May. 30, 2013

Hoho jag är ledsen för super dålig update men ibland tycker jag det är skit kul och ibland hatar jag det! Det går lixom i perioder.. Igår så beställde vi nytt mobilt internet med wifi så vi kan koppla upp mobilerna på oxå vilket vi sagt att vi ska göra i över ett års tid men aldrig skaffat. Känns bättre att ha ett mobilt internet som vi själva laddar på speciellt nu när man inte vet hur ekonomin ser ut i framtiden.. Ikväll har vi varit upp till Falun och hälsat på Malin och Björn som fick barn idag! Herregud vilken sööt unge och ja nu vill jag ha ett till barn! Men först bli klar med skolan sen ett jobb och sen ett till barn!

Imorgon står lite saker på agendan, hoppas att Anton sover till 8 iaf och vid 12 ska vi till Avesta :)


Två år!


Söndag.

Hej, nu är helgen typ över, jag har varit en helt underbar helg, varit på topp hela tiden och energin har srudlat! Jag ber om ursäkt för dålig update men under helgen prionterar jag inte bloggen tyvärr utan då umgås jag med min lilla familj och hittar på saker! Idag har det varit morsdag och vi åkte till avesta för att äta mat hos victors farmor och farfar, men innan det tog vi oss en titt in på jysk för dom hade rea och vart två nya fina stolar till balkongen en sacosäck till Anton i blått skin coh sen så sprang vi snabbt in på skokanonen och köpte ett par skor till Anton. Sen har vi myst och fikat ungefär. Imorgon väntar öppis och städning och matlagningskurs, hopps vi gör god mat denna gången med, förra gången var förrätten super god och jätte lätt att ta med som mellis och fika på utflykter i sommar :)
Bild från ungefär 2 års sen, vi hade precis blivit hop där.
 
Ska försöka hinna fota lite av allt jag klöpt den senaste tiden imorgon oxå, men tänk om ni visste hur mycket jag shoppade hela tiden..Sö

Underbara lördag!

Glad Anton idag hos mormor ♥
 

Om ni bara viste vilken underbar dag det varit! Anton vaknade halv 10 och pratade i sin säng till 10 i 10, gick upp gav han gröt, lagade fattiga riddaren till frukost fixade mig och drog vidare till bussen och möte Sofia där och sen hade vi en awesome shoppingrunda, hittade ett par shorts, ett linne, 2 bhar!!!!! (hittar aldrig bhar som är snygga och som jag kan ha, ett under har allså hänt!) strumpor, diadem och 2 nagellack. Sen tog vi en sväng till säterdalen i säter och på vägen dit åt vi donken, kollade lamor och lekte och fikade. vi grillade mot kvällen hos mamma och var jätte trevligt :) Har inte tagit nå kort idag för jag tänkte inte ens på kameran när jag gick till bussen :)

9 månader!

Idag är ingen vanlig dag, idag blir Anton hela 9 månader, det betyder att det bara är 3 månader till han blir 1 år. Vid den här tiden för 9 månader sen så hade vi nog precis kommit upp till BB från förlossningen, BB var jätte jobbigt och värst av allt! Men under 9 månader så har han blvit såååå stor, han kryper, han står, han går längs möbler, han äter precis samma mat som oss, sitter aldrig still, sover hela nätter (gjort sen han var 2 månader) älskar gröt och blir glad bara han ser en skål, tycker välling är äckligt men tycker om en flaka med vatten. Han älskar sötsaker så som mjukglass, bilar, marsmellows, choklad. Vi älskar och skämma bort Anton, han får allt bara han är lite sur, han är bestämd av sig och vet verkligen vad han vill. 
 
Tre bästa sakerna med att va mamma.
1. Kärleken!
2. Skratten man får när Anton gör något hel galet!
3. Allt!
Två sista är från idag, lovar att jag kan drunka i dom där ögonen!

Fattiga riddaren :)

Idag så googlade jag på mellanmål till barn, och någon skrev fattiga riddaren och jag vart så sugen på det så Anton och jag tog en promenad upp till ica och köpte mackor och mjölk, gjorde fattiga riddaren och han älskade det, han åt ungefär en och halv macka, och han ville hela tiden ha mer även om han höll i en haha♥ Detta blir det nog fler gånger om Anton får bestämma :)

blom mördaren!

Vill ni veta vad jag är expert på?
Att döda blommor..
Har en jätte död orkide som jag redan har dödat en gång tidagre, fast nu tror jag inte den överlever tyvärr.. Jag vill ha blommor som är lätt skötta, är ett mirakel om min nyaste orkide överlever, men jag kämpar för att att den inte ska det.. 
 
