Söndag :)

Idag(igår) möblerade vi om här hemma, vilket vi ungefär gör en gång varje månad känns det som.. Men nu tror jag faktiskt att jag har hittat det mest praktiska och snyggaste sättet just nu med allt som vi har, kanske slänger upp en bild någon dag. vi har även hunnit tvättat, bäddat rent sängen, Anton somnade vid halv 8 så han hann jag inte ens bädda åt då jag tvättade det nya sängkläderna till han..

Nu tänker jag sova då Victor är den som ska få sova ut imorgon, men mest ser jag fram emot att få sova länge på tisdag, då Anton ska sova hos sin mormor medans jag och Victor roar oss på kvällen :)


Lördag

Just nu ligger jag i sängen och busar med mina två fina, jag och Victor ska åka till Borlänge och bada lite så Anton får vara hos sin mormor :)


2012!

ÅRET.
Hur har året 2012 varit för dig? Helt underbart! men också upp&ner.

Bättre än förra året? Absolut!

Har du träffat några nya vänner? yes.

Någonting du aldrig kommer glömma från 2012? den dagen Anton tittade ut!

Har du flyttat under år 2012? Flyttade ju hemifrån! 

Har du hittat en ny låt som du älskar? Det har jag nog.

Har du druckit alkohol? ja.

Har du rökt? nej :)
Har du kysst en främling? nej.
 
 
KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2012? bra.
Har du varit kär? är käär.
Har du sagt jag älskar dig till någon? klart, varje dag!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja.

har du strulat med någon under året? ja.

Har du haft ett hemligt förhållande? nej.

 

SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? nej.

Har någon i din släkt avlidit? ja...

Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej.

Har du varit i slagsmål? nej.

 

PERSONLIGT.

är det någonting du ångrar med 2012? ja.

Isåfall vad? att jag släppte in vissa personer i mitt liv.

Har du skämt ut dig? klart, är expert på det.

Har du ljugit för en vän? inte vad jag minns nu.

Har du varit ute en hel natt? nej, har vuxit upp lite.

Har du blivit tagen av polisen? inte detta år ;)

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? varje natt!

Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? tror inte det..

 

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? Brinellskolan

Har någon varit elak mot dig i skolan? nej.

Hatar du någon i din skola? nej, hata är ett starkt ord.

Har du gjort något framsteg? ja, fast även baksteg.

Har du haft alla rätt på ett prov? verkligen inte!

 

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? läs där uppe..

Har du förlorat en vän? ooh ja.

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? BEST FUCKING FRIEND FOREVER!

Har du gått bakom ryggen på en vän? sånt är elakt!

Har du ljugit för en bästavän? nej.

Har du haft en relation med en vän? nej.


Fredag :))

Slänger snabbt upp ett morgon inlägg, hör hur Anton ligger i sin säng och blir bara mer och mer sur på mig, så dags och gå upp och göra gröt till honom, då han inte vill ha flaskan på morgonen längre :o
Fredag idag, har inget planerar förutom att gå på bandet någon gång under dagen men just nu känner jag inte gör att sitta hemma hela dagen..


En bit åt rätt riktning

Mitt nyårslöfte i år är att börja träna, och idag har vi kommit en liten bit på vägen och iallafall köpt ett löpband och skor :)
En bit åt rätt riktning eller hur?
Än har jag bara gått i 11 min och en timme varje dag ska det vara, fast vi börjar imorgon :)
Nu ska jag mysa med plutten och vänta på att Victor har diskat klart så jag kan duscha :))


:))

Klockan är redan halv 12, känns son jag nyss vaknade.. Anton började prata vid en halv 9 tiden, men han vägrade äta flaskan två ggr, så vid 10 åt han gröt och satt sedan och lekte i sin gå stol :) nu ligger han och sover så sött igen och nu hoppas jag han sover till iallafall till 3 :) själv ska jag klä på mig och plocka ihop kläder i stl 62 och byta ut till 68 :)
Och senare vid 4 så ska nog jag och Anton åka över till Avesta med min pappa och köpa en sak :)


Pyjamas

Nu när vi vilken dag som helst ska byta till 68 i kläder, så kommer detta lätt att bli min favorit bland pyjamasarna till Anton och att det absolut kommer vara en pyjamas som jag kommer behålla till kommande barn :))


Julafton :)

