Äntligen fredag :))

Äntligen fredag, jag sitter i skolan och vi ska strax gå ett helt gäng till kina och äta lite buffé. Sen blir det hem och hämta Anton, sen får vi se om han kanske vill sova lite, så ska jag kanske oxå passa på och sova lite eller plugga, sen vid 4 så blir det iaf gymmet, ben-magdag så ska bli skönt.
Sen blir det hem fixa sig och äta, och sen norberg för lite tjejkväll och fest :)
Igår efter gymmet, har börjat testa proteionschakes, igår testade jag fitnessguru's vanilj vitchoklad, tre klunkar sen ville jag spy upp allt igen, tur att vi bara har beställt hem provpåsar och inte stora burkar hehe.

Pluggat snart gymmet :)

Hej, sitter här och har precis gjort en skoluppgift som skulle in för typ en vecka sen som jag inte orkade göra, en dålig sida med mig själv är just det att jag alltid ligger lite efter och kommer alltid inskuttades lite över tiden.. Speciellt när sakerna man ska göra är tråkiga, hehe (a) Men iaf igår när vi hade matte gjorde jag iaf 4 tal, så det går frammåt.
Nu är victor iväg på easyline med hanna och niklas, äntligen en varsin träningskompis. Hanna och jag ska dra och gymma imorgon kl 4 när victor kommer hem från jobbet imorgon för sedan blir det ju som sagt fest för hela slanten.
Jag ska dra till gymmet såfort victor kommer hem och köra armar och rygg iaf om ryggen tillåter då vill säga, tror jag typ sträckt den eller något igår från vi körde lekar på cirkelträningen haha :)
 
 

Torsdag

hej, torsdag idag, snart helg igen och ja, imorgon ska jag till gymmet och träna och på kvällen ska jag över till norberg på fest, ska bli kul iaf, förgifta kroppen lite.

idag skola, gymmet på kvällen och lite plugg kanske. sitter på bussen nu iaf på väg till skolan, vi har varit på bvc nu på morgonen, victor fick ta över där innan bussen gick så att jag inte skulle behöva sitta och vänta på bussen en timme.
Anton var iaf 85cm lång och vägde 13,4, stora killen :)

Motivation

tjena bloggisen, igår tappade jag verkligem helt motivationen till träningen, mest för att folk ska slänga kommentarer på en hur man tränar eller hur man lägger upp det, först vart jag ledsen, lixom det funkar för mig så varför ska folk lägga sig i? Sen började jag fundera och googlade runt, fick rätt på min sak, det spelar verkligen ingen roll om man tränar rygg och mage separat eller tillsammans, som personen hade påstått. Men motivationen var fortfarande borta, annars hade jag tänkt ta en dag med cardio men nopp. Nu ska jag strax dra till gymmet och köra ben och mage och sen blir det PH, man blir verkligen beroende av pogrammet, har sina favoriter och vissa vill man ju bara slå hårt i huvudet typ?


Jan. 26, 2014



Jag idag på gymmet,

hejhej

Idag har vi varit till borlänge. Vi har bla. kollat ny bilstol till Anton, vi har isofix i bilen så vi kollade på stolar till det. Sen är vi sugna på ny barnvagn. Vi dissade ikea idag och passade på och åka hem medan vi ändå hade pengar kvar på korten hehe ;) Har även testat nya löparskor, vill att snön ska försvinna så jag kan ge mig ut och springa. Kom hem med nya träningsbyxor och ett träningslinne, men vart tvungen att ta M i byxorna för att få över dom på höfterna.
Nu har jag precis kommit hem från gymmet efter 2 latdagar, min motivation försvann helt på kvällarna så idag fick jag en liten morot att testa nya byxorna iaf ;)











Fredag :))

Jag hoppade över mim bendag igår, sov istället, jag sover som en kratta just nu, somnar inte fören 12 eller 1 på natten och Anton har dessutom bestämmt sig för att det är helt okej att vakna mitt i natten så blir nästan alltid att gå upp en gång natt. Vi har tagit bort ena sidan på spjälsängen (härmar emelie) så nu måste vi ligga i Antons säng tills han vetkligen somnar, ibland går det inte och ibland så bara boff så sovet han djupt. Men inatt så vaknade han så somnade han om i sin säng men inte helt så när jag hade lämnat rummet så kom han intrippande till oss och då fick han sova vidare hos oss. Det händer så sällan att det är så mysigt de gånger det händer.