Jäkla blommor! 

Trött fredag!

Bild från instagram ♥
 
Herregud vad jag är trött idag! halv 7 vaknade Anton, somnade om vid 8 kanske till 9 och jag låg och sov på soffan vid 9 och han lekte på golvet (läs åt minimarsmellows som han hade ut igår och vi inte orkade plocka upp dom). Nu ska jag betala fakturor och skit så får vi se vad vi hittar på senare.

Bästa du!

Jag älskar dig Anton♥

Anton gömmer sig..

Vart är Anton?
Där var han ju!
 
Nej men Anton satt och höll i regnskyddet hela vägen hem från affären idag, för han inte såg över då vi inte fattade hur regnskyddet funkade.. Men så himla söt, sötast när inte kameran är framme tyvärr..

gungko :)

Haha jag älskar denna ko! Kan både gunga och åka vilket jag tycker är smart.
 
köpt på Etrendstore.se , han står så fint och väntar och ser söt ut tills Anton ska börja leka med den, vi brukar åka på den fast han tycker att det 'är lite obehagligt fortfarade..

Liten fotograf :)

Hej på er! Sitter uppe hos mamma, vi hade inget och göra så vi gick upp hit, just nu försöker jag få Anton att sova, inte lätt hoppas att han somnar när vi ska till bussen.. Inte nå roligt att åka buss med en sur unge!!!!

Tror för övrigt att vi ha har en ny fotograf i hushållet?!


Nya iphone skal :))

Älskar mitt döskalleskal, blir så glad av färgerna.. Kommer aldrig använda knogjärnet som inte alls var som jag trodde vilket var jätte synd :( Beställde hem ett skal till Victor oxå, tur att han inte vill ha lika mycket skal som mig för då hade vi blivit fattiga..

Torsdag :)

God morgon, ingen sovmorgon idag nej, kvart över 8 var det bara att gå upp göra gröt och nu har jag snart fixat klart mig, då ska jag fota lite bilder och såntm och vid 12 åker vi över till avesta för att träffa Victor och sånt :)

Över två år!

I över två år så har jag hetat kossor i mellan namn på facebook, i över TVÅ år!
Känns tomt och konstigt men kossorna kommer ju alltid finns med mig..
Före..
Efter..
 
Time to move on.. typ..

långt inlägg om sov vanor och planer..

Måste skaffa bättre sov vanor! Dock har jag så himla lätt och somna om när det inte händer något, så när Anton somnar om så gör jag oxå det, idag vaknade han halv 10 så vi åt gröt, lekte borstade tänderna (tandköttet för Anton, tandborsten är jätte rolig enligt han) så vid 12 somnade han igen och då gick jag och la mig i sängen och sov till kvart över 2, när det är sol brukar jag försöka få lite sol på mig iaf. Nu sitter jag här klarvaken, läst alla jävla bloggar man kan så ska snart stänga av denna burk och lägga mig i sängen.
Imorgon ska vi iaf till avesta, ska leta efter en solhatt eller något i den stilen till Anton, så han slipper mössan, sen så ska vi luncha med pappa, hoppas jag hittar en solhatt annars får jag kolla när vi ska till v-ås eller något i början på juni, skulle behöva dit nu egentligen och köpa våtservetter på barnenshus men vi väntar spänt på att en liten bebis ska kolla ut snart, så vi ska bo i avesta några dagar snart, sen så ska vi äta hos victors farmor och farfar på söndag och på tisdag så ska vi ut till Rudö och fira Elsa :)
Oj vilket långt inlägg det vart nu, puss och godnatt!
En bild från förra veckan.
 
Ska försöka fota kossan imorgon oxå och iphone skalen! puss.

sovmorgon

Hej, internet tog slut igår så jag hann inte blogga, men nu har jag internet iaf :) Vet inte hur länge till jag kommer blogga på denna blogg för håller på och fixar en ny, men mer om det senare :)
Anton somnade vid 7 och vaknade nu vid 9 så får se när han somnar om då, smällen man får ta när man fick sovmorgon imorse till 9:30. Idag har vi mest bara tagit det lungt och myst :)

varm oboy på balkongen :)

Ikväll satt Victor och jag ute på balkongen och drack varm oboy med grädde och marsmellows medan solen gick ner.
Vi passade även på att äta mjukglass på lappens innan vi for hem från hedemora, Anton fick självklart en egen liten bägare med glass i, han blir så sur när han ser oss äta något så får inte han något, haha ♥

utomhus mys :)

Idag har jag och Anton myst utomhus på en filt, åt rån, majskrokar och två smoothie, själv åt jag en macka för att fylla på batteriet. Nu sover Anton och jag väntar på att Victor ska komma hem för då ska vi åka till hedemora och äta donken.
Bild från helgen :)

en liten bild från förra veckan..


