träning

Hihi fick slippa samhällen men funderar på att dra hem redan under idrotten eftersom det är kondition och jag kan knapppt göra en spuats innan pulsen är på 140 lixom, jag har blivit extremt petig, enda gången jag inte bryr mig är när jag går eller cyklar, det tillhör min vardag med Anton och det gör tyvärr inte träningen, därav min frånvaro från gymmet oxå. 
Så snart är det helg och ledigt äntligen! lång helg med mycket planerat, middag ute hos victor farmor och Zid blir 1 år och Victor och jag firar 3 år på fredag, vi har bestämmt för att enbart köpa hem typ thai eller pizza och kolla film och ha Anton hemma, då vi den 14 ska lämna bort han och det blir lite mycket borta för han. 
Här i denna kyrka ska jag gifta mig!

bilder



lilla jag.

magen igår kväll när jag låg ner.


vad jag mer än gärna äter just nu..

Onsdag :)

Sitter på bussen påväg till skolan, går lång dag idag men är klar med EU uppsatsen så jag ska höra med ingela ifall jag kan slippa lektionen istället, det om något skulle behövas då jag kvart i 6 ska sätta mig på en buss mot fagersta igen för födelsedags middag, och skulle behöva springa ner på stan och köpa strumpbyxor och balsam och hinna fixa håret, vilket jag inte lär hinna på en halvtimme om jag måste vara där på lektionen.
Idag får vi även reda på hur matte nationella gick och det går rykten om att ungefär halva klassen har fått F på det.
Jag får trösta mig med att jag klarar några ämnen iaf och jag alltid kan läsa om kursen på komvux sen.
Hörs senare :)

May. 24, 2014

Anton och jag startade dagen redan kl 6, kändes ändå helt okej att gå upp då för var utvilad, vi plockade lite hemma, började baka ciabatta bröd, inte mitt favvobröd för de är så hårda men pänslade inte på nå vatten så de fick ingen jättehård skorpa så de vart jätte goda faktiskt. Nu sover Anton lite middag och Victor och jag njuter på balkongen som vi provisoriskt har löst med dynor från soffan, men vi ska väl ta oss i kragen och inhandla madrasser, och lite mer kuddar men det får bli sen när vi kommer iväg typ vid ultraljudet.

Idag ska vi över till mamma och grilla hihi mums!

Idag går vi även in i vecka 18, igår kände jag två ggr hur hallonet la sig till rätta på vänster sida av magen haha, eller man kände typ hur det vart ett tryck där eller hur jag ska säga :)

28 grader värme

Vilken fin fredag vi har haft! Jag lyckades dock aldrig plugga, har bättre saker för mig. Har plockat lite här hemma, sen cyklade jag och hämtade Anton, förutom att ena sån där sak bak på Antins cykelstolsak tydligen flög av när vi cyklade och jag märkte det först hemma så gick allt super, älskar att cykla både med Anton och själv. Sen tog vi det lugnt inne och undvek solen, men sen ringde Victor och bad oss göra han sällskap medan han arbetade så då gjorde vi det.

Jag lyxade även till det idag och köpte havskräftor, men de var mjöliga så ska gå tillbaka på måndag med dom, gick ju inte att äta, sjukt tråkigt då jag varit sugen på de så länge :(

Nu har vi myst ute på balkongen sen Anton somnade men snart är det nog dags att krypa ner i sängen och sova, hej kvinnan som alltid är trött och kan ha sovmorgon, sova middag och somna kl 9 på kvällen utan problem...








FREEEDAAAG :D

Vi fick ledigt idag från skolan, hur skönt? Har ju vanligtvis bara en lektion på fredagar så egentligen ingen big deal men min kropp har skikit efter att få sova ut, lägger mig typ vid 9 varje kväll och ändå så säger kroppen nej just nu.. 
Sitter iaf ute på balkongen nu och ska plugga lite otaggad med måste ju göras tyvärr. Sen vid 1 ska jag hämta mitt lilla hjärta från dagis :)
Gör just nu allt förutom att plugga :)))

Livet.