Just nu sitter jag på bussen till skolan, har egentligen bara en lektion idag men har satt på Antons schema att han ska vara där till 20 över 1, behöver plugga och har som sagt väldigt svårt att koncentrera mig hemma så får passa på :)



Hade en skit dag igår. ( haha vad fel det låter)

Shit, det är redan onsdag idag, fattar inte vart veckorna tar vägen. Jag sitter just nu på en fanska lektion, har typ inte haft franska på sjukt länge, sen förra året typ.. Så är lite ringrostig hehe. 
Idag står cirkelträning på schemat, kanske drar till gymmet och kör lite cardio (mitt nya favvo ord) och så lite plugg. Igår åt jag en semla faktiskt, för jag hade en riktig skit dag efter lunch, ville typ hoppa av skolan och bara skita i allt, seriöst, hade jag inte haft bästa klassen ever hade jag gjort det och börjat på komvux och pluggat distans, så mycket är säkert iaf. 
Men kollar frammåt idag, har inte sociolgi iaf så ska nog gå bra, har dock matte vilket är minst lika päst med tanke på läraren. 

Yoga.

Hej, jag är sååå trött, gick upp kvart i 6 idag på min enda sovmorgon, bara för att hinna till gymmet och köra ett yogapass, svårt och faktiskt rätt jobbigt, kände att jag bara ville ge upp även om jag inte blir ett dugg varm eller något, men att stå på armarna och lyfta ben osv var mer anstängade än jag trodde, tänkte iaf ge det 6 gånger för oftast tar det ett tag innan man kommer in i saker. Samma sak med styrketräningen, jag känner ju lixom att jag inte alltid lyckas hundra med vissa övningar, men antar att det är för att jag är ny och precis börjat. 
 
Nu sitter jag i skolan och ska strax ha historia puss.
 

Nya tag.

Måndag igen, ny träningsvecka och ännu en vecka med att försöka sluta med godis, hoppas på lite bättre resultat denna gång, alltså inga godsaker eller godis, bara ett stort fet NEJ, vi laddar upp till Victors farmor fyller år i slutet av februari och min födelsedag i början av mars.
 
Träningsschema vecka 4. 
Måndag - Styrketräning (armar, axlar, bröst och rygg)
Tisdag - Yoga och vila.
Onsdag - Cirkelträning.
Torsdag - Styrketräning (ben, rumpa och mage) och yoga.
Fredag - Vila.
Lördag - Styrketränign (armar, axlar, bröst och rygg)
Söndag - Styrketräning (ben, rumpa och mage-
 
Aja armar och bröst och det känner jag mig mig mer hemma med än med ben, mage och rumpa,där är jag helt vilsen.
 
Vi har inge internet hemma och får det nog inte fören om en vecka, vi har lite annat barnbidraget får gå till idag, hehe blöjor och mat,Men skriver imogon eller något, står handling, matlaging, plugg och träning. fullt upp medvetslös, kommer somna gått ikväll iaf, är såååå trött.
Nya bilen.
Mitt hjärta <3

Armar och cardio :)

Kom hem från gymmet för 40 min sen, körde armar och lite cardio (som jag nyss lärt mig att det heter). Hoppas på redig träningsvärk imorgon.
Nu sova, Victor är på gymmet men jag stupar snart så god natt!

me todayyyy.

FREDAG :D

Somnade strax efter inlägget igår, hann inte ens in på toa och borsta tänderna haha.
Har varit till skolan och haft matte..

Jag varje matte lektion..
har fett mycket plugg just nu så har tagit med hela skåpet hem som tänkte ta tag i imorgon kväll när victor är ute och anton sover, har så himla svårt att koncentrera mig när victor är hemma..
Idag ska vi åka över till norberg och hälsa på mamma och sen till gymmet, lugn och skön helg alltså :)


Har även hunnit åkt nya bilen woop woop.

efter träningen, matteplugg och kvarg med banan.

