Måndag.

God morgon. Anton har fortfarade ögoninflammation och kl 10 över 11 ska vi till vårdcentralen och kolla om vi ska få droppar eller bara låta det vara. Anton har precis somnat om, jag ligger i sängen och kollar på datorn, ska maila min mentor och kolla polisens öppetider. Vart en tidig morgon idag, skulle vara hos tandläkaren 10 i 8 så vart lite stressigt på morgonen med Anton och sånt, löste sig fint, tillbaka till tandis på onsdag annars såg det fint ut.
 

V-ås :)

Hej, sitter just nu i bilen på väg hem från v-ås, köpt lite nya saker till hemmet och dessutom så köpte Victor gta 5 vilket är det enda det har tjatas om sen det kom ut!
Skriver mer senare, nu ska vi hem och lägga Anton sen ska vi åka till lägenheten och packa upp alla nya saker och Victor vill ju självklart spela :)

Donken.

Vi var och åt donken igår, hade dåligt samveta efteråt, försöker verkligen sluta med köpmaten och godiset, men äter inte lika mycket godis längre, efter Antons födsel kunde jag trycka i min två bilar påsar på raken!! nu äter jag kanske godis en gång i veckan och då inte alls lika mycket som förut, dessutom har jag ju börjat springa men har åkt på förkylning så vill bara bli av med den så jag kan springa igen!
Men iaf donken igår och anton bara mosade in burgaren i munnen efter första tuggan som vi hjälpte han med.. Nu laddar vi om inför farmors mat som jag längtar lika mycket till varje gång, dessutom att få träffa farfar och storebror och hans familj!

Nya skorna.

Har helt glömt att visa er mina nya skor, inte så nya längre, har ju hunnit gått i sa 1,5 veckor nu. Dom har lagom klack och nitar och pärlor är ju så snyggt!
Kostade iaf 399:- på nelly.se :)

Lördag.

God morgon, jag har precis sagt hej då till mina pojkar, dom ska hem till Victors mormor och äta mat, medan jag ska hem till min farmor och farfar och äta köttbullar (kåldolmar som alla alla andra äter). Drack en smoothie till frukost idag men tog bort soyamjölk och tee i och drack tee brevid. Nu ska jag fixa mig, blir nog bara en boll bak i huvudet för mitt hår är inte så fint när jag har det utsläppt just nu, ska fixa klippt tid denna vecka, det behövs!

Fettförbrännade smoothie.

Såhär såg smoothien ut jag gjorde tidigare, hade man inte haft i te i smoothienhade det nog varit godare. Annars helt okej, men orkade inte hela dessutom var det lite svårt att äta när man har en son som verkligen ska ha! 
 
50 gram kvarg 1%
100g sojamjölk
100g blåbär och hallon
1dl grapefruktjouice
1krm vaniljpulver
½ dl grönt tee.
 
Om det är någon som vill testa alltså.

Fredag.

Hej, ligger just nu i en saccsäck framför tv:en och datorn, Anton sover , han vaknade typ 9 tror jag? och somnade vid 11, märks att han är sjuk, det är mycket gnäll när han varit vaken en timme.
Gjorde en smoothie till frukost som skulle vara bra, men den var inte alls god :( Så nu ligger jag och äter godis istället, fast vad gör det? ska ut och springa ikväll, så skööönt. 
Dessutom är det ju typ bara en vecka kvar innan jag får tillbaka min mobil, förrhoppningsvis med en hel skärm, men inget jag tror llixom.

Iväg till skolan :)

Hej hej, slänger bara upp ett litet inlägg nu innan jag skagå till bussen, har ju bara en lektion idag och jag ville gärna gå på den då jag har svårt för matte, Victor är iaf hemma med Anton till 10 när jag kommer hem och sånt. puss :)
Gammal bild på Anton från instagram

Flätor

Har precis flätat håret, märktes att det var ett tag sedan man kunde göra det med håret, men gud va skönt, älskar att ha flätor i håret när jag är hemma. Nu väntar jag iaf på att victor ska komma hem, då ska jag ut och springa, hämta en laddare hos Elin.
Idag har jag även fixat ett leg, så att jag kan gå ut när Elin blir 18 år, vi har så sjukt mycket planer vi tvp, jag och Elin.

Thanks Sifo!

Kan ju dock meddela att jag inte vart miljonär denna gång heller på Triss!
Men nu ska jag planera in en kväll för bara mig och Victor, men det får nog bli efter att Elin har blivit 18 :)

Fasta dag.

