sjukdomar, godis och tjejsnack.

Hej hopp, i söndags satt jag och skrev ett träningsschema och gick sedan till gymmet, men nu är förkylningen framme igen, 4 veckor med förkylning nu..
Idag har sofia varit här, så roligt att se henne och inte bara prata med Victor utan även få lite tjejsnack lixom, vi har mest latat oss framför tv:en men en kort sväng förbi affären och lekparken hann vi även med.
Imorgon ska Anton till dagis, så jag tänkte försöka komma ikapp i skolan lite, eller ja iaf göra klart lite arbeten typ.
Dessutom har jag ätit godis lite för mycket idag så nu kör jag mars ut, undantag min födelsedag den 4 mars.

Nu svider ögonen pga ögoninflammationen jag har åkt på, ska bli skönt imorgon och slippa kliva upp och inte se någonting och lyfta anton ur sängen.

Tankar...

Att jag längtar efter träningen har ni nog fattat vid detta lag eller hur? Och detta snor verkar aldrig ta slut, så snart tänker jag ge upp detta med att försöka bli frisk innan jag börjar igen. För så fort jag inte tränar så börjar jag äta godis och andra onyttigheter, för att jag är så uttråkad. Men om jag tränar så äter jag ju oftast mat eller iaf någon smoothie med protein i efter träningen och då känner jag mig oftast inte så sugen på godis eller annat.
Men alltså i söndags fick jag typ nog, jag måste ta mig själv i kragen, äta nyttigare och inte äta godis, skaffa mig självdiceplin. Slängde allt godis eller egentligen allt onyttigt. Googla fram nyttiga recept på internet och gjorde en veckoplanering. Nu har jag inte ätit godis sen söndags kväll, jag tänker på godiset varje dag, men alltså som sagt självdiceplin.
Men i mars blir det iaf fitnessfighten vilket jag var sjukt orolig för efter att ha hört och läst att man ska äta mycket keso? Jag tycker inte om keso, bläääää. Sen sen tog jag mig nacken och tänkte att jag får försöka iaf och lyckas jag så jag få köpa en helt ny gaderob, dessutom går ju en månad så himla snabbt? Snart mars och då kör vi igång lixom och dessutom så blir Anton 1.5 år nu den 24! vart tog halvåret vägen från hans 1 års dag?!
Min bästa pojke, som älskar att lukta och smaka på mammas parfymer♥

vill träna

Idag hade jag tänkt ett träningspass på gymmet, kände sen att jag vill verkligen bli helt 100 tills på fredag = lov = jag kommer kunna gymma på dagen medan Anton leker på dagis några timmar = slapp kväll. Iaf förkylningen eller förkylningen, snoret vill inte försvinna och det kryper i mig efter att få träna, springa längtar jag till! Så tog mina friska ben och gick och handlade mat tills imorgon, hämtade upp tvätten. Annars är livet helt okej, taggad om inte annat!
Vi åt hemlagad pizza idag, skar upp den i 6 bitar, anton åt 1,75 bitar, alltså han hade kunnat ätit mer men där sa jag stop, elak som jag är..

andlighet och sol :)

Det bjuds på sol även idag, helt fantastiskt! Igår somnade jag kl 8 efter att ha duschat och bäddat ner mig i soffan med täcke och kudde och skulle kolla 112 och Det okända.
Påtal om Det okända så har vi ett lägenhetaspöke även här, säket något som följet oss, här om dagen så låg ett hänglås på sittbänken i hallen och helt plötsligt så flög det en meter, försökte få det till att det var Anton som hade lyckats på något sätt men han var ju lixom inte nära även om han stod och försökte få på sig sina skor. I söndaga så började en leksak låta och ja för att få flygplanet gå igång så måste man lixom in med en nagel under knappen och trycka den utåt då den typ fastnat.. Igår när jag och Anton kom hem från svärisarna stod victors väckarklocka och ringde, vilket han stänger av VARJE MORGON!! Sen var det en till leksak som gick igång typ 2 min efter jag hade slängt ner en leksak i lådan. Jag tycker ändå att detta är helt okej spökerier, men blir det värre eller det börjar kännas obehagligt måste vi nog göra något.

Just nu sitter jag ute på vår balkong, får i mig lite d-vitamin med balkongdörren öppen, helt underbart! Anton sover och jag har nyss ätit lunch. Ögoninflammation är bättre och på torsdag är han nog redo för dagis igen. Men morgondagen får Victor ta.