Hade en fin julafton, hade ni? Här hemma hade Anton jag och Victor tillsammans 3 stora ikea kassar och en vanlig Coop påse med julklappar, tackar allihopa, för julklappar, god mat och en fin julafton!
Anton vart 4 månader igår, tänk så mycket kärlek och skratt och frustration den lilla killen har gett mig och Victor! Igår under hela dagen var han väldigt snäll och inte alla sur, han sov sig igenom både julmat, kalle anka och julklapps öppning! Vilket i sig var riktigt skönt, nu får vi hoppas att plutten är på bättringsvägen igen och kanske blir kvick sin lilla förkylning han har fått :(

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2918327/images/2012/pic_50d9adfae087c35ca2d12341.jpg" class="image">


Städ och färga :)

Anton och Victor har gått upp medans jag ligger kvar i sängen och bloggar, ska strax gå upp och börja städa här hemma efter igår och slänga i en till blondering, älskar och vara korthårig, mycket lättare att färga håret på sig själv då! Hoppas att det inte blir lika gult och orange iallafall :)


Nytt till Anton :)

Igår var vi ju till v-ås och då hade dom sänkt 500 kr på ett skötbord jag hade sagt att jag ville ha, så då köpte älsklingen det till mig, så nu står vårat gamla ihopvikt och troligen så ska vi ha det hemma hos mamma, då det knappt tar någon plats :)
Nu är vi påväg till Avesta för att inhandla dom sista julklapparna, ikväll blir det julklapps byte med BFFF och Oskarposkar, lite julmat och julklappar och mycket stoj, eller vi får se vad Anton tillåter haha :)
Han har börjar grinat jätte mycket om kvällarna när han ska sova, så han ät Inge rolig alls :(

Dom har bara extra pris på skötbordet tills imorgon, så om någon vill ha ett så får ni passa på, vet dock inte om det bara är i v-ås :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2918327/images/2012/pic_50d59f709606ee5a899e51bf.jpg" class="image">


Avesta

Sitter på bussen påväg till Avesta för att hämta Antons julklapp och så ska vi köpa en sak till Lillmor. Åker buss med både bildstol och barnvagn, då Victor slutar tidigt så åker bil hem men killen med bilen glömde ta med stolen..
Vid 1 blir det v-ås :)


Torsdag :)

Haft en bra dag, vaknade kl 10 tänkte ååh va skönt, nu kan jag ligga och dra mig en timme, och så kom jag på att vi skulle vara på BVC kl 11 så upp i full panik borsta tänderna på med kläder på mig, värm vatten, gör gröt till Anton, upp med han, försöka få i han skapligt med gröt så han stod tills iallafall 12, 20 i 11 va han klar med maten och då full panik på med kläder på han och ytterkläder, vi kom iallafall i tid :)
Resten av dagen har vi slappat och laddat inför shoppingen imorgon, kommer säkert vara sjukt mycket folk i v-ås men aja..
Nu på kvällen somnade Anton typ vid 7 och vi bara yes, en mys kväll för bara oss, och halv 8 vaknade han och var surare än suraste, i en timme och inget vart bättre, tillslut vart det bra och då fick han gröt.
Och vid 9 somnade han kanske om eller något :)
Förresten, var det någon annan som fick barn bidraget igår istället för idag?
Får se hur mycket sömn jag får inatt, får sån panik fortfarande utav jordens undergång..


Onödigt långt inlägg

Helt seriöst så har jag ingen aning om vad min dag tog vägen! Elin kom över vid 12, så himla skönt att hon har lov nu så Anton och jag gör något om dagarna, har gått och blivit en tv nörd sen jag fick sommarlov för typ 6 månader sen, har fastnat i så många serier.. Men det suger att syster Sofia åker ner till sin pappa under julen, men får iallafall umgås med henne på fredag, ska babbla sönder henne! Vi ska även ut och köpa julklappar då, bland alla andra, men så blir det när man inte har haft bästa ekonomin denna månad och mycket bättre denna, lagom till jul!
Imorgon står 4 månaders kontroll på BVC på tur, kan vara typ något av det roligaste med barn, att se hur mycket dom växer och går upp i vikt, men får även se om jag måste byta till 68, vilket jag lite smått har gjort redan, men vissa plagg i 62 sitter fortfarande som en smäck, speciellt byxor :)


Onsdag :)