Eftersom det är en fasta dag idag, eftersom jag går på 5:2 dieten, som mer sägs vara en livstil, vilket jag kan tänka mig att det är, för jag tänker inte ens på att jag fastar idag, bara det att jag vägar allt jag äter. Men ska iaf försöka få i mig denna kopp med te eftersom det mättar ganska bra och innehåller 1 kcal bara! 
Anton sover just nu, när han vaknar så ska vi åka med mamma över till polisen.

Cause everbody has, a darkside
And I of course never ment to be the bad guy
But now I'm lost
I don't wanna waste your time
Or piss you off
Cause everbody has a dark side

Hej, trött mamma 95!

God morgon, Antno har precis dragit upp mig ur sängen, är så himla trött! Lutar mot skolan imorgon iaf, har ju bara en lektion så har lyckats flörtat med Victor om inte han kunde ta Anton dom två timmarna jag är borta sen kunde han ju åka och jobba, för jag skulle verkligen behöva gå på mattelektionen och dessutom hämta lite böcker. Jag bara väntar på att ögoninlammationen ska slå ut på mig, men det går segt?
Idag tänker jag iaf ut och springa, har sprungit lördag, söndag, måndag och tisdag, tog en rest dag igår som man ska göra, dessutom är det en fasta dag idag, så får se vad vi ska hitta på och äta iaf, i tisdags åt vi kyckling, broccoli, gurka och beasås, så himal gott!
Bestis, kan du skriva när du ser detta?

Ögoninflammation

Såhär såg Anton ut igår, inte så fint, det är bättre på det ögat idag iaf men dock har han fått på vänster sida istället. Imorgon kanske det blir skola, för mamma är sjuk så hon kunde ta Anton, men vi får se vad min kropp säger, näsan rinner och är täppt :(

Lugn dag :)

God morgon, Anton och jag har varit vakna i lite över en timme nu. Är jätte snorig idag och var jätte täppt i näsan igår kväll, dessutom vaknade Anton kl 00.00 igår och vägrade somna om, var så skönt när han väl gjorde det, dessutom var det extra jobbigt eftersom man inte vill väcka någon annan i huset? Just nu ligger Anton och jag och myser men nu tror jag han vill gå? Vi ska bara vara hemma idag och inte göra ett piss! 


Mina två favoriter ❤




sjuk

hej, vi har varit vakna i en timme nu, Antons öga ser inte bra ut, jag tänkte att vi skulle ta en lång sovmorgon idag, men vissa i min familj kan inte vara tysta på morgonen, dock var victor väldigt tyst och jag vaknade inte av han fören han sa hejdå. Ska snart ge Anton lite gröt och sedan slänga han i säng igen för han gäspar. Dessutom är jag oxå väldigt trött och vill gärna sova igen.
old pic of me

Id kort

Var och tog kort till legitimation idag, antar att det lär ta hundra år till innan jag orkar ta tummen ur röven och börja övningsköra, eller vänta mina föräldrar!!! Aja lika bra och skaffa leg nu när BFFF blir 18 om 22 dagar och då blir det fest, då börjar mitt riktiga 18 års liv ;D

Id kort

Var och tog kort till legitimation idag, antar att det lär ta hundra år till innan jag orkar ta tummen ur röven och börja övningsköra, eller vänta mina föräldrar!!! Aja lika bra och skaffa leg nu när BFFF blir 18 om 22 dagar och då blir det fest, då börjar mitt riktiga 18 års liv ;D

Studiedag

Hej, idag har jag studiedag, Anton är ledig dessvärre är vi sjuka istället, Anton snorar och har ögoninflamation, och jag är lite slemmig i halsen, så vi blir hemma imorgon iaf och tills Anton är frisk, har precis fått han att somna vilket tog sin lilla tid då han sov vid 12 oxå. Vi har iaf varit in till Avesta och lämnat in min samsung, kändes sorgligt, sitter nu fast med Victors iphone, vill kunna lyssna på musik. Aja känns segt att jag inte får veta fören om 1-1,5 vecka om den har struckit själv och dom byter den eller om det bara är jag som har maximal otur denna höst och det är mitt fel..
Jag och Anton imorse i husvagnen ♥

Jag idag..

Inte riktigt varit min dag idag..

Samsung galaxy s4

 
 
Köpte mig en samsung galaxy s4 i tisdags, men är verkligen inte helt nöjd, den har redan fått en spricka i skärmen utan att den ens har nuddat marken? alltså den bara fanns där helt plötsligt, och så idag så var jag ut och sprang, och då bara hoppade den ur fickan på mig och hamna med skärmen neråt utan att den gick sönder? Aja ska in med den imorgon och kolla om elgiganten gör något åt det, annars lever jag med den sprickan, är inget som stör för den är lixom på sidan och så himla liten.
Men beställde ikväll ett plånboksfodral, 5 skrämskydd och en sån där sak man har på armen när man tränar, ett rosa faktiskt. Längtar till det åker ner i brevlådan och jag kan börja springa utan att hålla i en telefon eller vara livärdd för att den ska ramla ur fickan.
 
