Lördag

Hej, lördag idag, idag plockar vi ur de sista ut lägenheten och sedan slipper vi den, har tränat ett tabata pass på morgonen, imorgon står kettlebelles på träningslistan, tabata på lördagar morgonen är något jag lätt kommer fortsätta med, hur underbart är de inte att starta dagen med träning? Kommer garanterat ha träningsvärk i magen imorgon.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar här hos mamma, idag ska jag unna mig klyftpotatis, ligger på minus just nu i kalori intag vilket inte är bra, vart sur när vi skulle handla lunch så jag köpte ett äpple och åt iställe haha.



Är så sugen på godis just nu...




Första selfie i sovrummet 

...

Idag har vi faktiskt fått upp garderoberna, eller iaf stommar och dörrar, imorgon ska de även fästas i väggen, men när jag skulle borra hål för handtagen så råkade jag borra på fel prick, jag bara bröt ihop, höll på att bryta ihop tidigare under kvällen oxå, Anton skit sur, Olivia skit sur, skulle lägga Anton, vanligtvis ligger vi och myser men ikväll somnade han av sig själv efter lite om och men, ska testa detta imorgon igen om de funkar.
Men iaf när jag bröt ihop gick jag ner och tog tag i godis påsen jag köpte igår, jag som hade sagt att jag skulle hålla upp nu.. Denna jävla deprisson att förstöra min mål,
Imorgon så ska jag iaf till gymmet igen och köra ett pass, ikväll ska jag slänga allt godis vi har hemma..

Snart är vi i mål


Igår gjorde vi det sista stora rycket i sovrummet, la golvet. Är så galet nöjd! Rummet kommer bli så fint när det är klart. nu ska vi bara måla under fönstret, har vart ut och handlar färg idag, så tänkte sätta mig och måla det ikväll.
Sen ska lister upp, en fönsterbrädan och så garderoberna, gaah jag längtar tills jag får inreda! 

Nu ska jag betala mina räkningar, sen är jag nog pank hehe..... Vill vara miljonär...


Måndag

Ny vecka, vägde in mig på 58,7 för 20 min sen, vad hände? Jag som åt kladdkaka med grädde igår? Vägde upp de med en räksallad till middag, Just nu tränar jag inte då jag är förkyld, känns bättre och bättre för varje dag! Kan bero på kang Jang och ABCDE+ vitaminerna som jag tar just nu, men väntar med träningen tills på torsdag iaf. Nu ska jag äta upp frukost, vänta på att Anton vaknar och gosa med Olivia, sen ska vi nog ge oss ut och ut, handla lite lunch och den där målarfärgen så vi blir klara med sovrummet innan helgen.
dagens frukost: mild lättyoghurt, supermüsli, några frysta hallon, en sked med linfrön, en apelsin och så ABCDE vitamin, mums!

Jensens Böfhus och Leos lekland












Trots lite nästäppa när barnen ligger ner så höll dom igång, både Anton och Olivia, sammanlagt tror jag Olivia sov 1 timme på hela dagen, sötnöten.
Igår tog vi en tur till v-ås, vå började med att äta lunch på jensens och sen drog vi till Leos lekland med Antons kusiner theo och wiking, de va riktig kul, är så himla kul nu när dom har flyttat upp hit och man kan hitta på saker med dom. 

Nu ska jag sminka mig för sen kommer mamma hit och vi ska åka vidare mot Avesta och fira min systerson Rasmus, men håller mig borta från godsakerna för har ätit en halv semla, en våffla med mjukglass på jensens och så en kladdkaka med marsmellows på i helgen, trots de stod vågen på 59,2 imorse utan att jag hade kissat, vet inte riktigt om jag vågar tro på den hahahaha får se imorgon. 

Torsdag.


Köpte en bumbo begagnad för en vecka sen, Olivia har fortfarande inte åldern inne för den, men ibland så får hon provsitta den kortare stunder, vilket jag tror hon uppskattar.