Halsont!

God morgon, inge öppis idag då dom är påväg till tyskland, mamma med för den delen.. Men vi hade ändå inte kunnat gått dit idag då jag vaknade med jätte ont i halsen, så ska klä på oss två nu och gå till apoteket och köpa halstabletter, hoppas det inte blir värre bara..
Satt och lekte i gimp fram till 10 över 1 och lär mig nya saker hela tiden, så himla kuuuuul, nu måste jag bara ta eller hitta någon bra header bild :)

Flight :)

Ikväll har Victor och jag kollat på filmen flight som helt klart var sevärd! Vi hade inge godis hemma så jag slängde lite snabbt ihop några chokladbollar, några med strössel och några med pärlsocker på, vart helt okej, fast jag är inte så mycket för chokladbollar så äter inte så mycket iaf.
Nu ska jag försöka göra en lite header och fixa bloggen :)

bilder från igår - 18 maj :)


Bada!

Nu ikväll har Anton badat vilket är så himla roligt enligt han!
Dessutom så har han börjat flaxat och slagit med armana, speciellt när han blir super glad, hihi ♥

sovmorgon :)

Hej, igår njöt vi utav det fina vädret, helt underbart ju och varmt som fan, synd att det är dåligt väder idag. Vi paddlade aldrig kanot, men vi grillade, lekte, kastade sten i vattnet och kollade eurovision, lägger upp bilder lite senare. Idag står mys och bus på schemat och så ska vi åka upp till mamma och hälsa på för hon åker bort nu i veckan och vill träffa Anton innan hon åker. Dessutom fick vi sovmorgon till kvart över 11, fast vi var upp och åt vid 8 men han somnade om när jag la ner han efter vi hade ätit.
Bild från när vi var på kosläpp för en vecka sen ♥

Lördag :)

Igår tog vi fredagsmys i soffan och åt mellis ♥
 

Gud vad jag är trött idag, ändå somnade jag innan 12.. Vi ska iaf hänga ute i skogen, alltså Victors familj, kolla eurovisen (stavning) grilla och umgås, sen har victor lovat mig att vi ska padla kanot, vilket är skit roligt! Så får Victors familj leka med Anton någon timme utan oss som säger hur dom ska göra. Men nu ska jag koka morötter, ett ägg och laga någon matlåda till Anton, även om jag försöker få han och överleva på mellis från 2-3  till 5 ungefär, har gått bra 2 dagar jag har kört så (y) 
 

Gåbil Baghera flygplan

En sak jag hade klickat hem var en gåbil från märket baghera, som har gåbilar som är hel fräna, funderar på att klicka hem en till faktiskt, fast en som ser ut som en bil och inte ett flygplan, men det önskar vi oss nog i födelsedagspresnet istället. Just nu tyckte inte Anton att den var speciellt rolig, men kommer nog när han når ner lite mer med fötterna och kommer på hur man gör. Om inte annat så får den stå och vara en frän inredings detalj bara! 
 
Beställde på etrendstore.se, var inte lätt att bygga ihop, herregud min skapare, tack Elin för att du var med haha!

Fredag :)

God morgon, Anton och jag ska starx gå till öppis och leka och äta frukost! Anton ligger just nu och tar en liten powernap för annars blir han så grinig på slutet. Nu vaknade han tror jag.. Vi får se vad vi hittar på efter öppis, men antagligen bara hem och låta Anton sova.

Utelek i sanden :)

Idag har vi även varit ute och lekt, dock inte när det var som varmast ute, för det vill jag inte utsätta Anton för, sen har jag alltid mössa på Anton när vi är ute då huvudet inte ska komma i kontakt med solen, vi ska köpa en solmössa eller kepa till Anton, men får se när vi tar oss tid till det, dessutom är ju mössan så himla söt! Sen har vi hämtat ut sista paketet, som jag inte fick någon sms-avi på, men hade ju sändningsnr iaf =) Anton tyckte iaf att saken som vi hämtade idag var himla rolig, skattade konstant när den gungade, visar er imorogon vad det är jag klickat hem hihi :D
 

glass fika på balkongen

Anton och jag har precis ätit glass ute på balkongen, nu sover han sött i sin säng och jag sitter här och lyssnar på musik. dessutom så är det jätte skönt ute, så fick bli shorts för Anton och trekvarts byxor för mig, då jag bara äger shortsen som jag bodde i när jag var gravid förra sommaren, lär shoppa kläder till mig nu när vi får pengar :)
 
ps. denna glass passar småbarn, super lätt att hålla i för så händer, som ni ser ;)

tidig morgon..