Dessutom har jag typ aldrig mottagning med samsungen här ute hos svärisarna, vilket jag alltid hade med iphonen!

Segt internet...

Bloggen får vara lidande just nu, för internet är så bajs segt här ute så det är inte sant! Längtar hem till lägenheten, samtidigt som vi har det riktigt bra här ute i skogen, i husvagnen som vi sover i, men jag saknar närheten till allt och ett eget liv utav att behöva ta hänsyn till så många andra, att kunna vara borta hur länge jag vill och framförallt min egen säng! 
Igår var jag ut och sprang 1,73 km, stannade bara och kissade en gång hehe, sen sprang jag faktiskt hela tiden, ska ut senare idag oxå. Men annars består denna gråa dag av plugg faktiskt, sitter i skrivandes stund och över på mina franska glosor och senare ska jag plugga inför sociologiprovet, inser nu att jag skulle ha börjat plugga tidigare, för kan ingenting!
 

Höst känslor :)


Fredag :)

Hej har precis vaknat efter en liten powernap, Anton somnade när vi gick hem från dagis så lyckte över han i sin resesäng när vi kom hem halv 11, då la jag mig oxå och kollade mobilen och sen så somnade jag och vaknade typ stup i kvarten för man öppnar ju inte ytterdörren diskret här heller ;)
Nu väntar jag på att Anton ska vakna och då ska vi nog gå ut och leka, måste äta något oxå, inte gjort det än idag..

Fredag :)

Hej har precis vaknat efter en liten powernap, Anton somnade när vi gick hem från dagis så lyfte över han i sin resesäng när vi kom hem halv 11, då la jag mig oxå och kollade mobilen och sen så somnade jag och vaknade typ stup i kvarten för man öppnar ju inte ytterdörren diskret här heller ;)
Nu väntar jag på att Anton ska vakna och då ska vi nog gå ut och leka, måste äta något oxå, inte gjort det än idag..

God natt!

Känner mig helt slut, har varit sjukt slut hela dagen idag, gjorde ju inte saken bättre att vi inte ens kan bo i lägenheten utan nu måste flytta runt? Tycker det är så skönt att ha min fasta punkt, där jag vet vart allt finns, där man inte behöver känna sig i vägen och inte tänka så mycket på alla andra, älskar att inte bo hos mina föräldrar längre, älskar att slippa flytta runt varje vecka och allt vad skilda föräldrar innebär! Nej nu ska jag gå och sova, är så himla trött och slut i hela kroppen och huvudet snurrar, har gjort sen jag kom hem från skolan..
 

But now I'm lost

 

Våran inneboende i ca 2 veckor..

Stöktigt badrum btw, jag vet! blir så när man ska tvätta och delar upp allt i olika högar..
Avfukningsmaskinen låter typ som någon dammsuger hela tiden, fast tre gångre värre känns det som, känns lagom kul att veta att man ska sova med denna på i 2 veckor famöver? Speciellt när man vet att allt är grannens fel.. Känner mig inte så pepp på att vara hemma nästan hela dagen imorgon, Dessutom kan vi inte stänga dörren då en slang går ut i hallen...
 
Ledsen mamma här...

Såhär kände jag i morse!


Plutten min ♥

En liten Anton en månad gamal kanske? ♥
 
Är i skolan just nu, har en rätt kort dag idag, slutar halv 3 så är hemma 3. Bloggar mer senare.

Trött.

God kväll, är så himla trött och vill bara gå och sova nu, men först ska jag skriva lite på samhäll/engelska uppsatsen då vi fick slippa lektionen idag i samhäll.
Lovar bättre bloggning imorgon, då ska jag visa nya skorna jag fick hem igår och lite andra roliga saker. Har kort dag imorgon dessutom sen är det ju bara en lektion på fredagar och då tänker jag baka faktiskt, fredag ska bli min bakdag.
Bjuder på en rutten mobil bild tagen när vi skulle på pappas fest :)

Trött i kroppen..

