Långfredag :)

God morgon, idag har jag verkligen fullt upp! Och jag ska börja nu, ska diska, göra dumlefluff (in love, men jag tänkte göra en annan smak först men eftersom jag ska göra en bröllopstårta kör jag säkra kort) sen vid 1 ska vi vara hos Victors farmor och farfar på påskmat, ska hinna göra bottnar till tårtan och har tvättstuga på det!
Puss!


New in!

Måste ju börja fylla på Antons gaderob med kläder, dock behöver vi inte alls lika mycket kläder i 80 som i alla andra, då vi kommer kunna tvätta varje dag nu när vi flyttar i april :)


Nu kan vi börja leva igen!

Anton idag när vi var ute och gick lite efter babycafe med josefin och milo :)
Idag på morgonen var vi iväg på babycafe, hängde med josefin och milo efter det och sen när jag kom hem drog jag ner victor och plockade ur våran bil, nu är victor till fagersta och ska prata med arbetsförmedlingen och dessutom så fick vi reda idag att victor kommer få a-kassa, så gissa vilken börda som lyfts fårn våra axlar idag! 
Idag skiner solen dessutom så är på toppen humör, opch lite senare i eftermiddag så ska vi åka och bada i avesta hade vi tänk, och imorgon drar vi nog iväg med josefin och milo oxå (y) Vi köpte en badring till anton igår med en sån dära sak så nu blir det mycket lättare att bada och sånt :)
Hörs senare puss!

Måndag :)

God kväll, (känns som alla mina inlägg börjar med god ...) idag har vi iaf varit o v-ås med mina föräldrar och lillebror, fick med oss lite saker hem som jag som jag tänkte visa i ett annat inlägg :)
Vi fick iaf med oss en lampskärm till lampan som jag fick/tog när mormor gick bort för 11 månader sen, den har stått helt naken och väntat på den perfekta skärmen och nu så, dock var den dära saken som håller upp skärmen för stor så tog silvertejp löste allt!
Nu ska jag sova puss :)


Söndagen 24/3 :)

Hej, idag är det söndag och har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, blir nog att bara vara hemma typ. Nu börjar Anton bli lite kinkig så ska ge han lite mat och se om det är det som är fel för nu duger ingenting :(
Förövrigt så blir Anton hela 7 månader idag!


Earth hour :)

Hej sötnosar, vad gjorde ni under earth hour? Själv fick jag Anton att somna prick 8(!) tände en massa ljus, skrev charader lappar med Elin innan earth hour och så körde vi det under en timme, Elin och jag var ett lag och Victor och Oskar ett, killarna vann tyvärr.. Har haft en super kväll med andra ord!
Nu ska även jag försöka sova en liten stund för min morgon imorgon :)
Puss och god natt!


Pepparbiff!

Idag fick den bli pepparbiff med potatisklyftor och sås, någon gång måste man lyxa till det (läs varje dag!)
Försökte först hitta en oxfilé för den räcker typ 4-5 gånger för oss 2 men hittade tyvärr ingen så fick bli detta istället men var lika gott det :)


Mot Stockholm!

Hej, idag är en super bra dag, var på öppis från 9 till typ 12 och efter det tog Anton och jag en promenad med milo och Josefin och då ringer mamma och frågar om jag vill åka till Stockholm och kolla Jesus christ superstar, vilket jag självklart ville, för har sett reklamen och sagt att jag vill se den musikalen. Har ätit pizza och nu sitter jag på bussen mot Stockholm, en dag att minnas!


Fredag :)

God morgon, Anton vaknade kvart i 7 och jag var såklart skit trött då jag inte kunde somna inatt, somnade typ 4 halv 5? Nu är iaf vi klara för dagen, Anton och jag såklart, vi ska till öppis idag, hoppas det inte är så mycket folk bara.. Ska förbi Ica och köpa en burkmat och efter öppis så blir det promenad :)


Just give me a reason


Torsdag :)

God kväll, ligger i soffan och kollar fuskbyggarna. Idag har vi tvättat och hängt hos mamma, där fick vi mat och så gjorde jag kladdkaka, så har haft en lugn och skön torsdag :)
Imorgon så ska Anton och jag till öppis och busa och efter det ska vi ut och gå med Josefin och hennes lilla milo :)
Har inte så mycket mer att säga just nu så puss :)


God dag!

God dag, Anton och jag sitter på golvet och leker och Victor sover, får se när han väljer att vakna.. Idag får iaf jag på hel spänn och väntar på att veta vad det är/var för liten sak inne i sandras mage.

Vi har ingenting planerat idag, tänkte faktiskt städa lite här hemma, bädda rent i Antons säng och vår oxå, Anton måste ha snorat eller dreglat mycket när han sov på mage här om natten för det har blivit jätte äckligt vid kudden och sånt :(


nodody sees, nobody knows

hej, vi är uppe hos mammi och kollar kattungar såklart, och lånar internet och dator. Idag har hela familjen varit nere på öppis och hängt, var mycket roligare idag oxå då det inte alls var så mycket folk :)
Förövrigt så har Anton lärt sig att ställa sig upp mot saker när han sitter, och dessutom så kan han krypa, dock inte långt, inte långt alls, men han ställer sig på alla fyra och flyttar sig typ 3 cm och sen åker han ner igen sötnöten.
wohoo långt hår igen!

Vi har blitt med ny säng!