Här hemma har vi vaknat till liv, Anton har fått gröt vilket han åt en hel portion av idag :) känner på mig att det lär bli bråk mellan mina syskon på julafton om vem som ska mat han ;)
Nu ska jag gå och äta och sen ska nog Anton och jag leka lite :)


Knäck

Mina dagar går verkligen i ett, Anton har knappt velat sovit på dagarna men idag passade jag på och städade toaletten, inte lika äckligt där inne nu :)
Har gjort knäck och vaniljkolor nu på kvällen, som vanligt vart det inte alla som det skulle..
Nu ska jag sova, puss :)


Tisdag :)

Här hemma väcktes vi halv 5 av att Anton var hungrig! Man ska inte tala gott om hur barn sover! Men tur att det var när Victor går upp egentligen, sen somnade vi om och sov till 10 och då gick jag upp och gjorde gröt till min Anton och idag både öppnade han munnen när skeden kom mot munnen och utan och gnälla :)
Nu ligger Anton och pratar brevid mig och vi ska strax fixa oss :)


random inlägg om allt!

Mina hjärtan sover som vanligt vid denna tid, ska jobba lite på nya headern och desigen på bloggen, har faktiskt en liten aning om hur jag vill ha den faktiskt.
Sitter och planerar julklappsbyte med Elin, har ingen aning om vad jag ska ge henne, men vet precis vad Anton ska få ge henne, panik, har iallafall 4-5 dagar på mig att fundera ut det..
Anton åt förövrigt en hel smakportion idag, även om det var gnäll på slutet. Vi har även börjat köra med ersättning nr 2, kör tre skopor med 1:an och tre skopor med 2:an då Anton inte vart mätt på bara 1:an och vissa gånger kunde vi ge han ungefär 400ml ersättning, tror även att det var därför han vaknade vid 4 förra fredagen, men nu sover han lika bra igen, han vaknar inte igen efter att ha sovit i 30-40 min på kvällen och vill ha mat igen (y)
 
Nej nu ska jag leka lite i gimp.
Kolla vilken sötnos jag lyckades fota idag då!

Måndag

Victors mamma och lillasyster var här och väckte Anton så nu vart det inte mycket städa... Men det är alltid trevligt med lite besök såhär en måndag! Vi pratade julklappar och drack festisar, FÖR OM EN VECKA ÄR DET JULAFTON!
Anton fick en smakportion med gröt när han vaknade och åt upp nästan hela!


Städdag :)

Idag tänkte jag ha en städdag, men vi får se hur mycket jag hinner med, annars får jag fortsätta imorgon. Ska vika tvätten, stryka handdukar (hatar när dom ser så äckligt skrynkliga ut) damma, städa hela toaletten, dammsuga och skura golven!
Hörs senare :)


Söndag

Vi började dagen med att springa till tvättis kl 7.. Kl 8 var det min tur att springa ner till tvättis helt nyvaken, men skönt och ha tvätten tvättad osv! Sen har vi myst hos mamma hela dagen sen kom vi hem och lagade carbonara.
Nu väntar vi på julkalendern ska börja, redan sett dagens avsnitt imorse men den är sååå himla spännande, tycker inte ni?!
Blir en tidig kväller ikväll så vi har fått lite sömn hela helgen..


Fredag och lördag

Igår hade jag en mysig dag hemma hos Elin, fick jätte god mat där, typ mums! Vi bakade cupcakes och vaniljkolor, vart riktigt bra! På kvällen drack vi en cider och målade i målarboken, fint fredags nöje..
Idag har Victor och jag varit till Avesta, vi tänkte gå på tomtemarknad men vi skippade det och gick i plus och köpte lite julklappar. Har även gjort hemma gjord pizza dig oxå, super gott var det!
Skit tråkig helg tänker ni, men jag blir glad av det lilla, för om 5 dagar går jorden under..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2918327/images/2012/pic_50cd01559606ee5907cb5692.jpg" class="image">


friday i'm in love

Vi började våran dag redan kl 4 då anton vaknade glad och pigg, försökte få han och somna om i ungefär 1.5 timmar, och jag och mitt morgon humör var inte på topp, kände mig allmänt irriterad på allt som stod i min väg.
Så Anton och jag somnade om när victor skulle upp egentligen menmen.
nu har jag fixat mig och anton har sovit i en timme och sitter nu här i mitt knä och myser :D
nu vet jag inte vad vi ska hitta på, vänta på att Elin kommer hem, för idag ska Anton och jag leka med henne då Victor är på julbord med jobbet :))