Min blogg ligger lite på is just nu, dels är vi inne i slutspurten av skolan, ungefär 1 vanlig vecka kvar i skolan! Och jag har så mycket roligt inplanerat nu sista veckan men samtidigt så är allt så stressigt, man gör klart dom alldra sista sakerna som oftast är jätte stora uppsatser eller muntliga framställnigar och sen gör man klart alla komplitteringarna som ska in innan fredag helst typ!
I helgen tog vi minisemester och åkte till Nora med Victors familj, dom hyrde en stuga till oss enbart för att få med oss, super snällt och stort tack till dom!
 
Förutom det så är vi mitt i vecka 17 just nu, jag tror att mjölken håller på att komma för jag har ont som fan i sidan på brösten mot armarna och det känns som det kliar? Man minns verkligen inte hur det kändes när jag väntade Anton, dock fick jag inte mjölk i brösten fören Anton var ute så detta är helt nytt. Dessutom har vi fått tid den 9 juni för ultraljud, längtar :))
 
Slänger in bilder sen, internet suuuuuuger i skolan!

köksassistent

Idag har jag sålt min systemkamera då den mest bara legat och samlat damm tyvärr, så lika bra att den får ett hem där den uppskattas. I samband med den såld så beställde jag hem en köksassistent för 999:- från netonnet, vilket jag vet kommer bli mer använd här hemma än kameran och detta passar perfekt när nya hembakat tidningen damp ner i brevlådan i veckan så har en heldel att baka och testa maskinen med.
Nu ska jag snart gå och duscha och sen ska jag plugga lite på det som går att plugga utan något internet, surfar runt på victors mobilsurf just nu moahha :D


kronans syskonvagn

Vi var och kollade vagnar för någon vecka sedan och såg då kronans syskonvagn
(orkar inte googla så bild från häfte vi tog)
Vi har nu fallit lite halft för denna både Victor och jag, emmaljungan har ju sina fördelar t.ex att den är lång och vi kan göra den till en enkelvagn och ha babyskydd på. Nackdelarna är väl att den är dyr, runt 13000 skulle väl hela dubbelvagnen gå på, det är punkterings fria däck vilket vi har nu och blir lika irriterad varje gång jag hör att det fastnat stenar i skiten!
Kronan däremot är bred men vi kan inte sätta fast ett babyskydd, men gissar att det säkert går att ställa det i liggdelen. Den är billigare runt 9000kr och det är lufthjul men vi kan ju inte ha den som enkelvagn.

Misstänker en mamma och pappa som kommer vela in in det sista med valet av vagn..

Tisdag :)

hej, tisdag idag, hade en riktigt lat dag igår förutom tvättstugan, men vi åt snabbnudlar till middag och det hör inte till vanligheterna. Sen tog jag en lång dusch och bara tänkte och 10 över 8 låg jag i en obäddad säng. Sov till kl 8 med två uppgångar för att kissa. hihi så är ganska utvilad idag. Vi har en rätt seg dag i skolan med en enda riktig lektion och nu sitter vi och väntar på att vi ska se en teather.
Pusss <3
 

Ny jacka till Anton

I fredags gick jag förbi team sportia när de hade stängt så passade på att fönstershoppa lite, och såg denna jacka för 99:-!!

Så idag passade jag på att springa in där när jag hade piggnat till, köpte i 86-92 så han lär kunna ha den i höst oxå med en lite tjockare tröja under, kommer nog passa bra i sommar oxå lite svalare dagar eller regn dagar i sommar. Ååh den är så fin ♡

måndag

Helgen har flugit förbi, vi har haft en långhelg jag och Anton då dagis var stängt i fredags, vi har hunnit varit ner till värmland på 30 och 5 års kalas, trevligt, gick även bra för Anton att åka den 3 timmars resan ner och den 3 timmars färden hem. Igår hade vi en hemma dag, förutom att vi var upp tilö ö&b och köpte såna dära saker som man kan fästa sladd längs väggarna. Anton somnade inte fören kl 22 igår så nu är det verkligen bort med sovningen på dagen!
Imorse så var det segt att gå upp men när jag väl hade kommit upp hade satt mig på toa så börjar kag bli yr och mår lite illa och allt blir bara vitt men är fortfarande så medveten om att så jag spolar och tvättar händerna och sen minns jag att jag ropar på victor och försöker ta mig mot dörren ut från toaletten och sen vaknade jag upp utanför Antons dörr, sen insåg jag att klockan var 20 över 6 och victor ville komma iväg halv till bilen ovh dagis så jag gick in och försökte väcka Anton, råkade kliva på hans rockring så det bara small men sov gjorde han och sen började jag prata med han men han vände sig bara så tog beslutet att vi blev hemma idag, missade dock ett nationellt prov, men men vaknade iaf upp igen halv 9 av Anton och mådde verkligen inte helt hundra fortfarande utan var lite yr men känner mig bättre nu iaf!