Hej hopp, vi är uppe hos mamma just nu och fixar med betalning av sängen vi köpte igår, bara sängen kostade 15000:- och så ska vi till säng gavel och kuddar på den så det drog iväg oxå.. Köpte även lite smått och gott, en fin fågelbur som man har ljus i från chili som jag spanat på i ett halvår nu och dessutom var det rea! Köpte även lite baksaker och en låda att ha allt i så det blir lätt att ta fram när jag behöver något :)
Åhh mammas katt har fått två kattungar idag så jag och min lilla familj har fått en ny familjmedlem idag♥ Dom är så sööööta jag döööör! Har inte så mycket mer att berätta just nu så puss!
Vi har redan hunnit med några fikor på balkongen iår, mysigt♥

Mot v-ås :)

God morgon sötisar, vi har precis lämnat av Anton hos sin farmor och Farfar för att ha lite egen tid och kunna kolla sängar i våran takt och så är ju Anton fortfarande sjuk så bäst såhär :)
Sen så ska jag in och köpa klubbpinnar och lite andra saker på panduro :)


XOXO

Ohoj matroser! Idag köpte jag snus men jag fick inte visa att jag hade fyllt 18.. Bajs!
Anton och jag sov till 11 idag, det var riktigt skönt! Och vi hann fixa oss och ta en promenad, sen gick jag hem och väckte Victor halv 2 och så vid 10 i 2 gick jag och fika med fina Emelie!

Ikväll blir det mellomys ute hos svärisarna med godis :))


Dumlefluff

Jag har snart varit 18år i en vecka, en vecka!!! Och jag har inte utnyttjat det alls! Jag har inte köpt folköl, jag har inte köpt cigaretter eller något! Men det var inte det jag skulle prata om just nu utan jag skulle ge er receptet på en sjukt god sak att ha mellan tårtan eller som efterrätt men bär och frukt t.ex.

Dumlefluff heter det och är super gott!

Du behöver.
2,5 dl grädde
180 gr dumlekolor

Skär dumlen i bitar (jag skar den i 4 bitar), värm upp grädden och ha i den hackade dumlen i grädden på spisen, rör om med visp till dumlen har smält helt och låt stå i kylskåpet i minst 5 timmar, helst över natten. Vispa till ett fluff.

Bloggar från Victors mobil så fick knäppa kort på min instagram haha!


långt inlägg :p

God morgon på er sötnosar! Anton leker nöjt i sin gåstol och victor sover. Vi tre här hemma skulle kunna heta familjen host i efternamn för nu har victor oxå åkt på hostan hehe (a) 
Igår var vi bara hemma, Antons feber gick upp men nu på morgonen var den lägre så nu ligger han på 38,5 igen, men är inte febern borta imorgon så skulle vi komma tillbaka sa läkaren :) Igår passade jag även på att möblera om här hemma, tog ut köksbord och stolar till vardagsrummet, in med stora byron i köket byggde om soffan IGEN och flyttade den, men nu kan vi iaf gå inne i köket utan att snubbla över stolar och varandra och dessutom så passar ju byron som avlastning oxå, invigde den igår och bakade bullar och kakor :)
 
Idag har vi inget planerat, jag hoppas anton blir bättre tills imorgon för vi skulle behöva ta en tur till v-ås för att kolla på sängar nämligen och så vill jag in på panduro och köpa lite saker till min baksamling, och en låda där jag kan lägga allt i. Om inte annat så får väl hans farmor och farfar ta hand om han för vi måste iaf beställa sängen innan den 15 mars för att hinna få den i tid som vi ska flytta in och har verkligen ingen lust att utsätta han för ett köpcentrum just nu :(
Från en frisk dag förra veckan!

Svar på fråga :)

Fick en kommenrar som jag tänkte svara på här.
 
Anonym

Hej hur länge hade du och Viktor varit tillsammans när ni fixk veta att du var gravid? Har du någonsin ångrat dig? De är så att jag är gravid och vet inte vad jag ska göra :( vill så gärna behålla de men är rädd för vad andra ska tycka eller om de fortfarande kommer hålla mellan oss. 

Tack för svar <3

Hej, Victor och jag hade varit tillsammans i 6 eller 7 månaderr när vi fick veta att jag var gravid. Har aldrig ångrat Anton, han är det bästa som någonsin har hänt mig, min lycka och glädje varje dag♥ Men självklart har jag kännt att jag vill göra grejer utan att behöva tänka på Anton. Man ska aldrig lyssna på vad andra säger, i början var det folk som var riktigt elaka mot mig och victor om att vi skulle få barn, men det var deras problem, inte vårat, dom flesta personer blir glada när dom för veta att man är gravid, man måste bara låta allt sjunka in :)

Allt löser sig alltid!

 

 

Anton stackaren har åkt på en riktigt förkylning, hostar, feber, snorig täppt i näsan, men idag var vi iaf till docktorn med han så vi fick medecin ut skriven åt han. Han är iaf pigg och orkar leka och äter precis som vanligt vilket är skönt. Men sover som en kratta och vaknar med 4 timmars mellanrum antar att alvedonen gått ur kroppen då.                             

Skriver senare, anton börjar bli otålig i gåstolen så ska leka med honom puss.

Kärlek ♥

 


Själv med Anton idag :)

God morgon.

Anton och jag tar det lugnt i sängen medan pappa ska åka strax och ha egen tid utan oss. Anton och jag vet inte alls vad vi ska göra idag, vi ska iaf upp till mamma och fixa smörgåstårta, tror vi ska vara med Sofia oxå. Jag hade gärna gjort något roligt med Anton idag, men är fortfarande förkyld. Vi kanske stannar efter vägen upp till mamma och gungar eller något, finns ju ingen snö så vi kan inte åka pulka heller..
Aja puss på er :)