Trött.

God kväll, snart dags för mig att sova, ska bara borsta tänderna. Dagen har varit intensiv men bra, skola, hem och laga mat direkt, äta, fylla i alla förskolepapper, åka och handla kuvär och frimärke, kört ett easyline pass, hem lägga Anton, äta något, vart kvarg med banan och kanel, försökte göra matteläxan men varken victor eller jag fattade och sedan tagit en dusch.
 
Imorgon väntar dagis för Antons del, vi är inprencip klar med inskolningen, Igår var han väldigt mammaig men sen så brydde han sig inte och jag fick gå och sätta mig i personallrummet, idag hade han bara sprungit in och börja lekt och Victor hade kunnat åkt till jobbet igen på en gång, det märks att han är van vid dagis, jag tror faktiskt att han har saknat det, den där sociala biten.
Snart helg, så god natt
 

Kladdkaka med dumle och center.

100g smör.
2st ägg.
2.5dl strösocker.
1 msk vaniljsocker.
3 msk kakao.
2dl vetemjöl.
Valfri mängd med center och dumle.
 
Som överdrag hade vi smält choklad som stelnade, men prova med typ nutella eller liknade istället.
 
1.Smält smöret i en kastrull.
2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
3. Tillsätt vaniljsocker och kakao och vispa försiktigt.
4. Ha i mjölet och sedan smöret och vispa försiktigt ihop till en smet.
5. Vänd ner centern och dumlen (jag delade på godiet i bindre bitar men det är såklart valfritt) och ha ner i form.
Grädda i 20 min ungefär på 175 grader.
 
Låt sedan svalna och smällt chokladen och ha ut över kakan.

Torsdag.

God morgon, Victor ska ta Anton idag till inskolningen men just nu är han hos Victors farmor och farfar, Anton alltså. Själv ska jag snart borsta tänderna och gå mot bussen, är pannkakor i skolan idag, så ser framemot lunchen även om det inte slår mammis pannkakor..
Sen tänkte jag slänga upp ett recept på kladdkaka.
Puss.
 

Lång inlägg om dåliga kostvanor.

Denna onsdagen vart den fetta dag, vi har varit på födelsedagsfika idag när vi kom hem från skolan jag och Anton, vi hoppade cirkelträningen, dels var jag inte peppad ett dugg och så kände jag att min kropp behövde vila men nu är jag sugen på att dra till gymmet, men hoppar nog det, ska lägga mig i sängen och läsa ut min bok så jag kan skriva den där boksaken som skulle in igår, hehe fy på mig... Men läsa böcker är inte min grej alltså, tråkigt skit även om boken är bra..
 
För övrigt så har jag en tjockis vecka, feels awesome.. or not. Nya tag nästa vecka, dels för att jag inte har så mycket träning inbokad, tänkte mig mest box, yoga 2 gånger och cirkelträning. och så mitt cx worx pass på söndagen, så inte så mycket hård träning. Men det är ju inte bara träningen som ska fungera utan även kosten, och godiset går inte så bra om jag ska vara helt ärlig, säger till Victor att han ska säga nej när jag vill ha godis men så vifftar jag med mina ögon och så får jag det, men iaf inte ätit köpmat på ett tag nu, vi hade värsta perioden när vi precis hade flyttat hit där vi bara åt köpmat typ.
Måste alltså bli bättre på detta med självdiceplin (stavning) och hålla mig till att sluta med det där förbannade godiset som sätter sig innanför mitt skin. Ska även beställa hem lite proteinpulvet till efter träningen och sånt där och smaksätta kvargen med, äter ju bara kvargen som innehåller 0.1% fett, även om jag håller på och spyr av smaken hehe........
Nu duschen och sen dö i soffan eller sängen med en bok sedan paradise hotel :)
 

lite allt möjligt..

Hej hopp, boxen igår var så roligt men tungt. Somnade 9 igår kväll så vart inte mycket plugg igår.
 