Torsdag :)

Anton sover just nu och jag har spelat lite Wii, så nu tänker jag faktiskt bara slappa och lämna disken till Victor. Ska nog passa på och duscha medan plutten men han brukar vakna då :o
Vi testa att äta lite gröt idag, fast Victor inte se hemma och han vill vara med men det är så trevligt och äta tillsammans, men Anton har inte riktigt fattat att man ska svälja det man får så det mesta åker ut med tungan tyvärr :)


God morgon!

Tänkte bara slänga upp en bild som beskriver Antons dop..
Vill shoppa, men får vänta till efter jul så jag kan köpa sånt vi inte har fått :)

:))

Bloggen ser bara tillfälligt ut såhär, fixade en annans blogg och orkade inte göra en annan blogg bara för att fixa det. Kommer kanske vara kvar på denna blogg eller så gör jag en ny blogg, vi får se :)
Mitt hår :'( 

Onsdag :)

Anton somnade om under tiden jag skrev inlägget imorse typ så sen vaknade han kvart i 9 men låg och pratade så jag somnade om och sov en timme till, nu har Anton fått mat och vi ska klä på oss :)


God morgon :)

Jag tror att det är dags att Anton börjar sova i sitt rum, han vaknar nu när Victor går till jobbet och ibland så somnar han om men nu får vi se om han gör det. Han har vaknat hela veckan aja 3 dagar, vet inte om det är Victor som slutat att smyga men Anton vaknad sällan utav väckarklockan eller att Victor höll på förut.. Nu ska jag vänta på att Anton vill ha mat eller något sånt och sen får vi se vad vi hittar på, måste göra något roligt, 9 dagar till jordens undergång!


All lycka och kärlek ska vi ge dig i resten av våra liv.

En bild från dopet som Elin&Oskar tog.


Natti

Två bilder från idag. En sur Anton vid matbordet som inte riktigt fattade att det var mat han fick i sig, så vart två nappflaskor med mat ändå efter mycket om och men.
Efter julkalendern badade Anton och vi passade på att testa nya handduken Anton fick av bfff i dop present :)


..

Okej, jag har onsdag på mitt huvud.. Därav rubriken på förra inlägget..


Onsdag :)

Anton ligger och sover sen typ en timme tillbaka så passade på att köra lite Wii active. Nu står att skala potatis och koka den på schemat till Anton och ska diska medans den kokar :)
Sen får vi se vad som händer, Anton lär inte vakna före halv 4 tror jag, men kanske blir en promenad i denna kyla..


Massa helt onödiga bilder

Igår döpte vi ju Anton, han var sur mesta dels av själva dopet, men det var jätte roligt iallafall, och vi fick jätte fina saker av alla, jätte stort tack till alla!
Blogg.se appen har ju inte fungerat på hela helgen men har velat bloggat typ hela helgen men aja. Vi gick och la oss före 9 igår kväll och somnade strax efter 9 så lyckades aldrig somna om när Victor hade åkt till jobbet eftersom Anton hade vaknat och sen somnade han om när han flyttades över hit, så blir nog en tidig kväller ikväll oxå :)
Nu ligger jag i sängen och väntar på att Anton ska vakna :)


Dag 4 – Det här stör mig

Alla dom här människorna som är likes beroende på instagram och taggar en massa tagsforlikes och allt det dära!
Skaffa ett liv!


Torsdagen :)

Idag tog Anton en tidig morgon mat stund men sen somnade vi om och sov till 11, vaknade av att Elin bombade mig med sms om vi ville med till Ludvika, så stressa upp på med kläder på oss båda, borsta tänderna och sen på med ytterkläder, stressa ner, räcker över Anton till Elins föräldrar, springer upp och hämtar liften till barnvagnen, ska bli himla skönt att slippa ha den senare. I Ludvika kollade Elin och hennes mamma efter julklappar och Anton och jag var mest sällskap, Elins mamma bjöd på donken :)
På kvällen gjorde Victor och jag julgröt, inte det lättaste må jag säga, gjorde även daimkakor, helvete va gott det är, snart kommer jag rulla fram..

Är för övrigt jätte glad idag, det är skönt!