Onsdag :)

Onsdag idag, har haft en rätt lång dag, matteprov, får se hur det gick, provet var rätt svårt tillomed enligt våran extra mattelärare och inte bara att det var svårt så vart vi tvunga att sitta kvar även på lunchen för att göra klart provet om vi inte vart klara, vi gick såklart och åt mat även fast vi hade engelska direkt när vi var klara med provet hihi och så hade vi typ ändå inte engelska. Sen hade vi idrott vilket jag är förkyld igen, det går verkligen runt och runt här hemma, förra veckan var jag hemma pga rygg och nackont som har blivit mycket bättre men känner fortfarande om det. Kollade iaf på när vissa badade och hjälpte till med livräddningen. Sen började jag faktiskt skriva på mitt EU arbete, hihi ska fan klara av detta nu!
Nu lite tv och sen lite mer plugg, dags att ta ikapp lite.
Antons favorit är verkligen att leka med maskroslampan, gör ingenting för den är så jävla ful för alla blommor har hängt sig :(

Vecka 15.



Vi är just nu inne i vecka 15, 14+3 idag för att vara exakt! Alltså inte många veckor kvar till ultraljud. Har dock fortfarande inte fått någon tid? MVC skickar remiss till falun där ul ska göras när vi var där i vecka 12 så jag tycker vi borde ha fått en tid? Det går delade meningar kring kön här hemma på "hallonet" som fostret aå fint är döpt till, jag tror kille och victor tror tjej. Det är garanterat en kille tills motsatsen har bevisats. Det hade såklart underlättat en del om det nu är en tjej då jag helst bara vill ha två barn, får man va så ego?
Det är rätt mycket i skolan just nu därav den dåliga uppdatering, åter när tiden existerar. ..

vagn grubbel....

Det är en tid kvar tills bebis kommer ut, men en del stora beslut att ta, som barnvagn t.ex. Vi velar mellan dubbelvagn eller singelvagn med åkbräda på. Vi har kollat på emmaljunga viking som även finns som dubbel, probelmet är vilket är ett av kraven är att vi ska kunna sätta på babyskydd med hjälp av adapter men till vikingen så finns det bara adapter till deras egna stol? Vart så irriterad när jag upptäckte det när jag helt kärade ner mig i vagnen första gången jag såg den. Men då tänkte vi en emmaljunga super viking vilket det finns adapter så babyskyddet vi har tittat på passar men om vi nu skulle vilja ha super viking som dubbel vilket oxå går så kan vi inte ha babyskydd på vagnen.Emmaljunga viking på bild.
Emmaljunga super viking på denna bild.

1maj

Igår var det valborg och sista april, vi är härmed inne i maj, och vi firade in valborg med middag ute hos svärisarna och sen vid 8 kom vi hem och Anton hade fortfarade inte somnat så vi trallade iväg i regnet och kollade brasan, uppsakttat av oss alla. Mådde relativt bra i rygg nacke och svanskotan igår men kände att skolan vart alldelses för jobbigt för mitt huvud så åkte hem efter första lektion, men passade ändå på att köra vagnen och det fick jag sota för inatt och imorse då huvudvärken hade kommit tillbaka. Sen nu har vi nyss möblerat om här i lägenheten och så bra det blev! Men nu saknar vi dock köksbord då det åkte ut i vardagsrummet, men detta löser vi nog på ett eller annat sätt. Men nu säger min kropp vila och skulle lätt kunna somna här på soffan, är sugen på mjukglass, ska nog tvinga med victor och Anton sen för en mjukglass vid sibylla :)