Kom precis hem från skolan, efter för ett tag sen, men tog bort sminket och bara dog lite i soffan!
Är helt död och skulle jag lägga mig i sängen nu så skulle jag somna, Det är victors dag och hämta på dagis och jag ska egentligen plugga men måste samla lite kraft först, jag går egentligen till 4 idag men samhällen vart tydligen inställd innan vi gick till orienteringen, aja Sofia och jag hade alla rätt även om vi gick/sprang fel hehe. Sen stressade vi som tusan med att hinna till skolan och hämta grejer och hela bussen var smockad med folk, halva bussen stod typ upp.. Ska ta en dusch nu och bara dööö och försöka dränka mitt godissug!!!! :(
håller på och fixar en header dessutom så den ser bara ut såhär tillfälligt..
Gör det inte lättare med mitt godissug när det står en sån här i köket..

Chokladpaj

I fredags bakade jag denna chokladpaj med kola, alla som har smakat har gett den tumen upp, söt och mäktig så man äter inte så jätte mycket.
 
Pajskal.
Ett paket med maryland kakor eller två paket.
75 gram smör men dubbla om ni tar två paket med kakor.
 
smält smöret i en kastrull och mixa kakor i en matberedare eller en mixer under tiden, när smöret är smält häller du ner det kakorna mixar så allt blandas, tryck sedan ut i en pajform och ställ kallt.
 
Chokladkola.
1.5 dl vispgrädde
1.5 dl strösocker
1 dl mörk sirap
2 msk kakao
0.5 tsk ättiksprit
50 gram smör.
 
Blanda grädde, socker, sirap och kakao i en kastrull. Låt koka i ca 10 min till 120 grader, ta av och ha i ättiksprit och smör och häll sedan ner kolan i pajformen. Ställ kallt igen.
 
Vit chokladkola.
1.5 dl vispgrädde
1.5 dl strösocker
1 dl ljus sirap
100 gram vit choklad.
0.5 tsk ättiksprit 
50 gram smör
 
Blanda grädde, socker, sirap i en katrull och låt koka i ca 10 min till 120 grader. Hacka under tiden den vita chokladen. Ta av kastrullen och ha i ättiksprit, vit choklad och smör och häll sedan ner i pajformen. Ställ kallt igen.
 
Man kan pudra kakao över kolan när den ska serveras men jag gjorde inte det.

 


ett år sen ungefär..

 
 

Tisdag morgon :)


God morgon, idag hade vi sovmorgon, Anton brukar jag väcka halv 7 eller någon gång när jag är klar, idag vaknade Anton halv 7 av att Victor höll på, men han fick ligga och prata i sin säg till kl 7, nu äter vi frukost och snart måste jag börja fixa mig.
Dessutom misstänker jag att mina nya skor kommer idag som jag beställde i torsdags, hoppas!
Ha en bra dag!

Jävla mobil!

Alltså min telefon är dum, den tar inte emot hörlurar längre, började förra veckna och nu har jag prövat alla hörlurar jag har hittat, orginal hörlurar till iphone, till samsungs hörlurar, någon som vet vad som är felet? Älskar min iphone jätte mycket och gör lite ont att kanske behöva köpa en ny telefon när jag fortfarade betalar av min iphone :(Hittade ingen bild på iphonen, är lat och orkar inre googla. Dessutom vill jag ha sommar igen! 

Bilder från imorse :)









Dagens fråga

hej, vad vill ni att jag ska blogga om?
Mer om Anton och hans utveckling? Mer bilder? Mer om mig? Mig och Victor? Skolan? Jobbiga saker? 
 

Anton ♥

Jag älskar denna person mest av allt.

Q/A

 
Vi gjorde slut i en dag, för att vi dagen innan pratade om att vi skulle behöva vara ensama lite och typ hitta oss själva, Vi gjorde lugnt slut i soffan och dagen efter så bråkade vi lite och sen så typ insåg vi att vi faktiskt ville vara tillsammans, men att vi inte alltid behöver göra allt tillsammans, att jag vill umgås med mina vänner utan han och att han inte alls behöver dissa sina vänner. Nu är vi lyckliga igen och kämpar på ett tag till ;)
Tack förretsen för dom fina orden, blir så glad. Kram! :))

Mot skolan :)

Måndag igen, Anton är lämnad på dagis och jag står och väntar på bussen, idag står plugg när jag kommer hem, ska lära mig ett ämne på en kväll, prov imorgon! (y) 

Scary movie 5

Ikväll har vi kollat på scary movie 5, dom har gjort parodi på paranormal activity och Evil dead.
Victor och jag såg faktiskt Evil dead på bio när vi hade 2 år, antar att den hade visas ett tag på bion innan vi såg den eftersom scary movie han göra en parodi på den? Det var iaf den äckligaste filmen jag sett och har nu lovat mig själv att aldrig kolla skräck på bioduken igen, lite synd då insidious 2 har kommit ut på bio nu, oxå en av dom västa filmen jag sett. Älskar skräck filmer om jag slipper höra ljud, håller alltid för öronen hehe.
Om ni tänker kolla scary movie 5 så kolla evil dead innan!
 