Idag har vi haft vår inskolningsfröken hemma för att lära känna Anton, Victor och Anton har varit där nu på eftermiddagen, inskolningen ska pågå denna vecka istället för två, så snällt att det gick och göra så. Dessutom har Victor varit och bytt in våran bil till en ny eller ny en -10. Hade jag fått valt och eknomin hade funnits hade vi tagit den där vita volvo v70 från -14 men nej, jag får drömma om den ett tag. Förutom allt detta positiva så har jag börjat blivit förkyld igen, bara för jag säkert har börjat träna igen. Så nästa vecka tänker jag bara ta det lugnt och faktiskt inte boka in några pass, förutom på onsdagen med cirkelträningen, och gå till gymmet om jag känner att jag börjar bli bättre. Hatar förkylningar, förstör hela ens liv för de sitter ju så jävla länge och oftast blir jag inte ens trött bara snuvig och hostig.
 
 

Ny vecka.

Ny vecka, denna vecka består av plugg, träning och inskolning, så skönt att vi fick börja inskolningen tidigare än det stod i papperen, det är som sagt en väldig lättnad detta med dagis, vi hade egentligen ansökt om dagisplats från 1 februari ungefär men vi kände att det inte höll längre och några samtal senare had vi fått en plats.
 
Här kommer veckans träningsschema, med observation för förändring.
Måndag - Boxning.
Tisdag - Easyline.
Onsdag - Cirkelträning (kan hända att det är zumba)
Torsdag - Easyline.
Fredag- Vila.
Lördag - Kondition.
Söndag - förhoppningsvis bodypump och så cxworx.
 
Bodypumpen behöver man ju egentligen bara gå en gång på så man får lixom övningarna så kan man ju göra dom själv lixom.
 
Har förövrigt rätt med mycket plugg just nu, idrottsprov, svenska inlämning (ska läsa ut en bok plus skriva om den) Samhällsredovining (har inte börjat eftersom datorn varit på lagning) och den har jag säkert något att komplentera..
 

Inte som planerat..

Jag fick i typ sista minuten be Victor avboka mitt bodypump pass och låta han gå eftersom min syster som skulle ha han sa 30 min innan passet när vi var påväg att hon inte kunde.. Hon hade ju kunnat sagt till en timme innan iaf så hade vi hunnit över till norberg och låtit Anton leka med hans mormor.. Aja jag körde mitt mage rygg och rumpa pass iaf och är glad att jag hade två pass inbokade.

Är glad att vi lyckades hitta en barnvakt till Anton imorgon och att vi nästa måndag börjar inskolningen på dagis igen så han har en fast punkt att vara på dagarna, är jobbigt för oss alla att aldrig veta vart han ska vara..



Söndag

Söndag idag, vi har haft en slapp söndag såhär långt med veckohandling av mat och en tur till ö&b men vid 4 så står bodypump på tur och efter det mage, rumpa och ryggpass, känner mig taggad, har ingen träningsvärk så detta klarar jag nog..


Anton körde bil igår medan Victor och jag plockade ur bilen.

Lördag




Glad att vi införskaffade gymkort så jag slapp ge mig ut och springa i detta snö väder. Ungefär 1 timmes kondition träning vart det idag, precis som planerat. körde 1km löpband sedan valfri annan konditions maskin sedan 1km löpband igen och så vidare efter en timme gick jag 10 min för att komma upp i 700kcal brända hehe.

Vad tycker ni förresten om att min blogg typ enbart handlar om min träning nu? Händer inte så mycket annat än skola, vardagsliv och träning. Något ni vill jag ska skriva om?

Träningsvärk!

Herregud vilken träningsvärk jag har, speciellt benen. Jag tar vila idag, kondition imorgon och så 2 gruppass på söndag. Är jätte sugen på ballerina kakor, Victor låg och tänkte på bilen vi funderar på att köpa medan jag tänkte på kakor och träning igår kväll haha. Nej men inge sötsaker nu, räcker med smörgåstårta imorgon, med tanke på hur mycket kcal den innehåller..

Nu väcka Anton och sedan ta en dusch, fyser!!!



Easyline.

