Fredag :)

Vi hade tydligen bara en lektion idag, halv 9 var det matte och halv 10 så hämtade Kristin mig i skolan, hon skulle egentligen sitta barnvakt åt Anton idag men vi behövde ju inget nu, så vi tog oss en sväng till öppis där vi inte varit på typ 2 månader?! Så de tvar roligt, nu tänker jag ta en eftermiddag i lugnets täcken och hoppas anton sover några timmar, vaknade 7 och somnade nu vid 12 så ja hoppas på 3 timmar iaf :)
Mmhhh Gorby´s peroger är min nya drog! Såååå himla gott!!!

Kvällen i bilder.

Ikväll har vi varit ute hos svärisarna och busat, fast är bara svärmor hemma med barn denna vecka, men vi hade det kul och mysigt!
Victor och Wille hade raklödderkrig!
Ett dopp i det blå..
Ett dopp ja..
Min solstråle!
Anton var klädd som en liten gubbe och var så sööt! med hägslen och skjortan instoppad innanför byxorna, en outfit som jag kommer köra på fler gånger!
Avslutades med en kopp tea från england med en macka, parfekt!
 
Dessutom så har vi städat och möblerat om här hemma, vart såååå bra! Visar bilder imorgon. Just nu sitter jag och glor tv men ska hoppa ner i sängen brevid Victor, imorgon ska sängen få bli ren bäddad iaf :))
 

Solstråle

Min solstråle, du lyser upp mina dagar varje dag! ♥
 

Onsdag.

Idag är tredje dagen vi har varit på dagis/förskolan på morgonen och helt ärligt så skulle jag inte ens behöva vara där för anton bryr sig inte i mig, han leker och följer efter alla andra barn. Imorgon blir jag nog hemma, har inte hittat någon barnvakt till han så jag hoppas denna inskolning går fort så jag kan koncentrera mig..
 
Är så himla trött och skulle lätt kunna somna nu kan jag lova! behöver diska oxå men det får vänta, men hoppas på någon god mat iaf :p
Busunge :*

Nytt i Antons garderob :)

Hihi lyckades lura med mig Victor till avesta idag, dock bara en timme men lyckades ändå få med några fina plagg hem, Anton fick ju pengar i födelsedagspresent utav några, så vu utnyttjade det.
H&M - 199:- och 79:-
Lindex - 199:- och 249:- Dessutom var det 50:- kr rabatt på alla barnbyxor på lindex!
Det verkar som stjärnor är inne i år? Man ser det var man än går eller har jag fel? Är inte så mycket för mjukis byxor för dom blir så himla fula efter bara några tvättar? Men jeansen med stjärnor är mjuka och goa och snygga!

helgen,

hej, vår helg har bara flutit på och nu är det redan tisdag, vi hade ju kalas för Anton vilket var lyckat och vi fick super fina saker, ska försöka fota allt så ni får se allt. Sen på söndagen så var vi ner till värmland på lilla Grys dop, där jag även är gudmor/fadder, hihi Gry är ju sååååååå lik sin storebror Wiking.
Aja snart om 45 min går bussen hem så då ska jag hem och skola in Anton, egentligen victors vecka men eftersom jag slutat redan så kan jag ta idag och så imorgon och på torsdag när jag har sovmorgon så kör jag med så förlorar vi inte så mycket pengar.
Blandade bilder från helgens instagram.
Världens bästa vänner på sista bilden iaf♥
Ikväll ska jag göra första läxan på 1 år...

Skolan

hej, jag sitter just nu på Sofias spanka lektion, själv har jag inte morderna språk i år och det är så skönt att slippa det kan jag lova! har samhäll och historia kvar
Idag går vi iaf till 10 över 4 så är en riktigt lång dag, dessutom så ska jag baka och fixa inför Antons ett års kalas imorgon, tänk att han är blir ett år imorgon, vart tog året vägen? Tänk att det är ett år sen vi åkte in till förlossningen och fick stanna kvar.
På måndag börjar även inskolningen och på torsdag blir jag nog hemma pga inskloning och en sak på eftermiddagen som ni får veta om senare. Dessutom väntar jag fortfarande på ett paket, vi planderade lixom att vi skulle hinna på det till i helgen men vi har fortfarande inte fått det så hoppas det ligger i brevlådan eller något, tur att vi har hunnit fått antons present iaf det är ju huvudsaken eftersom det andra inte alls är lika viktigt.
Skolan känns iaf toppen nu när Sofia är tillbaka, då har jag min bästa vän här.
Går inte att få in några bilder just nu :(