Börjar få långt hår igen :D

Kolla, jag har till o med börjat kunna sätta upp håret i en boll, saknat det! 



Just nu ligger vi i soffan och kollar film, skriver mer efter det :)

Grannen hade stop...


Rolig söndag!

Mysig kväll :)

Igår åkte vi även ut till kloten, där svärisarna campade en natt, det var riktigt roligt, med stenkastning, korvgrillning och sitta och värma sig vid elden, det är så mysigt med höst och eldning, gjorde vi mycket förut Victor och jag med våra vänner, får se om vi inte kan göra det iår igen kanske? :)




Var extremt mycket dimma igår när vi åkte hem vid 8 tiden :o 

Otur :(

Alltså, jag och el prylar, först min jäkla telefon, den vill fortfarade inte ta emot mina hörlurar och inga andra heller dessutom, dessutom funkade inte vårat internet igår och Victor lyckades fixa det idag, tur!
Nu ska vi göra oss redo att gå och rösta i kyrkovalet, köpa frukost/lunch och sen får vi se vad vi hittar på.
Nu ska jag klä på Anton lite kläder, borsta tänderna och sånt :)
Anton och jag igår :)

Vart bara saker som behövdes idag. Trosor t.ex.
Okej, ögonskuggor behövde jag inte, för inget jag använder, men på hösten brukar jag börja intreseerara mig för saker, som förra hösten hade jag hår faktiskt, läste på jätte mycket, så kanske är smink iår? Eller hud? Eller naglar? vi får se vad jag tycker är kul i höst.

Titta jag går!

Älskar dessa kläder på Anton, det är sååå gubbigt men såå sööt,
skjorta - lindex
byxor - lindex
häglsen - h&m 

Lördag morgon.

God morgon, hur mår ni? vi har nyss vaknat iaf, och myst lite i sängen, Anton vaknade först vid 7 och det var ingenting som dög, och sen somnade han iaf om vid 8, och sen vaknade vi vid 9 tiden och ingenting dög igen.
Vi ska väl kliva upp nu och göra oss redo för dagen, ta oss en tur till Avesta och kolla runt lite, annars vet vi inte vad vi ska göra typ. Ikväll blir det myskväll  hemma jag och Victor.
Anton går omkring och visar upp en sked just nu, dessutom har han blivit jätte duktig på att klara trösklar och andra hinder nu, även om det fortfarade blir pladakst ner på rumpan några gånger när han bara går eller står ;)
Bild på mig och bästiiiiss igår, love yooooouuu!

Kväll med Sofia.

Köpte ett ljus på ica kvantum igår, luktar vanilj och så fint ♥
Sofia ville ha chokladbollar, men hon fick rulla dom själv.
Vi passade även på att dricka upp det billiga vinet Victor köpte idag, som vi skulle ha i maten. Vin är inte min grej men är helt okej om man dränker det i sprite. Det finns fortfarade vin kvar..
 
Sofia gick vi 22 tiden så då hade jag in i duschen och nu ligger jag i sängen och ska strax försöka sova, vänta på att Victor kommer hem, har alltid så mycket tankar om att han ska bli mördad varje gång han är med sina vänner och går hem sent :(

 

Gammal bild :)

Sitter och överför alla mina 4000 bilder från iphonen till datorn och hittade denna, vart tog min bebis vägen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sovmorgon!

God morogon, Anton och jag vaknade för en timme sedan, dagis är stängt idag och jag hade bara en lektion så jag vart hemma hela dagen. Nu känner jag att jag måste byta blöja på prinsen för det luktar inte sååå gott! Men vi ska gå upp till affären och handla lite, men ska först fixa lite annat :)
Står ju bakning på schmat, choklad har Sofia beställt, så bara att sätta igång ;)
Slänger upp en rutten bild på meeeeeeeeejjj själv såhär på fredagen, dock någon vecka gamal, puss!

Torsdag :)

Hej, ikväll har jag bakat winerbröd, hur det gick? nja inte så bra, för dom typ vart skit stora så dom höll inte ihop när man skulle ta av dom från plåten och dessutom så råkade jag göra vaniljsås istället för vaniljkräm så victor fick åka till affären och alltså vaniljkrämen räckte inte till alla mina winerbröd :( aja gör om gör rätt någon dag! Imorgon står en bakdag på schemat, som sagt sen vi gjorde abort så känner jag lusten av att baka igen, har lovat sofia chokladbollar, någon chokladpaj och så tänkte jag slänga ihop kakor som smakar kinderkägg som verkligen har gått hem i min familj.
 