Lyckades somna typ 9 igår så var utvilad imorse. Gick på första easyline passet idag vilket var sjukt kul med bra förbränning på bara en halvtimme lixom. Perfekt nybörjar pass om man vill komma igång!
Nu sova, imorgon skola, en lektion så ;)

Cirkelträning

Cirkelträning idag vart det, så kul att det äntligen börjar igen. 447 kcal och maxpulsen vart 204. Vart kvarg, banan och hallon när vi kom hem och nu är jag helt slut, nu slapp i soffan och fixa lite här hemma :)

puss så länge.



Onsdag.

Idag började egentligen skolan, vi lyckades dock inte hitta någon barnvakt så jag blev hemma. Hoppas på att lyckas hitta någon till imorgon då blir det iaf att dygna inatt och så dra och gymma när det öppnar kl 5.
Idag händer ingenting vi har tvättstuga senare och en promenad kanske, står simning på schemat idag men jag vet inte om jag kommer hinna..

På väg hem till mig nu.




Q/A


Hej Sandra, easyline är om jag har fattat det rätt en sort av cirkelträning fast med maskiner och inte kroppsvikt. Bodypump är ett pass med skivstång, vikter och stepup låda, jag hoppas båda passen ska vara jobbiga och svettiga ;)

trött

Good morgon, hade önskat en sovmorgon sista dagen på lovet men Anton vaknade halv 9 tror jag och jag ville bara somna om, somnade typ 4 inatt..
Idag är det fasta som gäller, det är sista veckan sen tänker vi försöka lita helt på träningen och inget godis och köpmat.

Nu slappmode on i soffan medan Anton leker :)

Gymkort

Idag har vi äntligen skaffat gymkort, vart på må bättre här i avesta och valet föll på det för att man på tisdagar och torsdagar kan få barnpassning så då kan Victor och jag träna samtidigt.

veckans träningsschema ser ut såhär.
måndag - vila.
tisdag - springa/gå.
onsdag - simning.
torsdag - easyline.
fredag - springa eller simning.
lördag - vila
söndag - bodypump och cxworx.

Känner mig peppad på att köra igång nu, men kommer bli svårt att hitta tid till cirkelträningen vi har på onsdgar, kommer gå på corepass onsdagar som slutar 17.50 alltså 10 min innan cirkelträningen börjar..


Dagens träning

Idag stog löpning på tur, men kände när jag startade att detta kommer aldrig gå så jag gick för det mesta men körde lite intervaller med gå spurta gå spurta typ när jag var i skogen sen i koppardalen vart det raskt takt hemmåt, hade egentligen lust att smsa victor hela tiden och be han hämta mig så otaggad var jag.

Men imorgon tar vi nya tag, ska ställa klockan på typ 8 eller 7 och ge mig ut och springa innan killarna vaknar. Sen på förmiddagen ska vi till må bättre ett gym och kolla där, victor ska skaffa gymkort någonstans här i avesta, sen vid 12 kommer sofia hit och då ska vi gå och gymma och simma och så vill jag hinna med en promenad oxå vid älven för helt seriöst har bara gått där när det varit mörkt.

puss så länge, nu ska jag vänta på att victor ska komma hem, han ville att vi skulle äta något när han kom tillbaka typ mackor men jag är inte ens sugen och dessutom är det försent att äta nu hehe :)

Viktnedgång.




Såhär såg jag ut i augusti när jag började

springa och äta efter 5:2 och äta mer grönsaker. När jag började äta p-piller för första gången vägde jag 52kg och sen så gick jag upp till 60 kg, vägde iaf det på invägningen hos mvc när vi väntade Anton undet graviditet kom jag upp till 72 eller 74 och sen efter förlossningen så åt jag godis varje dag ungefär 2 bilarpåsar varje kväll minst. Så 65kg lanade jag på då.


Dessa bilder togs idag 11kg lättare, alltså 54kg eller 54.2 rättare sagt. Målet är som sagt att nå 50kg gärna något kilo under.