Hej hopp rubrik!

Dagen har varit lugn, vaknade först av snöplogen, typ vid 7 och låg och oroade mig över att Anton skulle vakna, för jag sover mer än gärna till 9, men han vaknade aldrig och så vaknade jag av att Anton låg och pratade vid 9 tiden så jag låg och halv sov till kanske 20 i 10. Han åt mat sen gjorde jag gröt till mig, klädde på han, kollade tv och myste och sen somnade han efter ett mål med mat. Passade på att baka drömmar när han sov, Elin var här, vi slappade mest, tog en dusch och så åkte vi ut till skogen och hälsade på svärmor och svärfar och åt gooood mat och sånt.
Vi bakade även mer fika till dopet :)
Nu sover mina killar som vanligt men tänkte faktiskt försöka komma upp när Victor går till jobbet för att kunna kolla julkalendern och bara ta det lugnt själv på morgonkviten :)
Lite bilder från idag :)
Helt cp inlägg jag vet,och inte ett dugg kul och läsa!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2918327/images/2012/pic_50bfcbffddf2b34cb20010e3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2918327/images/2012/pic_50bfcbffddf2b34cb20010e3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2918327/images/2012/pic_50bfcc0e9606ee44a486fd4e.jpg" class="image">


Antons önskelista inför jul!

bäddset, spjälskydd, filt, och matset är från jollyroom.se och bumbo babysitter också drån jollyroom.se och boken har jag ingen aning..
Pjamas och byxor från kappahl.
Och denna från lindex!
 
Vill bara säga att vi inte vet vad vi vill ha i doppresent, men allt uppskattas såklart!
 
Och i stl i kläder gäller 68 eller 74!
 
 

Ett år som förlovade!

Just nu ligger jag i sängen och kollar runt på mobilen, ska kolla lite vad Anton kan tänka sig önska sig i julklapp och sånt, snart julafton..
Idag har jag och Victor varit förlovade i ett år, herregud vad tiden har gått fort fram, jag menar vi har hunnit fått barn, och för ett år sen och en dag så började man räkna min graviditet.. Vi har delat både glädje och tårar, och jag älskar dig min bästa vän! Älskar dig förbi månen till solen och sen ut igen till den yttersta planeten och ett varv runt planetens axel och tillbaka till jorden!!
Vi åt oxfilé, potatismos med vitlök i som jag formade till hjärtan och hade i ugnen, sedan åt vi chokladpudding och sen har vi bara myst.

Nu ska jag fortsätta kolla runt, god natt och puss :)


droppen

Vi fick detta fina halsband utav Elin och hennes farmor, så himla fint, ska anton ha på dopet på söndag.
Jag vet att en del av min släkt läser min blogg, och även mina vänner, och nu om någon är sur på mig för vi inte bjudit er så är det för att vi först och främst har tagit som vi känner bäst, och så måste även vi tänka på ekonomin och liksom hade vi bjudit alla som stod på första listan så hade nästan 60-70 pers kommit, och riktigt så mycket fika orkar jag inte baka eller har råd och baka..

Dag 3 – En rolig kväll

Här hade jag gärna skrivit första BB kvällen, men helt ärligt så mådde jag skit dåligt under tiden på BB.
Men i lördags så hade jag riktigt roligt, började med att vi åt äcklig sushi, victor tyckte det var gott men för mig var det ingen höjdare, men nu har jag iallfall testat! Anton somnade ganska tidigt i lördags typ 8, så behövde inte hålla i han och hålla på med han hela tiden, så vi gjorde kladdkaka, åt chili, drack en cider och spelade wii! 
Finaste Elin!
Oskar kör yoga...

Antons dop klänning.

Det är den här dop klänningen som Anton ska ha på dopet, fast banden ska bort och bytas ut mot gröna eller blåa. Min mormor har gjort denna till min kusin, men det är typ som en liten släkt dop klänning, min lillebror är dopt i den. Ni kanske inte ser det, men den är lite förstörd öppe vid halsen, men går tyvärr inte att göra något åt det..
Och så här ser mönstret ut på klänningen.

Måndag

Här hemma har vi ätit frukost, jag och Anton. Vi ska snart gå till bibblan och lämna tillbaka böcker vi lånat och sen får vi se vad vi hittar på :)
Anton försöker äta upp mig på andra bilden..