Måndag :)

Hej, måndagen är här och halva dagen har gått, som vanligt typ. Vaknade upp imorse och kände mig inte ett dugg förkyld, tills jag började tänka på det så nu snoras det igen. Sitter på bussen hem, vi hade hål så vi gjorde det vi skulle på kommunikationen under hålet så då fick vi åka hem om vi var klara. Egentligen skulle jag hoppa av i norberg idag men åker hem till avesta istället och diskar och sånt där tråkigt skit.
Hade gärna tagit en löptur idag alltså i detta fina väder, men glöm det sa min kropp.

bara denna vecka kvar sen lov!

Hej ögoninflammation

Söndagen har snart gått, Anton är hos sin farmor och farfar för han har fått ögoninflammation IGEN!!!!! Hon är ledig imorgon så hon var snäll och tog plutten så vi kan gå till skolan/jobb.
Just nu ligger jag i soffan, längtar till gymmet men har ju sagt att jag skulle ta det lugnt i helgen, har ätit godis hela helgen, men nu är det fan slut med det! Har även googlat runt på nyttiga recept så jag ska lägga om kosten lite nu, det funkar inte som det ser ut just nu, måste skärpa mig!
Jag saknade min plutt så fort vi satte oss i bilen hem :(
 
 

Lördag :)



En bild på matplatsen här hemma, kan lova er att jag älskar vårat kök! Köpte nya gardiner idag på ö&b så nu slipper jag vara rädd för att anton ska dra ner gardinstången när han leker vid stolen längst in. Dessutom har vi äntligen centrerat lampan över bordet.

Mmh, till middag vart det oxfile med potatisgratäng ala min farmors recept, blir såklart inte lika god som hennes menmen, baconlindad sparris och min grönpepparsås och sallad, vart mätt även idag..

Förutom det så tog vi sovmorgon till halv 11 och Antom och jag tog en frukost på stan. Sen kom mamma och syster hit och vi åt lite mackor och skorpor och fikade, bra lördag alltså :)




Fredag och alla♡dag

Alla hjärtans dag har börjat bra iaf, åt frukost, kvarg med havregryn och hallon&blåbär. Fixat lite här hemma sen vid halv 12 drog jag till gymmet och körde mitt 18 pass där sen jag började. Mage stod på tur med Hannapanna vilket va super kul, gud va vi skrattade åt vissa övningar. Sen smsade jag Victor och frågade om vi skulle äta lunch, han fick det som en alla♡dag middag. Nu står vila på tur under helgen med mina pojkar och inga äventyr står på tur och inget gym inplanerat.

vart lite sugen på kexchoklad när jag såg denna reklam vid bussen idag..... men höll mig från att springa och köpa en.

mitt bus hjärta

Benpass

Torsdagen har passerat i rasande fart, på ett bra sätt. Vi va ut på kingen och åt alla <3 dag middag, tog sedan en tur till Malin och Björn och sa hej men dom skulle bort så vi tog en tur till Hanna och Niklas. Hanna och jag var precis på gymmet och körde ett benpass, om inte vi har träningsvärk imorgon, då är det något allvarligt fel på oss för jag skakade i hela benen efter passet, precis som det ska vara. Dessutom så ska Hanna och jag köra fitnessfighten i mars bestämde vi så är taggad till hundra iaf.
Nu sova :)


En klassiker typ? Men ack så bra :)

Hej Torsdag

Hej, sitter här på en samhälls lektion, men eftersom jag är klar så har jag ingenting att göra, så sitter och drömmer mig bort genom att kolla på bröllopsklänningar, jag vet ju redan hur min ska se ut. Den ska va stooooor med sjukt mycket tyll, men vi får se vad det blir när jag väl börjar prova klänningar inför mitt bröllop i framtiden. Än dröjer det nog ett tag innan jag får säga Ja, hihi :)
Idag så ska jag hem, fixa mat, och så blir det väl gymmet på kvällen och så måste plugget göras såklart. 
<3
 

i'm awesome!

 Jag har som vanligt svårt att somna, har iaf skickat in ett arbete nyss, I TID!! OMG ska ge mig själv belöningen att gå till gymmet imorgon, nej då, hmm jag får... jag har fan ingen aning! Fortfarande pigg, ska hitta på något typ, platta håret? haha jag gör alltid sånt när jag har tråkigt eller är själv hemma typ..
 

Slut på dagen.

Onsdagen har gått till sin ända, äntligen typ! Började dagen med sovmorgon och pussandes med mins pojkar, hade sedan en riktig tuff matte lektion, inte med matten utan läraren, att ena lärare har hjärta och säga såna saker, som att allt bara var en självklarhet. Så drog hem när idrotten började och sen dess har jag myst med Victor och Anton, tränat och nu ska jag sova.
Vi får se hur min kropp reagerar på att jag tränat när jag inte är riktigt hundra om jag blir sämre igen eller bättre.
Aja hoppas på en bättre morgon dag iaf.