Torsdag :)

 
God morgon, imorse stog jag och väntade på bussen till skolan, det kändes så konstigt att gå i från Anton, kändes konstigt att stå och vänta på bussen 20 i 8, från att ha gått upp 9 eller 10 och ibland även 12 och nu kliva upp 6 varje morgon. Idag skulle vi ha slutat 10 över 4 och eftersom vi tydligen inte hade induviduellt val idag så sluar jag 20 över 2 och hinner med bussen hem, så är hemma 3 och det känns så skönt för vi får främande ikväll då Victor fyller 21 år, jag är egentligen inte så pepp på besök, eftersom vi ska fira Anton, Victor och Albin på lördag, jag är nämligen inte så pigg :( 
Nu ska vi snart ha engelska, inte mitt favorit ämne precis :p
 

Första dagen i skolan avklarad.

Min störta kärlek i livet♥
Hej, första dagen över iaf, det har gått riktigt bra faktiskt, var jätte nervös på morgonen så klart! men nu känns det som jag nog kommer klara av detta år, dessutrom har jag ju fått tillbaka datorn igen vilket är helt underbart eftersom våra datorer håller på och gå sönder helt och det är riktigt jobbigt att bara leva via mobilen eftersom det är så mycket man behöver datorn till ändå. Nu sitter jag iaf och väntar på att Victor och Anton ska hämta mig, är helt slut, dessutom har vi ett riktigt jobbigt schema, fast sovmorgon på måndagar och onsdagar, dock vet jag ju inte hur det är med att läman Anton på dagis? finns det någon speciell tid dom måste vara lämnade?
 
Iaf på fredag får vi internet igen iaf, uppdaterar mera då, puss :)
 

Söndag

Hej...........


..... Snart börjar min skola, jag är typ sådär nervös som man kan bli när man ska börja i en helt ny klass där alla redan känner varandra efter ett år? Dock måste jag leva med denna nervositet i hela 2 dagar till, fast jag är redo att börja skolan igen.

Denna dag har varit lite jobbig, har känt mig ledsen, över vissa saker, vill bara dra täcket över huvudet och gömma mig resten av veckan.

Imorgon får vi se vad vi hittar på, blir uppstigning med Victor då jag ska kolla hur lång tid det tar för mig och Anton att bli klara på morgonen så man slipper stressa och missa bussen och sånt. Men hur ska vi fördriva tiden? Känner mig själv rätt bra och vet att jag nog somnar när Anton sover middag om jag sätter mig och tar det lugnt.

Är som sagt inte på något glatt humör idag, så vi hörs imorgon eller något :)


Torsdag

Torsdagen har oxå passerat nu, idag har vi lekt med Elin, värdens bästa extra familj som jag är sååå glad att jag har! Sen vid 3 gick vi hem, Anton har inte haft någon rolig dag alls, utan gnäll gnäll och mamma/pappa är bäst dag! Så var riktigt skönt när han somnade vid 7 tiden, då passade Victor och jag på att städa, men fortfarande mycket kvar så får fixa det imorgon. Nu ska jag hänga tvätten som jag kom på att vi hade hehe :)

God natt :)


Då har onsdagen passerat oxå..

Om mindre än en vecka börjar jag skolan, det är såå sjukt, jag har inte gått i skolan på över ett år, dessutom är jag sjukt nervös, jag börjar en helt ny klass, med folk jag inte känner. Anton kommer dock inte hinna börja dagis innan jag börjar skolan, men Antons mormor är ledig den veckan skolan börjar iaf och sen får vi lösa med barnvakt på dagarna under dom 2 veckor vi inskolar han. Dessutom, om ni ska fråga saker om Anton på kommentarer skriv gärna namn, jag kommer inte skriva ut vart Anton ska gå på dagis av säkerhets skäl.

