4 arbetsdagar kvar...

Är inne på sista arbetsveckan nu, samtidigt som det ska bli skönt att få gå hemma och bara ta det lugnt så känns det lite tråkigt att bara vara hemma. Jobbar tisdag, onsdag, lördag och söndag och har jobbat idag. Sen kanske det kan bli lite bättre med uppdateringen här med och lite mer om graviditeten. Men nu ligger all min energi på jobb och familj, ser ut som ett bombnedslag här hemma och jag tänker låta det göra det ett tag till eller åtminstone tills på torsdag. Nu ska jag försöka sova, Victor är ute och fiskar och ligger och oroar mig för att han ska ramla i vattnet...
Saknar för det andra min bästis just nu och Therese :( Det får bli en tur över till Norberg snart alltså!

Hej järntabletter..

Idag skulle jag ha jobbat egentligen, åkte till jobbet men tillslut blev jag hemskickad, har haft en sån där dag när det känns som jag ska svimma när som,  så Victor åkte iväg och handlade järntabletter till mig, han fick dock inte köpa niferex då jag mådde så dåligt av dom under tiden Anton låg i magen.. 
Vi gör ett nytt försök imorgon med jobb ist. Mådde iaf bättre mot eftermiddagen så jag följde med på Victors släktträff, trevligt men Anton och jag åkte hem vid 7 tiden för Anton var lite gnällig.
Nu sitter jag i soffan och äter godis hehe. Snart sovdags iaf :)

Bebis mage v.21 (20+5) ❤️

Jobb

Lördagen har passerat i ett nafs typ, det har inte känts som lördag idag då jag har jobbat 9-16.45 ungefär. Efter jobbet så åkte vi hem till svärisarna där vi fick mat, och sen åkte vi hem och kollade lite tv men gick och la mig vid halv 10 men kunde inte somna så ligger i soffan just nu. Ska strax gå och försöka sova igen, först borsta tänderna.
Imorgon väntas jobb och sedan mat hos Victors farmor och farfar.







lilla P:s vagn



I måndags beställde vi en vagn till lilla P, helt på chansning att den skulle vara bra då jag inte hittade så många recensioner på internet. Idag landade den på ica och vi kunde hämta ut den, Anton fick premier åka den så vi kunde provköra med barn. Antar att det mesta sitter i vana lixom att vi är så vana vid våran emmaljunga att det känns konstigt att köra en annan modell och märke.

Den var nersatt från 7000 till 4000 på jollyroom.se, det ingick chassi, sittdel, liggdel, regnskydd, två till stora fast däck att ha pp t.ex. vintern om man ville, sedan även adapter så vi kan fästa maxi-xosi babyskydd på den. Vi hade inte 4000 att slänga ut (det går lite trögt på sparfronten) dela för att vi vet att jag får in pengar nu, vi hade planerat att köpa barnvagn när min lön kom, men Victors föräldrar lånade oss 4000 så länge till denna vagn.

Vagnen är en beemoo och jag tänkte skriva lite mer om vagnen en annan dag!

Denna bild skulle med i andra inlägget under......




Jun. 17, 2014

Har tänkt blogga flera dagar nu men jag hinner inte riktigt.. Har börjat mitt sommarjobb i Visentparken, typ det enda jag gör med 4 andra personer är att leka och hitta på saker med barnen t.ex. och kolla så det är rent och snyggt på området. Idag har varit en ganska seg dag, inte så många besökare och det var svin kallt ute ju!

Dessutom är vi inne i vecka 20 igen, vi fick gå tillbaka 8 dagar när vi var på ultraljud, då sa de även att jag mest skulle känna lilla P på vänster sida men jag kan säga att jag nästan bara känner på höger sida, fick det även på film nu ikväll ( har lagt upp på instagram ). Dessutom är det så kul att vara inne i den andra halvan av graviditeten! Det är ju nu vi ska fixa och dona inför P:s ankomst. När vi väntade Anton så köpte vi vagn redan i vecka 15 kanske? En crescent classik var det, begagnad men super duper bra, i dags läget har vi andra kriterier än vad just den vagnen har att erbjuda, vi har dessutom bestämt att ingen dubbelvagn blir det, vi har hittat en annan lösning. Men mer om det i ett annat inlägg.

trötter

Oj va mycket klockan hade blivit nu då, dags att borsta tänderna så man är människa imorgon, lär ju inte få hinna sova middag imorgon innan bröllopet vi ska på, självklart är kyrkan när jag brukar ha min lilla dipp och somna hehe ( emelie, bli inte sur om jag sitter på bänken och sover )
Dessutom har sommarlovet börjat, på måndag börjar mitt sommarjobb, och sen ska jag ha en veckas sommarlov och anton är på dagis några timmar ( planerar att sova ). I onsdaga skickade jag med victor att lämna Anton på dagis på morgonen så jag kunde få sova ut, sov till halv 11, min mamma sa även att hon hade sett på mig de senaste dagarna hur trött jag varit... Lilla P i magen ♡


Jun. 09, 2014

Och så har måndagen passerat, en lyckad sådan.
Vi började våran dag med att åka upp till falun för RUL, allt såg så bra ut. Sen fortsatte vi färden mot borlänge för frukost på ikea och shopping. Tror ärligt att Victor bara ville försvinna ett tag, mitt självförtronde sviktar lite huller om buller kan jag lova så ena stunden kan allt se bra ut på och ena är allt skit. Idag var en dag där inget passade! Tillslut hittade vi en klänning som var söt och inte vit som jag kunde ha på bröllopet på lördag. Dessutom gick jag runt där och fick mina svim attacker, oftast blir det så när jag är bland mycker människor, typ affärer, lyckades faktiskt hålla mig på fötterna hela tiden!







Idag så har jag fixat lite här hemma, Anton ska bla. få testa sova i spjälsängen utan en kant och vet ni? Victor hade bara lagt ner han och sagt god natt och gått ut sen sov han, själv var jag på andra håll, nere på stan där det år karneval och letade plats på någon utav stans alla jävla resturanger till slut hittade vi ett bord och jag och Therese beställde drinkar, alkohol fri till mig såklart.
Nu har mina tjejer Sofia och Therese åkt hem, jag ska sova strax för jag är helt slut.
En annan grej med Anton, han vaknade nyss och då tog jag bara han och la han i sängen igen och han har somnat om utan att jag behövde ligga där, när vart han så stooooor?


puss

åh här ekade det tydligen lite, sitter just nu och pluggar lite engelska, ska skriva om en sak imorgon så jag får E i engelska, jag som var så rädd att jag ännu en gång skulle få F i betyg, men nationella hade jag tydligen lyckats samla ihop nätt som jämt poäng på lyssna och läsa och prata, var bara uppsats saken somjag behövde göra om.
Sen ska jag faktiskt knalla iväg till gymmet, jag hittade en bok i källaren som jag fick när jag väntade Anton, men då var jag inte alls intresserad av just att träna, och där fanns det redan ihop komponerade pogram så tänkte testa ett sånt, blir nog bra.
Får se hur bloggningen blir för alltså vi har verkligen fullt upp just nu, fram till det att sommarlovet och sommarjobbet börjar.
Lite bilder från Instagram.