Visar bilder imorgon på mina misslyckade winerbröd.. :(
 

Q/A

 
Hej, ja och nej, vi gjorde för båda kände att det kanske var dags att vara ifrån varandra och tänka på oss själva, men vi ångrade oss dagen efter och är åter tillsammans, vi vill alltid Antons bästa! Vi ska självklart försöka hålla ihop så länge det bara går, men allting har tyvärr ett slut.men det kom inte nu för oss, även om det var nära, vi ska kämpa för att Anton inte ska behöva leva med föräldrar som inte bor ihop.
 
Och ja det har jag, för 1 vecka och en dag sen, vi skulle faktiskt först behålla men sen började skolan och jag kände att jag faktiskt ville gå klart skolan, det tog såklart emot att göra en abort, men samtigit har det varit ganska lätt, det var ett beslut som växte fram inget som någon tvingade på oss. Samtidigt som jag vill ha ett barn till, redan nu så vet jag att vi gjorde det bästa, Anton sa bestämt nej när vi frågade om han ville ha ett syskon, tänk att en liten person på ett år kan ha en så bestämd vilja, det är helt otroligt vad Anton är bestämd.
 

ny linje!

Wohhoooo fick börja i samhälllinjen! Lycklig tjej!

upp och ner...

Denna dag har varit ganska omtumlnade, verkligen upp och ner och upp och ner!
Självklart har alla förhållande svackor, antar att Victor och jag hade oturen att den kom nu! Det har varit så otroligt mycket det senaste tiden, det har varit inskolning, läxor, skolan, barnvakter hit och dit, en abort mitt i allt, inte trivits alls i min klass, nu håller vi tummar och tår att jag får byta klass och få lite motivation att gå i skolan, idag ville jag inte lämna Anton på dagis utan bara vara hemma, detls för mig och Victor, vi har såklart löst allt nu, men det tar på krafterna att vara ledsen en hel dag, att gå med gråten i halsen. Att ena dagen känna gud va skönt o va singel, woop woop, och andra dagen aldrig vilja släppa en person!
Vi har ätit köpmat idag, fått kaninburen såld och gåbandet oxå, så den har som sagt gått lite upp och ner som jag sa, ska strax gå och krypa ner i sängen och sova, är otroligt trött och då hae jag sovmorgon imorse till 7 och passade på och sova när allt var som jobbigast idag..
Personen som får mig att le hur arg och ledsen jag än är!!!! ♥

:)

Hej, förlåt för dålig bloggning igår, men dagen flöt på och vi var ut till Victors föräldrar och firade Wille. Sen flöt kvällen på med idol och hollywood fruar, gjorde rent buren som idag flyttar, igår flyttade Muffis och fick en pojkvän, vi får även vårat gåband sålt idag om vi har tur, annars har vi en annan som vill köpa.
Muffis igår i transportburen.. Saknar henne redan..
Anton och jag imorse när jag skulle fixa mig. var en riktigt kramgo pojke som vaknade <3
Ååh här var mamman färdig fixad iaf. 
 
Idag ska jag prata med syon om att byta linje och förhoppningsvis går det bra, håll era tummar och tår att jag får det!

WILD MEGA VOLUME

Köpte en ny mascara innan skolan började och himla bra den är! Man får tunna och långa ögonfransar.
Bild tagen efter en dag i skolan.

Vardagsrum just nu :p

En bit av vardagsrummet, den delen av det som ser okej ut! Nytt rumsbord, nya vita plädar och nya vita blommor.
Sen kom resten av vardagsrummet, ny byro och tv bänk tack! Kaninen ska troligtvis bort finns inte plats och intresse försvunnit då hon hatar mig :( Vågar knappt ge henne mat så vi ska nog ge bort henne..
 
Nu ska jag snart ställa in laxen i ungnen, blir lax, färskpasta och ostsås med broccoli. Vi ska dessutom börja äta fisk 3 gånger i veckan som man ska göra!
 

böcker...

Veckans måste göra, i nu läget iaf..

Hem och plugga!