Idag har vi hälsat på Antons mormor på hennes lunch, sen hälsade vi på min farmor och farfar, det var jätte mysigt, hundra år sen jag såg dom typ :( dessutom kom Anton present idag och vill bara ge han den nu, det är såååå jobbigt... Nu väntar jag bara på ett till paket som jag hoppas kommer i veckan, snart helg igen :D


Snart ett år!

Hej, ska snart sova, har precis beställt hem en födelsedags present till Anton som fyller om 12 dagar, har kollat lite efter en liknade sak men aldrig hittat i en vanlig affär men låg och kollade runt på internet och hittade denna, tror han kommer bli mer än nöjd när han på lördag morgonen får öppna denna, tänkte först klicka hem ett gung flygplan men Anton har redan en gungko och ett flygplan han kan åka på, som han förövrigt har börjat lekt väldigt mycket med, nu är det bara för han och komma på hur man gör med benen.

Hitta detta på lekmer.se och dom har massa rea just nu...


Torsdag :)

Torsdag idag, snart helg och jag får umgås med Victor hela dagarna, dessutom ska vi på kräftskiva på lördag så helgen blir nog bra!
Just nu leker Anton som vanligt i alla lådor och jag ligger i soffan och kollar barnprogram.


Snart sovdags :)

Hej, fick lite energi på eftermiddagen och diska och lekte med Anton och lagade mat. Beställde hem en tröja och en mössa till Anton nyss, mössan blir fin på dagis då det står Anton på den, och tröjan ska han ha när han fyller år så visar er då :)
Snart sov dags så man orkar morgondagen oxå :)


:D

Är trött även idag, men har gjort lite saker som stod på listan, ringt om inskolning för Anton på dagis, lagt in en tvättmaskin, ringt ett annat samtal, och sen fixat så jag får ut föräldrapenning denna månad oxå. Först tänkte jag inte ta ut det denna månad, men va fan dags att utnyttja möjligheterna medan dom finns :)

Aja imorgon om jag mår bättre så ska jag iaf träffa Denice så då blir vi inte bara hemma kanske :)


Träter

Hej, asså är helt slut, men kan inte sova, har ont i magen, kan vara för jag typ tryckt i mig 4 askar med läkerol på 1 dygn. Så idag har vi bara varit hemma, jag har försökt vilat lite och städat men inte lätt när man har en son som stökar till när man håller på och städar och som vägrar sitt rum, dessutom har han fått lekt själv medan jag tagit det lugnt, men inte lätt det heller då Anton dricker ur kaninen flaska, öppnar lådor och kastar ut allt på golvet och sedan klättrar i lådorna och sitter där...

Dessutom hör jag att Anton är vaken nu kuuuul..

God natt på er!


Tar det lugnt <3

Hej, jag prioriterar inte bloggen just nu, jag njuter av att ha "sommarlov" just nu, fast vi är mest inne hela dagarna, Anton och jag, Elin åkte till Oslo idag och Sofia har aldrig tid till mig, Denice var det ett tag sen jag pratade med och såg tyvärr, fast vi har det riktigt bra inne, inte för varmt eller för kallt.
Jag ligger i sängen och skulle ha sovit för länge sen, men kan inte. Jag ligger bara och tänker på det som komma skall och är lycklig, lycklig över att jag har Victor och att vi har fått Anton!
Imorgon ska jag ringa ett samtal och sen får vi se vad Anton och jag hittar på.


Awesome!

Sprang även ikväll, är så stolt över mig själv! Jag tränar aldrig annars, jag har klarat 4 dagar utan godis idag, jag har förbättrat joggningen en än gång,går ju typ ibland, en bara super korta stunder, mitt mål är att jag ska klara av att springa hela vändan innan söndag, får se om jag lyckas.. Jag springer inte långt, än! Dock hade det varit skönt att kunna springa på dagen, är så jävla mörkrädd om kvällarna alltså! Men men huvudsaken är att jag tar mig ut iaf :)


lugn dag :)

Hej, idag har vi bara tagit det lugnt, lägenheten ser fortfarade ut som en svinstia, men vi vaknade 12 vi har bara lekt och skojsat hela dagen, men nu är köket städat iaf. Ska hänga tvätt snart, kolla lite tv och bara njuta av livet, livet innan skolan börjar igen...
Haha en till sak Anton gör hela tiden är att han drar ut lådor och klättrar i dom <3
Kärlek <3