Hej, idag vaknade Anton redan halv 7 av att Victors jobbtelefon ringde, men han somnade om typ 1½ timme efter det och jag lika så. Idag har vi ingenting planerat, det är sol ute så vi kanske går ut och leker i sandlådan och gungar, men vi får se vad Anton orkar med innan han somnar igen.
Bild tagen igår när vi busade :)♥

krångel.. :(

Hej, idag har jag haft en ganska så sur Anton här hemma, han var inte alls road över att bygga ihop hans nya fordon som kom med posten idag, men min kossa till han, vart fan är den?! Om jag inte får någon sms-avi om den imorgon så får jag gå till pappershandeln och säga sändningsnr som stog i smset om att dom hade fått in det paketet, för så var det med saken jag fick idag att det stod samma nr i båda lixom. Dessutom så fick vi fel faktura så måste ringa om det imorgon, eller slänga iväg ett mail eller något sånt.
 
Vi har iaf lekt på babycafé idag, åt glass i solen med Elin och så gick vi och hämtade paketet och så byggde vi ihop det som låg i, vilket var ett rent helvete, men två tjejer och en sur liten Anton så fick vi ihop den. Sen har vi bara busat och myst, Anton somnade halv 8 så har kollat tv sen dess.
Jag idag. Tröja H&M.

Elsa Beskow - Tomtebo barnen

Fick hem denna bok igår, detta var en av mina favoböcker när jag var mindre faktiskt, så kändes självklart att Anton oxå skulle ha en. Jag älskar alla böcker av Elsa beskow, lite svåra att läsa med tanke på att just tomtebo barnen kom ut för 103 år sen! Men bilderna är så himla fina. Antons första Elsa beskow bok men absolut inte sista!
Anton är ingen unge som har tid att sitta/ligga och lyssna på när jag eller victor läser, utan blir sur när han sitter i brevid eller i knät och ska lyssna för han vill krypa och sånt, men snart så kanske han vill lyssna iaf!
 
Hittade boken på cdon.com, har letat som en galning på t.ex åhlens där som har Elsa Beskow böcker men aldrig hittat tomtebo barnen tyvärr.

onsdag 15 maj

Bild från malins bröllop i slutet på mars ♥
God morgon, Anton leker på golvet och jag ska snart börja fixa mig, herregud vad jag är trött idag så blir nog en tidig kväll ikväll om jag nu inte lyckas somna på dagen.. Om en timme ska vi börja röra oss mot vårdcentralen för att busa på babycafé, vi ska bara ta en liten sväng förbi ica och köpa en burk med mat till Anton för nu har vi ätit upp all mat som låg i frysen som jag gjorde för några veckor sedan..
 
Har rätt roliga bilder från Malins bröllop som jag lägger upp i ett annat inlägg.
Tillfällig header!

En liten inblick i vardagsrummet.

Ikväll har jag gottat mig i soffan med godis och chips, kollat tv, tagit en lång dusch, rakat bena och smörjt in mig, känner mig super fräch. 
Nu får ni förövrigt en liten inblick i vårat vardagsrum, men jag ska visa bättre bilder när vi har fixat och inhandlat allt till antons rum och satt upp alla tavlor och sånt.

En av tre saker :)

haha en till bild på mig och Anton idag innan vi drog till babycafé och busade.
 
Idag fick jag hem en av tre saker jag har beställt, och jag tror dom två andra sakerna kommer imorgon. Imorogn ska jag och Anton även leka med Elin, men på morgonen blir det såklart babycafé. Victor ska följa med sin pappa till uppsala och hämta en bil så han hinner vi nog inte se så mycket av.
 