Har även beställt Olivias dopklänning idag, har väntat och väntat på den ska komma in på lager igen och så nu hade den gjort de. Så får se när den kommer och när hon kommer kunna ha den, sen är de bara och planera för dopet. Visar er den när den har kommit, så fiiiin, hade först tänkt ha samma klänning som Anton hade men nu har jag tyvärr gått och verkligen kärat ner mig i denna, så ni bryter jag lite traditioner här..
Sjuk mama, myser med min liva, var nyss in och försökte väcka Anton, omöjligt..

Städdag

Sitter i soffan och har precis ätit lite frukost, ska ta tag och försöka städa här hemma nu, de är pinsamt så som de ser ut just nu, men lär ju vara lika stökigt igen sekunden efter jag dammsugit. Idag ska vi iaf bara vara hemma, det snöar ute så jag har ingen lust att ge mig ut. 


Två övningar



Bad Victor ta lite bilder på mig idag under träningen, så jag har något att fylla denna tråkiga blogg, men de är så jävla värdelöst att blogga utan wi-fi och dator. Detta är iaf en utav övningarna vi gjorde idag, var en rätt lugn träning idag, inte min stil här ska de vara svett, flås och vilja dö, typ.


Ännu en övning, alla övningar vi kör på tisdagar går att göra hemma.

Matchande kläder


Har köpt matchande tröjor till kidsen från Lindex, verkligen älskar att den kom i varje åldersavdelning vi går på, både pojk och tjej. Annars är de väldigt svårt att hitta kläder som matchar så här som dessa tycker jag.

Bloggar mer imorgon, nu tar jag snart kväller.

Planering

Nu äntligen kan jag köra igång med träningen på riktigt, har varit på efterkontroll och allt har läkt så fint, bokat in en massa Pass denna vecka, zumba på fredag, box-cardio på lördag och budypump på söndag och även ett cx work pass imorgon, de är ett jävla puzzlende att få in träning när man tränar i Avesta.. Ska även klämma in lite löpning dena vecka trots gymmet, på söndag har jag planerat att springa med Sofia så får väl se till och klämma in de med.

Tisdag idag och snön faller utanför, barnen tog sovmorgon till halv 10 så jag klagar inte. Jag tänkte vi skulle ta de lugnt inne idag, ska bara ner och handla mat senare. Cirkelträning på schemat ikväll oxå, denna gång tänker jag inte trycka i mig en pizza före för de resulterade i en väldigt orkeslös Sofie kan jag lova.
Liva igår <3

Full rulle.

Hej, måndag igen, som vanligt full rulle med två små kottar, idag väckte jag barnen kl 7 för att hinna ner till öppis, jag har nämligen blivit tvingad dit ner varje måndag och fredag av psykologen jag träffade i fredags. Vi har precis ätit lunch och nu vilar jag i soffan, ska vika tvätten strax innan Olivia vaknar och vill ha mat, sedan ska vi ta en promenad och sedan handla målarfärg och sedan ska vi gå och handla. 

Ikväll ska jag ta bussen över till gymmet, bara hoppas att mitt kort funkar nu, ska även fixa så jag kan logga in och boka pass. Även order från psykologen är att träna minst 30-45 min varje dag så jag kommer bort från barn och sambo och ser andra människor.
Jag tänkte skriva mer om allt detta med psykologen en annan dag.
Nu tvätten och disken.
Har även införskaffat en syskonvagn, är så nöjd trots att den är från -07. Anton älskar den! 


Mitt hår alltså haha .

Ett standard inlägg typ haha.

Igår va jag ut och sprang, hade inte min höft börjat göra ont igen så hade jag klarat så mycket längre men sprang iaf på i 20 min, ser en klar förbättring från när jag hittade intresset för just löpningen hösten 2013, jag kunde verkligen inte puscha mig själv att fortsätta när hjärnspökena sa "du måse stanna nu!" Efter typ 2 min haha.  Nu bara kör jag. Får se om jag hinner ut idag.