Hej hopp, redan slutat går egentligen till 10 över 4 idag med tydligen hade vi inte företagsekonomi utan hemuppgift så ska hem och göra den nu, Victor ska ju hämta när han kommer hem, så då passar jag på och pluggar, för känner att jag ligger lite efter fast inte så värst mycket ändå. 
Nu ska jag sitta och googla efter något gott recept på lax eller annan fisk :)
Anton vill gå mycket just nu, så man får anpassa shoppingen efter han helt enkelt!
Vårat kök just nu! Ett vitt bort skulle sitta fint men det får vänta, just nu står annat på prio 1 listan och överst står en ny tv-bänk. Men vi hade turen att få två blombuketter av pappa efter hans 50-års fest då blommor inte är hans grej, tack pappa! Kan visa bättre bilder senare, ska försöka fixa min systemkamera som typ objektivet är helt paj på :(

Pizza :D

God kväll, snart sov dags för lilla mig, upp 6 och fixa mig och utfodra Anton med lite gröt, han får frukost på dagis alla dagar i veckan förutom onsdagar så blir gört när vi vaknar och frukost på dagis.
Ikväll köpte Victor och jag frystpizza vilket är himla gott, kollade film och myste med tända ljus, nu spelar han gta och jag ligger i sängen och fajsbookar lite.
 
Imorgon börjar skolan på allvar för mig typ, har det väl varit hela tiden men nu är inskolningen klar och jag mår bra efter veckan som har varit. Måste ringa min tandläkare oxå, har typ lyckats fått hål i en tand :(
 
God natt :*

Söndag :)

Idag har jag städat, hmm borde vara bakis idag, men icke, mår fint men att somna 4 och gå upp 10 sätter sina spår och jag är redo att krypa ner i sängen när som! Men först ska jag försöka få i mig någor mer att äta, vi fick gryta och ris ute hos Victors föräldrar men sen har jag inte ätit mer tyvärr.. Men först ska Anton somna, vi har nämnligen en liten suris hemma här just nu, ingenting är bra och sånt är ju aldrig roligt :(
 
Förresten fint att sängen är det enda som går i mörkrets tecken och resten i vitt/rosa? Får nog köpa en kjol åt sängen om ni fattar vad jag menar.. Sånt är riktigt snyggt faktiskt! dessutom vill jag ha en gavel just nu, men först måste vi köpa lite andra saker :)

Bra kväll!

hej, alltså, jävlar vilken bra kväll jag hade igår! Går knappt att förklara men, cider, vin med sprite, öl och shotar avlöste varandra iaf, varvat med lite pingpong liksom, med bra vänner, Elin, Denice, Adde och victor, Albin var typ överallt där man inte fick vara moahahaha! Iaf kom vi hem 4 och somnade, vi typ kom hem hit halv 2 först och då härjade vi här med Adde och Elin och sen drog vi hem till Adde där vi inte ens kom in, sen tog vi en taxi hem hit.
Nu har jag varit vaken sen 10 och saknar Anton :( Imorgon blir det skola iaf, hel dag då inskolingen är över och nu börjar han gå där på heltid :)

Fredag :)

God morgon, jag har precis lämnat Anton på dagis, kl 11 ska jag hämta han.
Nu ska jag ta en dusch i lugn och ro, lyssna på musik och städa lite. Senare eftermiddag tänker jag baka, känns så skönt nu när jag faktiskt kan tänka på sötsaker utan att må illa. Men tårtor och grädde har nog satt sina spår i mig för evigt, men dert visar sig, är lite sugen på att baka cupcakes någon dag oxå, köpte cupcakes ställ och formar till Antons ett årsdag men jag orkade och hade ingen lust att baka då så ligger det fortfarade och väntar på att bli använda, men vi får se när jag använder det :)
 
Inga bilder :(

Natti Natti.

Hej, har suttit och försökt fixa bloggen lite, men asså går så segt när man hela tiden måste sitta och googla om koder och allt sånt. Det får iaf duga för idag sen får vi se om jag orkar göra något när Anton är på dagis och sover eller något. Snart dags att krypa ner under täcket och sova igen!
 

hjärta

Känner lite vemod av att lämna Anton på dagis imorgon, bara för att han just nu är inne i en period där han lär sig nya saker hela tiden, och ikväll gjorde han stora framsteg och jag vet att snart kan han. Han har precis lärt sig att ta sig upp i soffan, att ta sig ner och det är så häftigt, att ta sig ner och upp för trappor är jätte roligt. Men det känns jätte bra med dagis, Anton har ju faktiskt mina och Victors gamla dagis lärare, Jag blir iaf hemma imorgon oxå och taggar skolan på måndag istället. Fest i helgen iaf så tagga det oxå :)
En lite suddig bild på Anton :*

Onsdag :)

Anton är på dagis, ska trax gå och hämta han, jag har hunnit städat Antons rum, dammsugit hela lägenheten, diskat och skalat potatis, blir mos och korv till lunch idag, mums.
I eftermiddag ska jag plugga, ligger som sagt efter lite redan, eftersom jag är hemma ganska mycket eftersom det är svårt att få tag på barnvakter, ska gå nu puss!

långt inlägg.

