var med så mycket i våras :)


Idag vet jag inte vad som händer med ser ut att bli lek med Sofia och så är Anton och jag sugna på glass!


Min prins!


Vaken natt med Anton :)

Hej, Victor och jag skulle precis gå och lägga oss när vi hör Anton, klar vaken står han i sin säng så var bara att ta upp han, nu leker han här på golvet och jag sitter i hans fina sacosäck som jag är glad att vi hittade på rea på jysk här för några helger sen! Jag tänkte faktiskt lägga mig tidigt idag för hela jag är slut men aja. Idag har iaf jag planerat in en gröna Lund resa med Sofia nu på onsdag men måste bli tisdag för på onsdag är det ju avslutning på öppis och bc :(

Nu blir det leka med Anton hihi :) dessutom tackar jag gudarna för att vi köpte en lampa till Antons rum för 1,5 vecka sen så vi ser vad vi gör mitt i natten :)


Torsdag

God morgon, är jätte trött, Anton vaknade kl 7 och jag somnade som vanligt vid 1-2 inatt, hatar att jag inte kan somna på kvällarna.. Regnar ute så vi rör oss nog inte ut förrän solen tittar fram igen. Just nu sover Anton och jag tänker göra desamma :)


Färger :)

I onsdags beställde jag hem lite färger till tårtor och bakningen och fick hem allt igår, bara baka nu så jag får testa. Var iaf sex st pasta färger till sugerpaste och sen fem pulverfärger och en svart penna, nu ska jag införskaffa mig borstar oxå, typ sminkborstar och sen blir det öva öva och öva inför hösten.

Nu står mallanmål för Anton på agendan:)


Fyra i familjen!

Nästan en vecka sen jag bloggade nu, och nu tvingar folk mig nästan att blogga... Har iaf ingen inspo till bloggen. Men i söndags köpte vi en kanin, har sagt sen jag flyttade ifrån mamma att jag vill ha en kanin men folk har varit emot att vi skulle ha ett djur men nu har vi iaf skaffat en kanin utan att berätta för folk i våran omgivning om det för jag är ganska trött på att höra hur jag ska göra utan att få prova mig fram till rätt o fel! Hon heter iaf muffis men vi kallar henne för muffin, hon är helt underbar men inte riktigt vant sig vid oss men när man väl fått upp henne ur buren är hon himla snäll och gosig!


Nationaldagen 2013

Hej, idag har vi hängt uppe hos mamma/mormor hela dagen, badat i Antons lilla pool, badat i stora poolen och solat, ätit mjukglass på lappens i Hedemora och bara myst och sånt. Victor har tjatat på mig i flera veckor nu att jag ska baka mockarutor så tog och gjorde det.
Hihi idag köpte jag även 3 färska havskräftor, gott men slog inte dom vanliga tyvärr för mer kött på havskräftor men svårare att äta oxå..
Puss så hörs vi imorgon. Står även fasta på agendan så ingen mat till mig, skulle ha gjort det idag egentligen men vart ju massa mys och grillning så får bli imorgon istället :)


Tårt prat :)

Hej, ligger i sängen och laddar telefonen just nu, beställde precis hem lite färg till bakningen, tycker det är svårt och veta vad man ska ha för färg men tror jag valde rätt iaf. Visar när det kommer hem. Börjar känna mig spänd inför tårtbakningen i augusti och inspirationen flödar, iaf till pappas tårtor men Antons och Victors tårtor står det ganska still tyvärr. Önskar någon fyllde nu under sommaren så man fick anledning till att baka en tårta redan nu!

Två bilder från mars, en på bröllopstårtan jag gjorde till Malins och Björns bröllop och min 18 års tårta! Haha tycker det är så svårt att bre på smörkrämen så sugerpasten ska fastna ska bli jämt och så går det sönder. Tänk på att inte använda grädde under locket för då smälter sugerpasten och marsipanen.


5-2 metoden :)

Hej, har inte så jätte mycket inspiration till bloggen just nu.. Ligger iaf i sängen nu och läser på om 5-2 metoden som jag går på just nu, alltså att man fastar två dagar i veckan och äter vad man vill i 5 dagar. Hoppas detta funkar men har läst lite mer om det och nu behöver jag inte ha dåligt samvete för Bullen kag tryckte i mig på babycafe hehe ;)

Är helt slut idag, vart jätte dåligt med sömn inatt men men :))

https://cdn1.cdnme.se/2918327/7-3/pic_51adc5999606ee6b910ca9e1.jpg" class="image">


Hej :)

Ligger i soffan och testar nya internet som kom igår, funkar iaf utmärkt på telefonen och än är vi super nöjda med det (y)
Här kommer lite bilder ;)