Ska fixa ett tidsinställt inlägg nu om saken jag fick hem idag, så det dycker upp någon gång under dagen :)

Kärlek

Älskar dig, mammas gullefjun♥

Måndag igen :)

Hej, idag hoppade vi öppis och sov istället, Anton sov dåligt under söndagen så jag kände att det var bättre att han fick sova istället, först vaknade han iaf halv 7 och somnade om vid 8 kanske och sov sedan vidare till 20 i 11. Idag har vi även varit iväg och lagat mat på BVC för barn vid 6 månader och upp, var trevligt och jätte god förrätt, pizzabullar och linssoppa, så himla goood! ( jag som är så kräsen trodde nog aldrig att jag skulle äta linser..)

Imorgon så ska vi iaf på babycafé och sen har jag ingenting planerat faktiskt, försöka städa lite kanske?

Puss och god natt :)


Soool i sinne :D

Ååh vilket fint väder det har varit idag! På SMHI stod det att det skulle regna fram till 18.00 men det har ju varit sol sen 12 ju? Idag har vi grillat hos mamma, kollat kosläpp, umgåtts med min familj och bara haft det super bra!

Nu står en paj i ungen som jag tänker avnjuta på balkongen i solen när den är klar. Jag vet iaf vart jag har Victor resten av kvällen iaf, framför datorn vi precis har fått utav pappa då han inte använder den längre, den måste bara moderniseras upp lite så kommer den nog funka perfekt, vi ska tanka på internet oxå någon gång när vi orkar och då blir det mer bilder oxå :)


Söndag :)

Hej, somnade typ 22.10 igår, fattar inte hur jag kunde vara så himla trött.. Men idag är en ny dag och vi ska faktiskt börja åka ut till karbenning och kolla kossor nu, i hopp om att SMHI har fel om vädret..


Mysiga lördag :)

Skulle ha bloggat tidigare men när jag kom på det så var vi helt utan räckhåll för bra internet mottagning.. Idag har vi myst någonstans i någon skog vid vatten och en gamla silvergruva tror jag, med Victors familj, så himla fint med en sluss, vattnet och så himla mysigt.

Nu står mys på schemat men jag tänker nog krypa ner i sängen strax och försöka sova för håller på och somnar nu.. Imorgon ska vi försöka ta oss ut till karbenning och kolla ko släp och hämta en dator hos pappi, så blir nog en bra dag imorgon med, puss och god natt!


En bild..

.. Från när Malin gifte sig, på mig och Victor, snart två hela år tillsammans <3


Fredag! :)

Go' kväll, min dag har varit riktigt bra, hade Rasmus och Frida här hemma till 2 och när dom åkte hem så åkte vi ut till skogen och åt hos svärisarna. Vi tog en sväng förbi min mamma oxå och sen var det bara hem och ge Anton gröt och dumpa han i säng, sovit dåligt hela dagen..

Ikväll har jag skämt bort Anton lite (mycket) och beställt hem lite saker som jag känner är bättre att ha hemma nu än att jag köper och han har vuxit förbi det lixom. Sen i slutet på denna månad så ska jag köpa lite mer saker till hans rum, det är typ bara ett rum han sover i just nu, vi ha inte ens gardiner där inne än, men jag visar iaf när allt kommit vad det är och vart jag köpt allt :)

Puss så länge! :)


Torsdag :)

Hej, hur har eran dag varit? Min har varit bra, fick sovmorgon till 10 idag, då åkte Victor. Vi har iaf hängt uppe hos min mammi, bakat mockarutor, firar bror och Wiking sen på kvällen kom farmor och Sandra och Theo och kollade på nya lägenheten, och inatt är även Frida och Rasmus här och sover över :)

Idag har jag även beställt hem lite nya iphone skal (kan medge att jag har ett litet beroende, men älskar att byta utseende på min telefon) idag hittade jag detta snygga nitskal, har letat som en tok efter ett snyggt nitskal, och förra gången jag hittade ett så fick jag inte av det från telefonen och fick åka tillbaka till h&m och fixa det..

Puss nu ska jag läsa lite bloggar sen sova :)


Onsdag

Hej, ligger i sängen och är lixom lagom pigg, idag fick jag sova ända till 8, med diverse vakna till imorse, Anton vaknade när Victor gick upp men han somnade så fort en napp kom i mun men vaknade sen med typ 10 min mellanrum och vid halv 7 när Victor hade lämnat hemmet så bäddade jag ner han med filt och gossedjuren, han brukar nämligen lägga sig på sitt eget täcke.. Sen har vi hängt på babycafe och vid 3 var vi i Fagersta och Anton och jag lekte i Vilhelminaparken men så fort vi började gunga höll han på att somna så tog ur han och satte han i vagnen skulle det inte sovas såklart! Sen har vi ätit en utav Antons favvorätter, potatis, falukorv och pepparrots sås, så himla gött, en stor favorit för mig och Victor oxå! Så gjorde 3 matlådor till Anton så nu är typ hela frysen full med matlådor till han haha :p

Har öppnat balkongdörren och ligger och lyssnar på regnet och vattnet, så mysigt!
Imorgon ska Anton och jag inte göra någonting! Victor ska vara på flygfältet med Oskar typ, men vi ska iaf upp till min farmor och farfar och fira min bror och hans son som har fyllt år nu i veckan, dessutom ska det regna så vi lär alltså vara inne..