Jag började morgonen kl 6 med att duscha, ta av mig smycken och klä på mig, Victor tog Anton och klädde på han och jag packade hans väska sen körde vi upp han till min mamma, Victor och jag tog bilden till köping igen, vi åt lite donken på vägen hem och sen var vi hemma vid 20 över 11 igen, resten av dagen har gått i lugnets tecken, hängde hos mamma, sen åkte vi hem och kollade på svt1, haha, vi kollade på 1:an, handlade iaf om att EU har satt gränser på hur mycket fiskare får fiska upp och om dom får upp för mycket måste fiskare kasta ner döda fiskar i havet igen för dom får inte tas i land, sååå hemskt! Sen kollade jag klart en film och sen tog jag tag i disken och städade lite här hemma, sen lagade vi mat hos mamma, bacongratäng, sååå gott! Sen la vi Anton vid 7 och då passade jag på att plugga lite svenska så nu är det klart iaf, nu idol sen hollywood fruar och sen tänker jag pysa ner i sängen, imorgon inskolning till 11 och vi ska troligtvis börja lämna han ensam där då, ska bli så skönt när detta är över och han får gå hela dagar utan att fixa barnvakt.
Små Zid fötter ♥

Fyra armband :))

Detta är ett tidsinställt inlägg.
 

När vi var iväg till borlänge och handlade så köpte vi saker så vi kunde göra egna smycken och jag lyckades snåpa ihop fyra stycken, vad tycks?
Jag har ännu en gång lekt i gimp med såna dära stjärnor, tycker att det är såååå kul att sitta i gimp och lära mig nya grejer varje gång, för en tid sedan lärde jag mig ändra storlen på bilden så jag kan ladda upp dom i 1000, så kul ju! Ska fixa en ny header strax, men hade hoppas att Elin ville ta kort någon helg!
 
Jag vet inte hur uppdateringen blir idag, jag har inskolning på morgonen i 2 timmar tror jag? sen ska vi bara hem och sova och vila innan vi ska iväg till köping sjukhus på en grej, skriver mer om det när jag är redo och allt är över, om det är mamma som kör mig dit ska vi hälsa på moster iaf och kolla i lite affärer och köpa gummistövlar till Anton. Har ingen aning när jag kommer hem men kan fixa lite tidsinställda inlägg.

sjuka...

I fredags började victor bli sjuk och på lördagen hade förkylningen slagit ut ordentligt på han, igår var Victor bättre men Anton var grinig och snorig och kvällen var det många grin stunder och vaknade, så han fick näsdroppar och inhalera och vara vaken en stund sen la vi han igen utan problem, och så var det ett grin på natten vid 3 men han somnade om fort iaf, idag vaknade jag upp förkyld, gör faktiskt igenting då jag redan skulle vara hemma och ha sjuktanmält mig ändå, men känns lite trist att vi är sjuka för då hade jag kunnat tagit den tidiga tiden idag på sjukhuset istället för på eftermiddagen...
Anton i sommras :)

Shopping.

Igår var jag och shoppade i borlänge med mamma, Johanna och hennes sambo och bonus barn och så Frida och Rasmus och hittade detta. Förlåt för stjärnorna på bilderna men lekte lite i gimp hehehehehehehhehe.
Tröja New Yorker 249:-
Tröja New Yorker 199:-
Bästa färgen, men min redigering gör färgen orättvis..
Burkar Dollar store 30:-/st var en av Victors fördelsedags presenter, nu väntar jag bara på att den andra ska släppas ;)
 
Hehe missade en tröja nu, visar den en annan dag, puss!

Söndag :)

Hej, idag har vi hängt hos min mamma och ätit tacos och bara myst, sen var vi ut till Victors familj där vi vart bjudna på mat, grillad kyckling mums. Dessutom så hade Victor och wille krig igen med raklöder så jag hade på mig, väggar, golv, Gullan. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, raka benen, dessutom så ska jag börja på balsammetoden igen, körde på det i vintras sen började jag med shampoo igen men nu blir det balsam bara igen. Sen ska jag diska och bädda rent i sängen och plocka lite mer här hemma.
Blogga lite och sånt :)
Livet ♥

Inte gult hår längre!

Har färgat/blekt håret, så nu är det inte gult längre. Trodde jag helt hade mysslyckats denna gång för det såg inte ut att bli jusare men vart skit bra, det är typ guld färg där utväxten fanns och sen är det silver/vitt i topparna.
Fixar bättre bild en annan dag, tog bara en bild jag hade lagt upp på instagram!