Godis löfte

"Sluta med godis" är ett av mina nyårslöften iår, eller man kan väl säga sluta lägga pengar på godis. Idag har vi varit på en barrig julgran plundring ute hos svärisarna och blivit bortskämda med oxfile och klyftpotatis. Även fiskdamm som innehöll en påse med godis. Så jag tänkte att lördagar får jag äta en liten godis om jag vill, men då ska jag ha gjort någon slags träningstyp under dagen eller kvällen innan jag får äta den. Tycker detta låter godkänt. Men först innan jag får börja med detta så ska vågen visa 50kg!
 

Sovrummet.




Såhär ser sovrummet ut i nya lägenheten, sänggavel var vi till mio i söndags och beställde och hämtade den idag, vart så bra med en sänggavel.

Nu ligger jag i soffan och väntar på att anton skulle vilja somna, var ut och gick med Hanna nyss och självklart somnar Anton i vagnen så ja, är så trött trots spvmorgonen vi fick till 10 i morse..

JAG ÄR BÄST!

Är så stolt över mig själv nu! Tog mig till badhuset och simmade mina 30 min som jag hade bestämt, sen kom det jobbiga, jag klev ut för dörren mes inställningen att jag klarar väl iaf till nya bron och över den? Det gjorde jag såklart men det var så jobbigt för jag har faktiskt aldrig sprungit i skog och sånt underlag och det var så skönt att komma upp på asfalt igen och då kände jag att detta klarar jag faktiskt och jag kom hem och hade klarat mitt mål. Nu ska jag köra denna sträcka tills den känns okej tills jag inte vill dö mer hehe då sätter vi upp nya mål.





3 wanties from nike







Skulle ju försöka sluta med shoppingen men legginsen måste jag få tag på, om jag så ska behöva beställa de från nikes egna hemsida och sitta och läsa på om hur man betalar utlänskt och skit..

Jan. 03, 2014

Efter att ha skrivit inlägget igår så gick jag upp och skrev en lapp och satte på sockerkakan om att victor skulle ta med den till jobbet, ångrar det inte idag! Skulle jag bli suget på något ikväll får jag ta en skål med fruzen yoghurt med frukt.
Just nu röjer Anton igenom hela min gaderob med saker så ska strax städa upp efter honom och dammsuga.

Idag står 30 min simning och 5.5 km löpning på schemat så har kvällen fullbokad.

puss så länge ♡



Ångest.

Än så har inget godis intagits, det har visserligen bara gått två dagar, och en av dom en fasta dag. Men alltså kvällarna är så tråkiga, jag är vansinnigt trött på att kolla tv, försöker undvika träningen när jag har mina två fasta dagar, så alltså vafan ska man hitta på? Slutade med att Victor föreslog att vi skulle baka en sockerkaka, det gjorde vi oxå men vi fick inte äta den eftersom det va fasta, efteråt låg jag i sängen och hade sån ångest över att jag hade bakat en sockerkaka, jag räknar visserligen inte sockerkaka som godis eller något i nyårslöftet men det är lixom sockret, jag vill minska på sockret. Fattar ni principen? Jag kommer inte vara stenhård på efterrätter men just godis och chips och glass. Men åter till sockerkakan, victor sa att han tar med den till jobbet men sen lyckades han övertala mig med att det inte skulle märkas något eftersom vi skulle komma igång mer med träningen nästa vecka, vi får se om den lockar imorgon eller om sockersuget har lagt sig på morgonen.

Skriver mer imorgon.
min smoothie älskande son ♡

1 januari 2014.

firade in det nya året på balkongen här i avesta, helt själv, anton sov sig igenom 12 slaget, hade först tänkt väcka han men när han inte somnadr fören halv 11 på kvällen fick han sova.
Nyårslöften iår är iaf att fortsätta att träna, försöka sluta äta godis, fortsätta äta enligt 5:2 dieten och sluta svälja tuggummi helveten. Dessutom ska jag försöka sluta shoppa så mycket och sluta äta köpmat, tänk om ni visste hur ofta vi har ätit det i december.. När vi fick veta att vi hade Anton i magen började Victor och jag genast att spara och vi lyckades få ihop en heldel och dit vill vi igen, dessutom behöver vi köpa nya sommardäck nu till våren.
Puss nu ska jag hitta på något och göra för både Anton och Victor sover...