Svärmor har precis varit hit en stund, hon kidnappade med sig Anton och när Victor slutar så ska vi åka ut dit och äta god mat.
Senare ikväll ska jag iväg och kolla på en syskonvagn och lutar mot köp om den blir godkänd av mig. I Avesta hade jag inte alls behovet av en syskonvagn men här hjälp vad jag drar mig för att gå ner till affären, i Avesta hade vi bussen precis utanför dörren nästan och bussen stannade även precis utanför affären, inte den lyxen i lilla Norberg!


Lillfia.
vi har tyvärr börjat få in den där fula ovanan att äta frukost i soffan.. Eftersom Anton vill ha macka så fort han  kommer upp, oftast när jag matar Olivia.

Träning och syskonvagn

Men så har de redan gått två dagar av denna vecka, tiden swishar förbi. Har kommit igång med träningen igen, så skönt men mina höfter och muskler säger lite ifrån, får se hur de känns imorgon. I lördags passade jag på att dra över till gymmet, men kortet krånglar fortfarande, ska förbi och kolla om de funkar imorgon. Sen i söndags sprang jag faktiskt, var ju tvungen att inviga mina nya fina super sköna löparskor, och igår hann jag inte riktigt med en löprunda, men idag var de iaf en timmes cirkelträning, nu är vi igång igen och jag verkligen ser fram emot de!
Imorgon är de efterkontroll som står på agendan och köpa tak till sovrummet så kanske, kanske vi blir klara med sovrummet till helgen? Sen ska jag ge mig ut och springa på kvällen efter jag lagt Anton.
Trodde förresten att Olivia skulle åka på bästa förkylningen i går då vi vaknade och hon lät jätte täppt, så smsade mamma och bad henne köpa nässug så jag slapp je mig ut i snökaoset. Men de har inte blivit något av de? Skönt iaf. 
Har iaf fattat beslutet att skaffa syskonvagn nu när vi flyttat och inte kan ta bussen överallt. Så får bli en billig begagnad en, kravet är iaf svängbara framhjul! Får se, ska troligtvis titta på en här i veckan. 


Livet

Nytt år nya mål, mina mål kommer jag inte skriva ut här, utan när/om jag klarar dom så skriver jag ut de.
Men har satt upp två inom träning och hälsa och dessutom är jag med i gruppen "100 pass innan midsommar" som är ett mål som smitit in efter jag satt mina mål för i år.
Här är en liten hint på ett av nålen i år, löpning.
De är så skönt att inte vara gravid, de satta ju verkligen käpparna i hjulen förra året, men idag har jag min Olivia här och de betyder ju så mycket mer!

Förutom de så har livet rent ut sagt känt piss den senaste tiden, så pass att jag på fredag ska prata med en psykolog, men efter att ha pratat med både BVC sköterskan och Victor så är allt så mycket bättre och lättare.. Men livet har verkligen kommit ikapp mig kan man säga.

För nu bor vi i radhus!


Woho, vi är nu inflyttade i vårat lilla radhus! De känns så skönt att faktiskt ha eget och som man inte hyr! Få göra vad man vill, ovan ser ni Olivias lilla hörna ute i hallen på övervåningen, vi har tagit hennes rum då vårat ska renoveras nu på en gång, så i tisdags när vi fick nycklarna så drog vi iväg till Ikea och inhandlade garderober till oss alla, för de finns typ 4 garderober sammanlagt i hela huset. Men halv vägs till Ikea kommer vi på att vi glömt kolla hur högt vi har i tak, så ni måste vi tillbaka till Ikea och byta ut stommar och luckor.. Aja lite utmaning ska man ha ju! 
Imorgon ska jag och barnen på urnsättning av farfar, sedan ta bussen till Avesta för att beställa tapeter, jag vet redan vilka vi ska ha, hihi.

Nu sova så jag orkar ta mig upp imorgon, nu kan jag ju inte låta Anton springa omkring fritt och sedan lägga mig ett tag till. Men så fort vi är klara med vårat rum så.
De kommer finnas gott om rosa saker till oliven när hon kommer upp i Antons ålder iaf ;)