Pluggiiisssssshhhhh

Nu har jag nästan precis blivit klar med historian och kommunikationen och skickan in det, hatar att jag aldrig gör klart någonting i tid, en dålig sida hos mig, vet mycket väl det, och jobbar faktiskt på det. Men herregud, vilket pussel det är, livet. skola, mamma livet, plugger träningen och ändå hinna med så mycket annat mellan allting annat. Ikväll borde jag kanske ha pluggat matte, för misstänker matte prov imorgon, men spelar fan ingenroll hur mycket jag pluggar skiten, jag förstår ingenting, förlitar mig på nationella i vår och klarar jag inte det får jag väl läsa om kursen i 3:an.
Nu ska jag iaf krypa ner i sängen med Victor och sova, fick sovmorgon imorgon vilket alltid är guldvärt, men hade gärnat legat och sovit hela dagen eftersom Victor och Anton ska vara hemma och gosa hela dagen då dagis är stängt.
Händer mig varje jävla gång jag öppnar datorn och ska plugga..

Feb. 11, 2014

Hej, idag har jag varit i skolan men jag hoppade gymmet, min näsa alltså, bli bra! tänkte iaf vara med på cirkelträningen imorgon. I övrigt har min dag varit riktigt bra, fick in uppsatsen som skulle in i torsdags men jag hade ju noll energi så orkade inte skriva klart den efter en lunch på thai. Hade tänkt göra lite annat plugg ikväll men vart tog kvällen vägen? men ska göra dom lite snabbt, minns jag inte fel så har jag redan gjort frågorna på papper men ska skrivas in på datorn bara.

Jag kan typ inte minnas sist jag ägde ett par blåa jeans? H&M 99:-


älskar den här tjejen, min bästis och syster ♡

våra snygga rumpooorr ( kommer ångra detta senare ( men jag är bäst så bjuder på den))

kört fast?!?!

Fortfarande förkyld, vet dock inte om jag blivit nå bättre. Hostan är iaf nästan borta, hostade typ 10 gånger idag. Är dock fortfarande jätte täppt i näsan, har dock bestämmt mig för att inte använda nässprayen då jag alltid blir beroende typ..
Hoppas iaf att det känns bättre med näsan imorgon, kan dock inte svara på om det blir skola imorgom eller inte, om det blir skolan så ska jag iaf gå till gymmet och köra ett väldigt lugnt pass, och inte röra en cardio maskin. Fast så fort jag är helt frisk ska jag ut och springa, har ett 8km lopp att öva till. Känns iaf bra att ha något att lixom sträva till.

Dessutom funderar jag på att hoppa på fitnessfighten under mars, min månad dessutom och två av mina större systras oxå. Känns lixom som jag behöver en spark i baken för att komma vidare, inte med träningen, men med maten. Tänker dock att det kan bli problem med att äta med 3 timmars mellanrum och maten i skolan lixom. Känns som jag faller tillbaka varje dag, säger varje kväll "nu ska jag sluta med godis och blablabla" och så sitter jag där kvällen efter och äter godis. Är trött på mig själv att jag gör så........ pusss



fredag

piggare idag, hotar dock jätte mycket just nu men hoppas på att kunna vara frisk till måndag igen iaf. sov typ 15.5 timmar inatt, tackar gudarna för att anton somnade om imorse vid 7 :) Var hemma idag från skolan, somnade lixom 7 igår med ögon som sved och feber så ja.

Nu ska jag kolla fångarna på fortet och äta godis, en gång i veckan är tillåtet, just nu iaf :)


sjuk

Hade planerat en dag med lång sovmorgon, plugg och träning idag.. Men jag dunderförkyld och det blir bara värre! Och förkylningar har ju en tendens att hålla i sig.. Får avboka crossgym passet på lördag helt enkelt..
Nu ska jag gå upp och typ göra någon frukost, om jag orkar, är inte sugen på någonting :(


Lite träningsvärk.

Måndag igen, igår lämnade victor och jag iväg anton i typ 2 timmar och gick på ett träningspass, jag har ju nästan slutat med passen men kände att jag behövde lite inspo med övningar. Så denna vecka har jag bokat in 2 pass med crossgym som öppnar idag på gymmet, men det kör vi inte fören imorgon.

Måndag - cardio (eller vila).
Tisdag - crossgym.
Onsdag - cirkelträning och kanske cardio på gymmet efteråt.
Torsdag - Ben och mage.
Fredag - cardio.
Lördag - crossgym.
söndag - vila.

Ser iaf fram emot veckans träning, men vi får se om Antons sjuka smittar av sig på oss eller om det är sprutorna han fick i torsdag som spökar lite så här i efterhand med feber, fast jag tror febern är borta idag iaf. Ja jag är hemmma idag i VAB, snart dags för anton att sova lite så då tänkte jag göra det samma faktiskt, är så trött..