Puss så länge!


Lugn och mysig dag <3

Tre bilder från instagram idag, två från när Anton och jag satt ute på balkongen och myste och fikade och ett från när vi åkte till Stockholm för en månad sen ungefär, mina hjärta!

Hihi idag när jag skulle ge Anton välling så vart han skit sur, tillslut fick jag i han 60ml och hur mycket dricker en 8,5 månad bebis om jag får fråga? På slutet låg han med huvudet på mitt ben och så sjöng jag för han och lekte med hans hår och då vart han jätte lugn <3


Måndag :)

Idag vaknade Anton kl 6, så jag är lagom trött just nu, vi ska gå mot öppis om en timme så just nu försöker jag få Anton att somna i vagnen så han inte vaknar när vi ska gå :) Anton är inte rolig när han är trött, då är det sura miner hela tiden vilket det har varit hela morgonen typ.. Efter öppis tänkte jag köpa fika till mig och Anton och sätta oss i solen när han vaknar och äta hihi :)


Mitt gullefjun <3

Hej, har inte haft någon lust att blogga, har istället umgåtts med min familj, ätit god mat och bara tagit det lugnt!
Anton har lärt sig att krypa upp för trappor, herrgud vad en bebis lär sig saker snabbt! Älskar mitt lilla gullefjun så himla mycket!
Imorgon ska vi till öppis på morgonen och så ska vi förbi banken och klippa mitt gamla kort nu när jag blivit stor och skaffat visa kort! Nå mer står inte på listan, ska föröka peta i Anton lite mat, vi har för övrigt börja försöka ge han välling på kvällarna, vilket han har vägrat men nu har vi testat med en esska nappflaska istället för mam nappflaska och då gick det bättre, så nu får vi hoppas att detta funkar så kan man sätta sig i soffan och mysa ner sig istället för att ge han en skål med gröt, men gröt på morgonen kommer vi nog fortsätta med, man går ju ändå upp för dagen när han vaknar så då spelar det ingen roll :)

Långt inlägg om Anton, min söta och älskade Anton!! <3


Trött grabb :)

Hej, igår bakade jag bullar och bara tog det lugnt med Anton här hemma. Idag har vi varit ner till öppis och Anton somnade nästan i stolen när vi åt lunch där nere, somnade i vagnen när vi gick hem halv 12 och har nu sovit i 3 timmar, har städat av lite och diskat här hemma, ska dammsuga när Anton vaknar igen :) I helgen har vi ingenting planerat så vi får se vad vi hittar på :)

Puss så länge :)


Torsdag :)

Anton har precis lärt sig att öppna och stänga dörrar, så himla sött! Fast snart kommer han väl klämma fingrarna i dörren eller något.
Vi har iaf hunnit duschat och sovit en stund roll och ätit lite lunch, fram till nu. Vi ska iaf Strax klä på oss och gå till Ica och lämna in filmen vi hyrde igår :)

Anton stoppade in nappen själv på detta viset nyss haha :D


Äntligen över!

Är så himla glad, denna gång var det en kort magsjuka (om det nu var det) Anton åkte på och nu äter han vanlig mat igen, dock små portioner och bara burkmat, imorgon ska vi försöka äta maten jag lagat istället för burkmaten :) Imorgon har vi ingenting planerat, Victor börjar jobba igen och öppis och babycafe är stängt..

Två bilder från idag, Anton och minor gungar och så åt Victor och jag jordgubbar nu på kvällen, mummmmsss!


1 maj!

Go'kväll! Idag har det varit sol så vi har varit i Fagersta och lekt i lekparken, eftersom Norberg inte har någon bra lekpark än.. Sedan har jag och Anton tagit en promenad upp till Antons mormor, grillat ute hos Antons farmor och farfar, nu ligger vi i soffan och kollar tv och snart ska vi kolla mammas pojkar som vi har hyrt!

Puss så länge :)